Home » , » Σιγά μην έλειπε ο Πρετεντέρης

Σιγά μην έλειπε ο Πρετεντέρης

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου 2013 | 9:00 μ.μ.


Λείπει ο Μάρτης απ΄την σαρακοστή; Πώς, λοιπόν, θα έλειπε λοιπόν ο Πρετεντέρης, απ’ την κουστωδία των δημοσιοκάφρων που έχυσαν σήμερα το δηλητήριο τους, αυτή την φορά με στόχο τον Σύριζα για την συμβολική κατάληψη που έκαναν νεολαίοι του στο ακαδημαϊκό γραφείο του Κ. Μέργου;

Δεν χρειάζεται να γράψουμε τίποτα γ’ αυτόν τον τύπο  της δημοσιογραφίας του τηλεκαφενέ και της πολιτικής ΜΕGA-προστυχιάς. Γνωστός ο ρόλος του και άξιος ο πλουσιοπάροχος μισθός του. Το απέδειξε και σήμερα. Ενώ δεν βρήκε κουβέντα να πει για την βάρβαρη συμπεριφορά των ΜΑΤ που έσπασαν στο ξύλο νεολαίους και βουλευτές του Σύριζα, τον πείραξε η συμβολική κατάληψη γιατί «Δεν μπορείς να καταλαμβάνεις το γραφείο του άλλου, αύριο το σπίτι του άλλου, μεθαύριο το αυτοκίνητο του. Πρέπει να έχουμε μια ανοχή απέναντι στην διαφορετική άποψη».

Αλήθεια υπάρχουν τόσο χαχόλοι τηλεθεατές του που μπορεί να δώσουν βάση σ’ αυτές τις παπαριές του;


Σε σχόλιό του, για την καταστολή της κινητοποίησης των Νέων του ΣΥΡΙΖΑ, τοΓραφείο Τύπου της ΚΕ του ΚΚΕ, τονίζει:

«Η αντιλαϊκή πολιτική κυβέρνησης - ΕΕ - πλουτοκρατίας προχωράει μαζί με την αποφασιστική εφαρμογή του "Νόμου και της Τάξης", με ένταση της καταστολής και του αυταρχισμού απέναντι σε κάθε διαμαρτυρία, όπως ενάντια στους αγρότες, στους ναυτεργάτες, στους εργαζόμενους στο Μετρό, στους συνδικαλιστές του ΠΑΜΕ και σήμερα στη διαμαρτυρία των Νέων του ΣΥΡΙΖΑ.
Οι εργαζόμενοι, η νεολαία και τα λαϊκά στρώματα πρέπει να δυναμώσουν τον αγώνα για τα δικαιώματά τους με οργάνωση της πάλης ενάντια στην αντιλαϊκή πολιτική της κυβέρνησης και τον αυταρχισμό».

Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ καταγγέλλει την βάρβαρη αστυνομική επίθεση σε βάρος των βουλευτών και των νέων του ΣΥΡΙΖΑ

Η τρικομματική χούντα χτυπάει παντού πια. Το μεσημέρι της Πέμπτης 14 Φεβρουαρίου, ξυλοκόπησε στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ και βουλευτές του που έκαναν συμβολική διαμαρτυρία στο γραφείο του γ.γ. του υπουργείου Οικονομικών Μέργου, του ανθρώπου που λειτουργεί ως «λαγός» για τη νέα μείωση μισθών που έρχεται. Τα ΜΑΤ της κυβέρνησης και του Δένδια που λίγη ώρα αργότερα ζητούσε από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας να «πούμε καλή κουβέντα» για την αστυνομία, συνέχισαν να δέρνουν τους συγκεντρωμένους με περισσό ζήλο.

Να την πούμε την «καλή κουβέντα» λοιπόν: να διαλυθούν τα ΜΑΤ και οι πραιτωριανές φρουρές της τρικομματικής χούντας, να παραιτηθεί ο υπουργός  και να ανατραπεί η κυβέρνηση της εξαθλίωσης.
Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ καταδικάζει την επίθεση της αστυνομίας στα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ και ζητά να σταματήσουν άμεσα οι διώξεις που υφίστανται οι αγωνιστές που συμμετέχουν σε διαδηλώσεις, καταλήψεις, απεργίες και πορείες.
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger