Home » , » Η ανεργία γίνεται παντού ποινικό αδίκημα!

Η ανεργία γίνεται παντού ποινικό αδίκημα!

Από mitsos175 , Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου 2012 | 9:42 μ.μ.


1) Πριν λίγες μέρες οι δοσίλογοι υπηρέτες τοκογλυφικών συμφερόντων, πανηγύριζαν μέσω των καναλιών, για μια δήθεν συμφωνία με την Αυστραλία, για να απορροφηθούν άνεργοι, κυρίως επιστήμονες.

2) Έλεγαν και λένε, ότι τα Στρατόπεδα Συγκέντρωσης είναι "μόνο" για τους μετανάστες, οι οποίοι είναι "παράνομοι".
Ναι, για τους νόμιμους μετανάστες - μικροπωλητές, έχουν τις συμμορίες των φασιστικών λυκόσκυλων. Αφήνω το γιατί οι μετανάστες, οι οποίοι απλά δεν έχουν χαρτιά, δεν είναι παράνομοι, ενώ "οι πολιτικοί κηφήνες, τσανακογλείφτες της Τρόικας είναι εγκληματίες πλιατσικολόγοι" μια και το έχω αναφέρει πολλές φορές σε άλλα άρθρα.     

Αντιγράφω την είδηση, όπως την είδα σε ένα site. Τα (ακρο) δεξιά site βέβαια, βάζουν τέτοιες ειδήσεις, για να δείξουν, ότι και στα άλλα κράτη έχουν στρατόπεδα συγκέντρωσης, άρα "ας γίνουν κι εδώ". Σε άλλα κράτη όμως, φυλακίστηκαν και πρωθυπουργοί  που κλέψανε. Αυτό, τη φυλάκιση των βολεμένων κλεφτών της πολιτικής, γιατί δεν το κάνουμε κι εδώ;

 Γράφουν λοιπόν: "Δεκάδες Έλληνες πολίτες, κάτοχοι ελληνικών διαβατηρίων, που επισκέφθηκαν την Αυστραλία ως τουρίστες οδηγήθηκαν σε προσωρινά κέντρα κράτησης, πριν σταλούν με την πρώτη διαθέσιμη πτήση πίσω στην Ελλάδα… Όπως είναι γνωστό, τον τελευταίο καιρό έχει αυξηθεί σημαντικά ο αριθμός των Ελλήνων που επισκέπτονται την Αυστραλία είτε ως τουρίστες, είτε ως νεομετανάστες, είτε ως ομογενείς που παλιννοστούν. Στο πλαίσιο της ιδιαίτερα αυστηρής μεταναστευτικής πολιτικής, η Αυστραλία υποχρεώνει τους τουρίστες να δείχνουν ότι έχουν αεροπορικό εισιτήριο επιστροφής αλλά και ότι έχουν αρκετά χρήματα για να ζήσουν για όσο διάστημα τους χορηγείται η τουριστική βίζα. Έτσι, όσοι δηλώνουν, ότι έρχονται για τουρισμό στην Αυστραλία, αλλά, κατά την κρίση των ελεγκτών διαβατηρίων στα αεροδρόμια της χώρας "δεν πείθουν" καθώς δεν έχουν χρήματα, διεύθυνση διαμονής ή δηλώνουν, ότι θα ψάξουν για εργασία, στέλνονται αμέσως πίσω στην χώρα από όπου προέρχονται. Εάν δεν υπάρχει πτήση οδηγούνται προσωρινά στα κέντρα κράτησης όπου οδηγούνται και οι "λαθρομετανάστες"... ".

Όπως παρατηρούμε, οι Έλληνες έχουν χαρτιά. Αλλά καταλήγουν κι αυτοί σε στρατόπεδα. Χωρίς να κάνουν τίποτα, γιατί; Γιατί ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΛΕΦΤΑ. Για την ακρίβεια, δεν έχουν πολλά. ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΛΟΙΠΟΝ: Η ΦΤΏΧΕΙΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΟΙΝΙΚΟ ΑΔΙΚΗΜΑ.

Επομένως τα κάθε λογής στρατόπεδα, δεν είναι μόνο για τους μετανάστες, που και αυτό είναι απαράδεκτο, αφού για να στερήσεις σε κάποιον την ελευθερία του, θα πρέπει να έχει υποπέσει σε σοβαρό έγκλημα. Είναι για τους φτωχούς. Οι Έλληνες και άλλοι δεν διώχνονται, γιατί μπήκαν κρυφά, ούτε γιατί είναι Έλληνες. Διώχνονται ως φτωχοί, με την υποψία, ότι θέλουν δουλειά, ότι είναι άνεργοι!

Ας το έχουν υπόψη τους οι διάφοροι ξενόφοβοι, που μασάνε ρατσιστικό κουτόχορτο.  

Αυτό συμβαίνει παγκόσμια, γιατί είναι ιδιαίτερο γνώρισμα του καπιταλισμού. Οι πλούσιοι φοβούνται τα θύματά τους. Ο πολύς πλούτος, τα αμέτρητα χρήματα, ακίνητα κλπ, που βασίζονται στην εκμετάλλευση, είναι στην ουσία προϊόν ληστείας. Το 1% του πληθυσμού έχει κατακλέψει το 99%.

Επειδή ξέρουν ότι είναι ένοχοι, κι ότι κάποτε τα θύματα θα διεκδικήσουν τα κλεμμένα, βρίσκουν τρόπους, να κρατούν τους φτωχούς "υπό καταστολή". Αυτό που θα πω δεν είναι υπερβολή. Σήμερα είναι τα στρατόπεδα, ο περιορισμός της ελευθερίας. Αύριο θα ετοιμάζουν τη φυσική εξόντωση των απόρων. Ψάχνουν να βρουν τρόπο να μειωθεί ο πληθυσμός, για να κρατήσουν αυτοί τα κέρδη!

Παλιά το κάνανε με πόλεμο. Αυτό έγινε σήμερα ασύμφορο σε αρκετές περιπτώσεις, αφού ένας πύραυλος ενός μαχητικού για παράδειγμα, στοιχίζει περισσότερο από το κτήριο που θα καταστρέψει! Ακριβώς αυτό κάνουν οι Αμερικάνοι. Υπολογίζουν πόσο θα στοιχίσει κάθε επέμβαση και τι θα κερδίσουν. Στη Συρία, λόγω εμπλοκής πολλών (Ρωσία, Κίνα κα), προς το παρόν, κρίνουν "ακριβή" την επιδρομή. Αν οι μεγάλες δυνάμεις τα βρουν μεταξύ τους, θα μπουκάρουν.   

Στο εσωτερικό, οι μειώσεις των συντάξεων, η ταλαιπωρία αδύναμων ανθρώπων, τα χαράτσια και κυρίως οι περικοπές στα Νοσοκομεία, όπως και το ξεσπίτωμα των απόρων, είναι δείγματα του τι θα επακολουθήσει. Ολοκαύτωμα κατά των απόρων και των ασθενέστερων.

Σήμερα η εφαρμογή της ρήσης Προλετάριοι όλου του κόσμου ενωθείτε είναι πιο επίκαιρη παρά ποτέ. Οι φτωχοί, πολύ σύντομα θα βρεθούν με το δίλημμα ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ Η΄ ΑΦΑΝΙΣΜΟΣ. Καλύτερα να επαναστατήσουμε τώρα, πριν η κατάσταση επιδεινωθεί κι άλλο.

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger