Home » , , » Ακροδεξιές Πολιτοφυλακές: οι χυδαιότεροι Μπράβοι των Σαμαρά, Ε.Ε., Μνημονίων και των Τοκογλύφων!

Ακροδεξιές Πολιτοφυλακές: οι χυδαιότεροι Μπράβοι των Σαμαρά, Ε.Ε., Μνημονίων και των Τοκογλύφων!

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Δευτέρα 5 Νοεμβρίου 2012 | 11:08 μ.μ.


Την ώρα που η κοινωνία μας βράζει. Που ο κόσμος της εργασίας ετοιμάζεται να εκφράσει με μαζικότητα και μαχητικότητα την οργή του απέναντι στα μέτρα της εργατικής-κοινωνικής κόλασης που απαιτεί το ελληνικό κεφάλαιο και οι τοκογλύφοι. Μέτρα που αναγκάζουν ακόμη και τους χαφιέδες της ΕΥΠ να κάνουν για πρώτη φορά δίωρη στάση εργασίας ή τους συνδικαλιστές μπάτσους να καταδιώκουν τους υπουργούς Στουρνάρα και Σταϊκούρα απαιτώντας εξηγήσεις για τις τεράστιες περικοπές που θα υποβληθούν παρά τις υποσχέσεις που τους είχαν δοθεί.

Την ώρα λοιπόν αυτή οι φασιστικές Πολιτοφυλακές, αιχμή του δόρατος της κρατικής καταστολής απευθύνουν σε σελίδα του facebook κάλεσμα μαζικής στρατολογίας σε αυτούς που έχουν τελειώσει Ειδικές Δυνάμεις, σε άνδρες και γυναίκες που ασχολούνται πολύ καιρό με οποιαδήποτε πολεμική τέχνη και σε μπράβους (σωματοφύλακες αυτούς που έχουν γνώσεις στην φύλαξη υψηλών προσώπων)! Ορίστε "κάλεσμα" που δημοσιεύεται στο facebook:

1ο ΕΙΔΙΚΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΟΦΥΛΑΚΗΣ

Δημόσια εκδήλωση · Διοργανωτές: Thodoris Elnews, Basilis Zafeiriou και 4 ακόμη. Σάββατο, 3 Νοεμβρίου 2012 7:00 μ.μ. UTC+02 ΚΑΡΟΛΟΥ 28 ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ ΜΕΤΑΞΟΥΡΓΕΙΟ. 5ος ΟΡ. 5 ΓΡ. 1ο ειδικό κάλεσμα Πατριωτικής Πολιτοφυλακής - σκοπός μας, να γνωρίσετε από κοντά το κίνημα της Πατριωτικής Πολιτοφυλακής. Το κάλεσμα αφορά Καρόλου 28 πλατεία Καραϊσκάκη Μεταξουργείο. 5ος ορ. 5 γρ. Θα σας παρακαλέσουμε να στηρίξετε την προσπάθειά μας στέλνοντας και εσείς προσκλήσεις σε φίλους και φίλες σας.

Χωρίς να έχουμε καμιά αυταπάτη, πιστεύουμε ότι Ασφαλίτες και Ματατζήδες θα βρεθούν απέναντι στο λαό που δυστυχεί. Ως Πραιτοριανοί του Κοινοβουλευτικού Ολοκληρωτισμού θα επιτελέσουν το τρομοκρατικό και τραμπούκικο έργο τους αποτελώντας αυτοί τη βασική δύναμη καταστολής των κοινωνικών αγώνων. Δίπλα τους, η κυβέρνηση των ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ που φυλλοροεί και απολαμβάνει μόνο την στήριξη των δημοσιοκάφρων του συστήματος, των πλουσίων και της Ε.Ε., σχεδιάζει να παρατάξει, αν χρειαστεί, τον Στρατό ως Δύναμη Καταστολής του εσωτερικού εχθρού, εργαζόμενου λαού που αντιστέκεται στα μέτρα της αιώνιας δουλείας του.

Σε συνεννόηση όμως με τις επίσημες αρχές, ανοικτό κατασταλτικό ρόλο σχεδιάζουν να αναλάβουν και οι Ακροδεξιές Πολιτοφυλακές, πρωταγωνιστές μέχρι τώρα σε ρατσιστικά πογκρόμ. Μάλιστα, η κοροιδία των φασιστών, που αυτοπροβάλλονται ως αντιμνημονιακή δύναμη, πλέον είναι δύσκολο να συνεχιστεί. Σε συνέντευξη στο newsbeast.gr ο διοικητής της, Βασίλης Ζαφειρίου, περιγράφει ότι Ομάδες πολιτών-οπλιτών αναλαμβάνουν να διαφυλάξουν τους Έλληνες πολίτες σε περίπτωση χάους και πολέμου: «Η Πατριωτική Πολιτοφυλακή πάντα εντός του πλαισίου του Νόμου και του Συντάγματος -όντας ένα νόμιμο κίνημα- προσπαθεί να εκπαιδεύσει τους Έλληνες στην αντιμετώπιση καταστάσεων κρίσεων οποιασδήποτε μορφής».

Δε αποτελούν απλώς μια δύναμη καταστολής του κινήματος. Η δράση τους σε γειτονιές όπως στον Άγιο Παντελεήμονα με τα γνωστά ακραία ρατσιστικά και δολοφονικά γεγονότα με πρωταγωνιστές φασίστες της Χρυσής Αυγής και μελών Λεσχών Εφέδρων, μπορεί να αποτελέσει την απαραίτητη προβοκάτσια που θα δώσει τη δυνατότητα στην κυβέρνηση να κάνει χρήση του Στρατού για την αντιμετώπιση «της επικίνδυνης και ανεξέλεγκτης κατάστασης, του χάους δηλαδή που προπαγανδίζουν»! Χαρακτηριστική η απάντηση τους στο ερώτημα «Ποιος θα ορίσει τι σημαίνει χάος και τον χρόνο και το είδος της παρέμβασης; Ουσιαστικά δεν υπάρχει ορισμός του χάους. Εμείς εκπαιδευόμαστε για τις πολύ δύσκολες στιγμές. Τις στιγμές εκείνες που θα έχουν φέρει γενικευμένη κρίση στις γειτονιές της χώρας μας και που θα απειλούνται ελληνικές οικογένειες. Δεν είμαστε ένα κίνημα που θα αντικαταστήσει ούτε την Αστυνομία ούτε τον Στρατό. Είναι αυτονόητο αυτό».

Απλώς, θα συμπληρώσει, θα λέγαμε εμείς. Ποιος ξεχνά ότι οι Λέσχες Εφέδρων, δίδυμο αδελφάκι των Φασιστικών Πολιτοφυλακών, έχουν ανάλογο πολιτικό περιεχόμενο, ρόλο, δράση και ελέγχονται από το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας, ενώ είναι υπόλογες στον ΥΕΘΑ Π.Παναγιωτόπουλο;

Το ρατσιστικό, μιλιταριστικό και φασιστικό τους περιεχόμενο δε μπορεί να καμουφλαριστεί από το λαϊκισμό τους, ενώ δύσκολα αποκρύπτεται η ιδεολογική συνάφεια με τη Ναζιστική Χρυσή Αυγή. Εκπαιδεύονται τακτικά, κάθε Κυριακή, σε ορεινά μέρη που μόνο η διοίκηση γνωρίζει. Τα μέλη της ενημερώνονται την ίδια ημέρα. Η εκπαίδευσή τους διαρκεί περίπου έξι ώρες και περιλαμβάνει ασκήσεις σε κτίρια, πρώτες βοήθειες, αυτοάμυνα και θεωρητικό μάθημα ιστορίας.

Εντύπωση προκαλεί η μυστικότητα της δράσης μιας «νόμιμης ομάδας» και οι συνωμοτικοί κανόνες που διέπουν την ύπαρξη τους. Τα ερωτήματα προκύπτουν εύλογα: σε ποιο Σύνταγμα και σε ποια Νομοθεσία προβλέπεται η σύσταση Εθνικιστικών Πολιτοφυλακών; Αφού δεν κάνουν κάτι παράνομο, γιατί κρύβονται; Αν συμβαίνουν όλα αυτά που εξιστορεί ο Αρχηγός τους γιατί ο υπουργός ΠΡΟΠΟ Ν.Δένδιας δε πράττει ότι προβλέπει ο νόμος; Ή μήπως έχουν βάση οι εκτιμήσεις που κάνουν λόγο για συγκοινωνούντα δοχεία ΕΛ.ΑΣ.-ΕΥΠ-Ειδικές Δυνάμεις-Φασιστικές Πολιτοφυλακές;

Οι οποίες εξάλλου, με διαφορετικό προσωπείο, αφού παίζουν τον ίδιο ρόλο -Σωματεία Καταδρομών και Λέσχες Εφέδρων-  συμμετέχουν στις Στρατιωτικές Παρελάσεις, που οι δυνάμεις καταστολής απαγορεύουν την πρόσβαση στο λαό. Φωνάζοντας μάλιστα εθνικιστικά συνθήματα, παρόμοια με τη βασική συνθηματολογία της Χρυσής Αυγής, μπροστά στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας!          

Επίσης, προσπαθώντας να πιάσουν το μαύρο νήμα με τους πρωτεργάτες του ελληνικού φασιστικού ρεύματος, αναφέρονται στον Περικλή Γιαννόπουλο.

Ας δούμε μερικές από τις απαντήσεις του Αρχηγού τους:

«Ότι περισσεύει από τα έσοδα του κινήματός μας διατίθενται σε τρόφιμα που τα στέλνουμε σε ελληνικές οικογένειες».

«Ζητούμε την άμεση απέλαση όλων των λαθρομεταναστών καθώς κανείς από αυτούς δεν ήρθε εδώ με πρόσκληση του ελληνικού κράτους. Άμεση καταγγελία της συνθήκης "Δουβλίνο 2" και κλείσιμο των συνόρων προς ανατολάς εδαφικά και θαλάσσια».

«Η κατάσταση στον Άγιο Παντελεήμονα όπως σε πολλές πλέον γειτονιές της Αθήνας είναι πολύ δύσκολη. Δεν το λέμε εμείς αυτό. Στατιστικά τα τελευταία χρόνια έχει ανέβει κατακόρυφα η εγκληματικότητα σε αυτές τις γειτονιές, το λένε και το φωνάζουν συνεχώς και οι ίδιοι οι κάτοικοι. Η Χρυσή Αυγή είναι ένα νόμιμο πολιτικό Εθνικιστικό κίνημα. Δεν υπάρχει κάποια συνεργασία ανάμεσα μας. Τη στάση του κάθε κόμματος την κρίνει ο ίδιος ο ελληνικός λαός».

'Εμείς μόνο ένα μήνυμα θέλουμε να στείλουμε σε όλους, μήνυμα επίκαιρο παρότι είναι γραμμένο το 1907... Φυλάτε τη γη σας και την τιμή της, μόνο με σπαθί. Πάψετε σαπιοδιδάσκαλοι και σαπιορήτορες -αναφοράτζηδες- να εξευτελίζετε τη φυλή. Πάψετε παλιόγριες τις κλάψες, τα σάλια, τα μελάνια και πιάστε το σπαθί. Τα πάντα στη ζωή - η φύσις το λέει- κατακτώνται με το σπαθί. Και έτσι είναι και μόνο έτσι πρέπει να είναι. Λόγια του γίγαντα Περικλή Γιαννόπουλου που είναι οδηγός μας».

Εμείς απαιτούμε να διαλυθούν τώρα όλες οι φασιστικές δολοφονικές συμμορίες. Να διαλυθούν οι Φασιστικές-Εθνικιστικές Πολιτοφυλακές, οι Λέσχες Εφέδρων και τα νέα Τάγματα Εθνοφυλακής, που εντάσσονται οργανικά στο ευρύ πλέγμα των αστυνομικών-στρατιωτικών δομών καταστολής των κοινωνικών αγώνων. Η πολιτική τους καταγγελία πρέπει να συνδυαστεί με την οργανωμένη Αυτοάμυνα του κινήματος. Είναι πτυχή της αναγκαιότητας ανατροπής του Κοινοβουλευτικού Ολοκληρωτισμού, της ταξικής αστικής πολιτικής και της κυβέρνηση, συνολικά τα εκμεταλλευτικού και καταπιεστικού συστήματος εξουσίας.

ΑΝΤΙΠΟΛΕΜΙΚΗ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ

ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437

Diktiospartakos.blogspot.com
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 6 σχόλια

Ανώνυμος
6 Νοεμβρίου 2012 στις 3:41 μ.μ.

ε αφου το απαιτούμε θα γίνει καμμία ανησυχία.

6 Νοεμβρίου 2012 στις 4:36 μ.μ.

Αύριο κιόλας

Ανώνυμος
6 Νοεμβρίου 2012 στις 6:57 μ.μ.

ε, αφού χλευάζουμε, κάναμε την επανάσταση μας.

Ανώνυμος
6 Νοεμβρίου 2012 στις 7:05 μ.μ.

αφου μας τα πρηζετε τοσα χρονια με την βια καλα να παθουμε!αφου δεν τους τσακισαμε απο την αρχη αυτα παθαινουμε!

Ανώνυμος
6 Νοεμβρίου 2012 στις 7:17 μ.μ.

Μήπως να παραδώσουμε την Ελλάδα στους Τούρκους, στους Αλβανούς , στους Βούλγαρους, για να ηρεμήσουν οι θιασώτες της παγκοσμιοποίησης των Διεθνιστών?

Ανώνυμος
8 Νοεμβρίου 2012 στις 10:07 π.μ.

ρε φασιστα μηπως τα εχουμε κατεβαση στους ευρωπαιους και στους αμερικανους αντε χασου χιτη ταγματασφαλιτη χρυσαυγιτη

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger