Home » , » Aλητεία των εκπροσώπων των παρατάξεων ΔΑΚΕ, ΠΑΣΚΕ, και Αυτόνομης Παρέμβασης στην συνεδρίαση των προέδρων των ΕΛΜΕ - Δηλώσεις εκπροσώπων του ΠΑΜΕ

Aλητεία των εκπροσώπων των παρατάξεων ΔΑΚΕ, ΠΑΣΚΕ, και Αυτόνομης Παρέμβασης στην συνεδρίαση των προέδρων των ΕΛΜΕ - Δηλώσεις εκπροσώπων του ΠΑΜΕ

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 16 Μαΐου 2013 | 12:27 π.μ.


Η αλητεία των εκπροσώπων των παρατάξεων ΔΑΚΕ, ΠΑΣΚΕ, και Αυτόνομης Παρέμβασης του ΣΥΡΙΖΑ χτύπησε κόκκινο στην συνεδρίαση των προέδρων των ΕΛΜΕ που γίνεται αυτή την ώρα σε ξενοδοχείο της Αθήνας. Φυσικά δεν μπορεί να ξέρουμε τι παρασκηνιακές κινήσεις υπήρξαν. Το να θέσουν όμως έτσι ξαφνικά (;) ζήτημα και να το βάλουν σε ψηφοφορία  για το αν υπάρχουν οι προϋποθέσεις να γίνει απεργία, όταν μόλις χτες οι καθηγητές στις γενικές συνελεύσεις τον ΕΛΜΕ είχαν δώσει απάντηση με την ψήφο τους, σίγουρα υποκρύπτει μια μεθόδευση. Αυτό με δεδομένο ότι όσοι ψηφίσουν λευκό, θεωρείται άκυρο, δεν υπάρχει περίπτωση να συγκεντρωθεί το 66% που απαιτείται για να βγει απόφαση για απεργία.

Στην προηγούμενη ανάρτησή μας είχαμε το Δελτίο Τύπου των «Παρεμβάσεων» και τώρα παραθέτουμε δήλωση των Ηλία Πατίδη και Βασίλη Λυκούρα εκπροσώπων του ΠΑΜΕ στο Δ.Σ της ΕΛΜΕ

«Η συνδικαλιστική ηγεσία της ΟΛΜΕ έχει ευθύνες. Οδήγησε έναν ολόκληρο κλάδο σε αδιέξοδο. Είχαμε προειδοποιήσει γι' αυτή την εξέλιξη έγκαιρα. Κάναμε καθαρό από την αρχή ότι σήμερα το κίνημα μπορεί να δώσει απάντηση στην αντιλαϊκή πολιτική και στον αυταρχισμό της κυβέρνησης μόνο με ενωτικούς ταξικούς αγώνες μαζί με τους άλλους κλάδους εργαζομένων και σε συμμαχία με τα λαϊκά στρώματα. Μπορεί να δώσει απάντηση μόνο με αγώνες που έχουν σχέδιο οργάνωσης, σύγκρουσης και προοπτικής. Τίποτα από όλα αυτά δεν έκανε η ηγεσία της ΟΛΜΕ.
Η ηγεσία της ΟΛΜΕ ακύρωσε τις όποιες αγωνιστικές διαθέσεις υπήρχαν στον κλάδο οι οποίες εκφράστηκαν με τη συμμετοχή 20.000 συναδέλφων στις γενικές συνελεύσεις».
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 34 σχόλια

Ανώνυμος
16 Μαΐου 2013 στις 1:00 π.μ.

Μετά την ΠΑΣΚ, τη ΔΑΚΕ και τη Συνεργασία που κατέβασαν πρόταση για αναστολή της απεργίας, η εκπρόσωπος των Παρεμβάσεων στο ΔΣ της ΟΛΜΕ Αγγελική Φατούρου, έκανε την εξής -αποκαλυπτική για το ρόλο των Παρεμβάσεων - δήλωση κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης των προέδρων των ΕΛΜΕ:
«Στις γενικές συνελεύσεις συμμετείχαν 20.000 εκπαιδευτικοί. Οι 13.000 περίπου υπερψήφισαν την πρόταση της ΟΛΜΕ. Απ'αυτούς οι 10.000 για το γαμώτο και 3.000 αποφασισμένοι να κάνουν απεργία που είναι μουτζαχεντίν. Συνεπώς δεν υπάρχουν όροι να πάμε σε απεργία. Επειδή όμως δεν μπορεί να μην γίνει και τίποτα, προτείνω την Παρασκευή να απεργήσουν 500 συνδικαλιστές. Οι επιτηρητές να πάνε κανονικά στα εξεταστικά κέντρα και οι υπόλοιποι που δεν εμπλέκονται στη διαδικασία των πανελλαδικών να πραγματοποιήσουν συλλαλητήρια έξω από τα εξεταστικά κέντρα χωρίς να υπάρχουν απεργιακές φρουρές έξω από τα εξεταστικά κέντρα».


Πουλημένα τομάρια. Ξεφτίλες

Ανώνυμος
16 Μαΐου 2013 στις 1:38 π.μ.

Αλητεία πρόκειται και για τη στάση του ΠΑΜΕ.Την ΑΛΗΘΕΙΑ επιτέλους "σύντροφοι".Η απόλυτη ξεφτίλα και υποκρισία ΠΑΜΕ-ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΩΝ.

Ανώνυμος
16 Μαΐου 2013 στις 1:59 π.μ.

καλο διαβασμα κυριοι Κατσικα κ Παπαχρηστο. ηταν μια ωραια αντιπαραθεση αλλα νομιζω οτι πρεπει αυτη τη στιγμη να κατεβασετε το σπαθι σας,να ξεζεψετε το αλογο σας και να πατε για διαβασμα μαζι με τη Φατουρου κ τον Χριστοδουλο.εχετε μαζι σας κ τις ευχες μιας διορατικης επαναστατικης οργανωσης προτοπωρων νεων κομμουνιστων. της νεολαιας του ΚΚΕ!της ενδοξης ΚΝΕ.

Αυτο που γινοταν τοσες μερες ειναι ενα πλαστο επικοινωνιακο παιχνιδι για να παει ο κλαδος ξεβρακωτος στα αγκαθια σε μαι απεργια οπου δε θα απεργουσαν πουτε αυτοι που την ψηφιζαν. Στην προταση του ΠΑΜΕ στην ΑΔΕΔΥ για απεργια ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΣΗ Κ ΣΕ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΣΗ η ΟΛΜΕ καλεσε σε απεργοσπασια κ αρνηθηκε να καταμετρησει δυναμεις κ δυνατοτητες. η ουσια ειναι οτι το ΠΑΜΕ σαν η μονη συνεπης αγωνιστικη δυναμη του κινηματος ηταν η μονη που ειπε οτι ο κλαδος πρεπει κ μπορει να απεργησει 48 ωρες οντας επιστρατευμενος.

οταν δεν εισαι υλιστης αυτα παθαινεις.για ακομα μια φορα οι μεγαλοστομιες των παρεμβασεων απεδειξαν οτι χωρις τον εργοδοτικο κ κυβερνητικο συνδικαλισμο δεν μπορουν να λειτουργησουν.ειναι το απαραιτητο μαξιλαρακι.

οι ΓΣ των ΕΛΜΕ δεν ηταν μαζικες πραγματικα.ηταν απλα μεγαλυτερες απο αλλες κ αυτο ειχε κ επικοινωνιακη χροια αναθεσης μεσα τους.ωστοσο μεσα στους εκεπαιδευτικους ειναι κρυμενη μια αγωνιστικη διαθεση που σμπαραλιαστικε απο τους προεδρους των ΕΛΜΕ που ανηκουν στο δεξιοαριστεροεπαναστατικο μετωπο.

20000 στους 86000 μας κανει 23%! που πας ρε καραμητρο για απεργια διαρκειας?

εδω χρειαζεται κλιμακωση σχεδιο κ προοπτικη. αλλα δεν γνωριεις τι ειναι αυτο οταν αυτοι που υκοτονται για αγωνες διαρκειας δεν μπορουν να οργανωσουν ουτε την υποχωρηση.

ΑΓΩΝΑΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ.ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΠΑΖΑΡΙΑ ΤΩΝ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΩΝ

Ανώνυμος
16 Μαΐου 2013 στις 2:34 π.μ.

"Αυτό [το αν υπάρχουν οι προϋποθέσεις να γίνει απεργία] με δεδομένο ότι όσοι ψηφίσουν λευκό, θεωρείται άκυρο, δεν υπάρχει περίπτωση να συγκεντρωθεί το 66% που απαιτείται για να βγει απόφαση για απεργία."

Επειδή δεν ξέρω από τους μηχανισμούς της συγκεκριμένης ψηφοφορίας, αλλά νομίζω πως ξέρω από μαθηματικά:

Το ποσοστό υπέρ της απεργίας ΧΩΡΙΣ τα λευκά είναι "ναι" x 100/("ναι" + "όχι")

Το ποσοστό υπέρ της απεργίας ΜΕ τα λευκά είναι "ναι" x 100/("ναι" + "όχι" + "λευκά")

Αφού, με βάση την αριθμητική δημοτικού, όσο μικρότερος είναι ο παρανομαστής, τόσο μεγαλύτερο είναι το κλάσμα, αν βγάζεις άκυρα τα λευκά (δηλαδή δεν τα προσμετράς στο τελικό αποτέλεσμα), το ποσοστό του "ναι" είναι μεγαλύτερο από ό,τι αν τα θεωρείς έγκυρα, άρα πιο εύκολο να πιάσεις το όριο του 66%. Ή δεν ξέρεις μαθηματικά ή θες να πεις κάτι άλλο από αυτό που εμείς καταλαβαίνουμε. Εξήγησέ το μας!

Ανώνυμος
16 Μαΐου 2013 στις 3:19 π.μ.

Οσα δεν φτάνει ο ΚΚΕς τα κάνει κρεμαστάρια. Μπράβο ΚΚΕ που όταν πρότεινες στη Χαλυβουργία και τους ναυτεργάτες απεργίες και μάλιστα αποφασισμένες μέχρι...τέλους (!!!) είχες εξασφαλίσει κοινωνική συμμαχία! Σε αντίθεση με τους καθηγητές που είπες ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ επειδή δεν είχε εξασφαλίσει κοινωνική στήριξη.

ΚΚΕ: συνταγή ηττοπάθειας και σκατοψυχιάς, από τα αποδυτήρια! ΝΑ τελικά που σε κάτι μοιάζει το ΚΚΕ με τον ΣΥΡΙΖΑ: Λατρεύουν και οι 2 την ηττοπάθεια: "Ε αφού ο κόσμος δεν τραβάει και μεις δεν κάνουμε και κκάτι για να τον τραβήξουμε, να μην κάνουμε κανέναν αγώνα". Στην περιπτωση του ΚΚΕ διαφοροποιείται το παραπάνω σκεπτικόν επί το κομματικότερον: "Οταν εμείς ελέγχωμεν το χ σωματείον, γράφουμε εις τα παπάρια μας την κοινωνική στήριξη και κάνωμεν απεργία, για να τη βγούμε εις τους ρεφορμιστάς. Οταν δεν ελέγχωμεν ένα σωματείον τότες ενθυμούμαστε την ανάγκη κοινωνικής στήριξης και καταγγέλουμε ως ανέυθυνους τους άλλους αριστερούς".

ΚΚΕ έρχονται ροχάλες!

Ανώνυμος
16 Μαΐου 2013 στις 3:23 π.μ.

το τελευταίο σχόλιο του κολλητού του πορτοσάλτε είναι αποκαλυπτικό:

"20000 στους 86000 μας κανει 23%! που πας ρε καραμητρο για απεργια διαρκειας?"

Το άτομο νομίζει ότι μαζικότητα συνελέυσεων 20000 στους 86000 είναι μικρή! Μάλλον στα βόρεια προάστια ζει.

Νικος
16 Μαΐου 2013 στις 8:22 π.μ.

Ξεφτιλες σπευσατε να μας λοιδωρισετε.Ειμαι Παμιτης και Απεργος της Ανακυκλωσης.Μην τολμησετε να ερθετε ΜΕΒΓΑΛ σας χρωσταω ενα μεγαλο φτυσιμο.

Ανώνυμος
16 Μαΐου 2013 στις 9:32 π.μ.

Δεν ξερω πιο τραγουδακι να πρωτοαφιερωσω στους παρεμβασιες για τις αγγαλιτσες που κανουν στο συνδικαλιστικο κινημα με ΠΑΣΚΙΤΕΣ, ΔΑΚΙΤΕΣ, ΣΥΡΙΖΑΙΟΥΣ.Πριν ο αλεκτωρ λαλισει τρείς σας τον ακουμπισαν απο πισω.Να σας κανω μια ερωτηση! Τι θα κανετε απο εδω κ περα στο συντονιστικο Π.Σωματείων? Θα συνεχισετε να εχετε συριζαιους στις γραμμες σας?

Ανώνυμος
16 Μαΐου 2013 στις 9:41 π.μ.

Που την είδες την αλητία του ΠΑΜΕ ανώνυμε των 1:38 π.μ. Βέβαια τι πιο εύκολο να τους βάλουμε όλους στο ίδιο τσουβάλι. Ξεβρακώθηκαν εντελώς οι ΔΑΚΕ-ΠΑΣΚΕ-ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ. Το ΠΑΜΕ είχε κεκαθαρίσει από την αρχή ότι σήμερα το κίνημα μπορεί να δώσει απάντηση στην αντιλαϊκή πολιτική και στον αυταρχισμό της κυβέρνησης μόνο με ενωτικούς ταξικούς αγώνες μαζί με τους άλλους κλάδους εργαζομένων. Αλλά το ΠΑΜΕ ειδικά για τις ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ήταν ηλίθιο και προβοκατόρικο.
Τώρα λοιπόν κ. Φατούρου λουστείτε τα. Αν νομίζουν κάποια γκρουπούσκουλο επαναστατών ότι το κίνημα οργανώνετε στη βάση με επαναστατικές κορώνες των τελευταίων δέκα ημερών είναι γελασμένοι. Ας βγάλουν οι συνάδελφοι τα συμπεράσματά τους.

Ανώνυμος
16 Μαΐου 2013 στις 10:54 π.μ.

To είδαμε και το σχέδιο του ΚΚΕ και το βλέπουμε μέχρι σήμερα.Στρατηγείο Μέσης Ανατολής(Αγγλοδουλοι),Λίβανος,Καζέρτα,Βάρκιζα.Οικοδόμοι και το ΚΚΕ από πίσω με αναγνωρισμένη την οργανωση αλλά με την δύναμη των οικοδόμων,Ιουλιανά "εγω ο προβοκάτορας",βρώμικο 89,χούντα 1967 "ακούς καμπάνες ρε Λεωνίδα" η υποσχόμενη αντίσταση του ΚΚΕ,2013 η σφαγή των καθηγητών με συνένοχο το ΚΚΕ.

Τωρα πες τις παπαριες σου.

Ανώνυμος
16 Μαΐου 2013 στις 2:46 μ.μ.

10:54 συνεχισε...για τον ρόλλο του ΚΚΕ στην απόφαση για απεργια στις πυραμίδες του φαραω η στην πανοικοδομική απεργία που κυρηχθηκε στο γιαπί του πυργου της βαβελ....και πιό πίσω...συνέχισε θα φτάσεις στους παγετωνες..εκει σταμάτα...ΕΚΕΙ ΑΝΗΚΕΙΣ!!!

ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟΣ
16 Μαΐου 2013 στις 3:04 μ.μ.

Ζοριζεστε κουφαλες αριστεριστες των 5.000 αποχρωσεων να θεσετε την αληθεια αλλα σας πηρε η κατηφορα κ η μπαλα που δωσατε ψηφο εμπιστοσύνης στην πλειοψηφία της ΟΛΜΕ που τωρα σας οδηγησε στον γκρεμο.Οποτε μη μιλας για συμφωνιες τις οποιες εσεις χειροκροτητε.Αλλα βλεπετε εχετε μενος απεναντί στο ΠΑΜΕ το οποιο ομως αρνηθηκατε να στηριξετε εστω την τελευταία στιγμη παρα αγκαλιαστηκατε με τους δοσιλογους του κινηματος.Αυτο θα το κουβαλατε στον κατηφορο σας.

Γ.Λ.
16 Μαΐου 2013 στις 3:10 μ.μ.

Ανωνυμε 10:54 ξεχασες το προπατορικο αμαρτημα και τη προδοσια του Λεωνιδα στις θερμοπυλες που εκανε το ΚΚΕ
Οσο για τις παπαριες δεν αφησες καμια.

Ανώνυμος
16 Μαΐου 2013 στις 3:26 μ.μ.

«Δεν απεργούμε και το φωνάζουμε»!

Προχτές, η ΑΔΕΔΥ είχε προκηρύξει απεργία για όλους τους δημοσίους υπαλλήλους, ενάντια στην επιστράτευση των εκπαιδευτικών. Ηταν πολλοί εκείνοι που κατέθεσαν... απεργοσπαστικές «περγαμηνές», με πρώτο και καλύτερο τον ίδιο τον πρόεδρο (ΔΑΚΕ) της ΟΛΜΕ, που δήλωνε απροκάλυπτα πως «οι καθηγητές δεν θα μετάσχουν στην απεργία της ΑΔΕΔΥ την Τρίτη». Στην ίδια την απεργιακή συγκέντρωση που έκανε το ΠΑΜΕ, οι διαδηλωτές κατήγγειλαν «τους συνδικαλιστές της ΔΑΚΕ, του ΣΥΡΙΖΑ και των "Παρεμβάσεων" που στα λόγια μιλούν για αγώνες και όταν πρέπει να σπάσει η επιστράτευση με απεργία τότε οργανώνουν μαζί με τους διευθυντές Εκπαίδευσης την απεργοσπασία».

Οπως φαίνεται, όμως, απεργοσπαστικά «κατορθώματα» εκδηλώθηκαν πολλά και όχι μόνο στην Εκπαίδευση. Παραθέτουμε την ανακοίνωση (ναι, καλά διαβάσατε, ανακοίνωση) του Συλλόγου Εργαζομένων Νοσοκομείου Αγίου Νικολάου, στην Κρήτη: «Σας ενημερώνουμε ότι η ΑΔΕΔΥ έχει προκηρύξει για σήμερα Τρίτη 14/5/2013 24ωρη απεργία στην οποία ο σύλλογός μας δεν συμμετέχει, αλλά μπορούν να συμμετάσχουν όσοι εργαζόμενοι του Νοσοκομείου επιθυμούν». Η πλειοψηφία του σωματείου (δυνάμεις ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΤΑΡΣΥΑ) κάλεσε σε ανοιχτή απεργοσπασία. Εβγαλαν και ανακοίνωση, μην τυχόν και δεν το μάθει κανείς. Πάντως, ως «αριστεροί» δεν απαγορεύουν σε κάποιον που θέλει να απεργήσει, να το κάνει. Κάτι είναι κι αυτό...

Ανώνυμος
16 Μαΐου 2013 στις 3:57 μ.μ.

H παράταξη που νόμισε ότι θα μετρηθεί και θα βγει κερδισμένη, την πήρε την απάντηση στις συνελεύσεις των καθηγητών. Η αλητεία των παρατάξεων που καταγγέλλει δεν την απαλλάσσει από το δικό της όνειδος. ΣΥΝ - ΣΥΡΙΖΑ και ΚΚΕ σε αυτήν την απεργία, απλά έπαιξαν εναλλαγή στο ρόλο. Ήταν το ΠΑΜΕ που ψήφιζε μαζί με ΔΑΚΕ - ΠΑΣΚΕ στην ΑΔΕΔΥ για την απεργία - παρωδία της Τρίτης και όχι την Παρασκευή, ήρθε η Αυτόνομη Παρέμβαση να το αντικαταστήσει στην επονείδιστη συνέλευση των προέδρων ΕΛΜΕ - ΟΛΜΕ. Ποιον νομίζετε ότι μπορείτε να κοροϊδέψετε και οι μεν και οι δε;

Ανώνυμος
16 Μαΐου 2013 στις 4:14 μ.μ.

Ανώνυμε 10.54
το ΚΚΕ δεν είναι τα λάθη του(που δεν γίνεται να μην κανει)Ειναι το αίμα που εδωσε για να μπορείς τώρα εσύ να φλυαρείς ανεμπόδιστα. Το ΚΚΕ δεν είναι η Βάρκιζα, που όποιος θέλει να είναι λίγο σοβαρός ας μελετήσει κάτω από ποιές συνθήκες έγινε(με το πιστόλι της ήττας των Δεκεμβριανών στον κροταφο), αλλά είναι μετα ο τρομερός ηρωικός αγώνας του Δημοκρατικού στρατού, της κορυφαίας στιγμής ταξικής πάλης.Το ΚΚΕ είναι τα ΟΧΙ στη Μακρόνησο και τα άλλα σφαγεία, οι εξορίες και οι βασανισμοί που δεν το εξαφάνισαν όπως όλοι ευχόντουσαν. Και πιο πολύ το ΚΚΕ είναι αυτό που θα δεις να έρχεται αργά ή γρ'ήγορα γιατί ευτυχώς κάποιος κρατάει την πόρτα για το νέο κόσμο του σοσιαλισμού ανοιχτή, την ώρα που κάτι γενναίοι το ρίχνουν στα γελάκια και τις χειραψίες. Αξιος ο μισθός σου, αυτό το ρόλο θέλουν να παίξεις κι αυτόν παίζεις. Το ΚΚΕ είναι η μία και μοναδικη απειλή που υπαρχει για το σύστημα μαζί με κάποιους σκόρπιους ρομαντικούς, που όμως μόνοι κι έρημοι χωρίς οργάνωση καθόλου κίνδυνος δεν είναι. ΠΟΛΕΜΑ ΤΟ ΛΟΙΠΟΝ. ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ

ΧΑΛΥΒΟΥΡΓΟΣ

Ανώνυμος
16 Μαΐου 2013 στις 4:19 μ.μ.

H μαζικότητα δεν είναι 23000 στους 86000. Δεν είναι όλοι γραμμένοι στην ΟΛΜΕ.ΤΑΜΕΙΑΚΑ ΕΝΤΑΞΕΙ ΠΟΥ ΨΗΦΊΖΟΥΝ ΕΊΝΑΙ ΟΙ ΜΙΣΟΙ. Οι άλλοι πρωτα να έρθουν στο σωματείο και μετα να μιλαει ο Πορτοσάλτε για παρτη τους. Και κάτι άλλο. Ο Πορτοσάλτε όταν προβοκάρει το ΚΚΕ με μπραβο τον ακούτε, όταν λέει άλλες μα..κιες τον βρίζετε. Αποφασίστε.Ειναι η δεν είναι προβοκάτορας.Κατα περίπτωση κι αυτός;

Ανώνυμος
16 Μαΐου 2013 στις 4:32 μ.μ.

Αγόρι μου ανώνυμε 3.19 το ΚΚΕ λέει"..να μην κάνουμε κανέναν αγώνα" Στη ΜΕΒΓΑΛ κάνουν απεργία διαρκείας με το ΠΑΜΕ μπροστά. Εκεί ο κόσμος όμως "τραβάει". Το ΚΚΕ όπου υπάρχει έδαφος βάζει φωτιές παλεύοντας να τα βγάλει πέρα στις πιο ανάποδες συνθήκες.Βουλώστε το επιτέλους. Αφήστε τη μόνη ελπίδα που έχει ο κοσμος ζωντανή. Το ΚΚΕ δεν πρόκειται να τα κάνει πλακακια με κανένα, κι εσεις κανετε ότι μπορείτε για να μην το δει ο κόσμος.
Οσο για τους ΧΑΛΥΒΟΥΡΓΟΥΣ μην τους πιάνετε στο στόμα σας. Οι Χαλυβουργοί ήταν ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ και δίπλα τους είχαν δεκάδες σωματεία, οργανώσεις, συνδικάτα του εξωτερικού, κομμουνιστικά κόμματα χωρών, Παγκόσμιες Ομοσπονδίες, προσωπικότητες κλπ.κλπ. Οι καθηγητές δεν είχαν μέχρι χθες ούτε τη ΔΟΕ ενώ οι ίδιοι δεν είχαν κάνει μέχρι προχθες ούτε ΓΣ. Οι Χαλυβουργοί όταν ψηφιζαν Απεργία ΈΒΑΖΑΝ ΤΟ ΚΕΦΆΛΙ ΤΟΥς στον κουβά γελοίε, δεν ψήφιζαν απεργία που την έπαιρναν πίσω την άλλη μέρα, σαν κάτι άλλους.
ΧΑΛΥΒΟΥΡΓΟΣ

Ανώνυμος
16 Μαΐου 2013 στις 5:31 μ.μ.

ΚΚΕδες είστε για γέλια!!

- Οταν ελέγχετε αγώνες, τους πάτε στο γκρεμό, με μπόλικο σεχταρισμό, σκατοψυχιά και ερασιτεχνισμό (πχ χαλυβουργοί) που σαν συνέπεια έχουν την περαιτέρω υπονόμευση της κοινωνικής συμμαχίας, που στα λόγια τη θέτε!

- Οταν δεν έλεγχετε αγώνες, τους υπονομεύετε από την ανάποδη! Ανακαλύπτοντας τότε, την ....ανάγκη κοινωνικής συμμαχίας! Και επειδή αυτή δεν υπάρχει, καταγγέλετε αυτούς τους αγώνες και παίρνετε καθαρά συντηρητική σχεδόν συστημική θέση!

Στην ΟΛΜΕ και στην ΑΔΕΔΥ ΚΚΕδες, ταυτιστήκατε με τις πιο υπονομευτικές θέσεις των ΠΑΣΚΕ/ΔΑΚΕ/ΣΥΡΙΖΑ. Μάλλον, αυτοί ταυτίστηκαν με σας!

Μπράβο στις ταξικές δυνάμεις ΠΑΣΚΕ/ΔΑΚΕ/ΠΑΜΕ/ΚΚΕ/ΣΥΡΙΖΑ!!!!!!

Και εις ανώτερΑ! Είπαμε: Προέχει το μάθημα των μαθητών, η εργασία του εργαζόμενου/απεργοσπάστη, τα ψίχουλα που μας δίνουν! Που να τρέχουμε για σοβαρούς συντονισμένους με κοινή δράση όλων των δυνάμεων που παλεύουν, ΑΓΩΝΕΣ;;;;

Να ναι καλά το κόμμα και η μακροημέρευσή του, ή να ναι καλά οι εκλογές που θα μας βγάλουν κυβέρνηση..

Ρε ουστ!

Ανώνυμος
16 Μαΐου 2013 στις 6:46 μ.μ.

5:31. Το ΚΚΕ το κάνει ερασιτεχνικά. Εσύ ...επαγγελματικά. Καθείς εφ΄ω ετάχθη

16 Μαΐου 2013 στις 8:25 μ.μ.

για ορισμένους πλέον, νομίζω πως είναι χόμπι αυτή η συνεχόμενη κατηγορία προς το ΚΚΕ στο διαδίκτυο… το μόνο που θέλουν και τους αρέσει είναι να γίνετε αυτό εδώ το κουτσομπολιό ( γιατί περί κουτσομπολιού πρόκειται) στο ίντερνετ. αφήστε τα διαδικτυακά blogs και το FACEBOOK, και βγείτε αύριο να μας «βάλλεται τα γυαλιά» με την απεργία των καθηγητών. που πήγε το ιδεολόγημα του « ακομμάτιστου» και της «αυτοοργάνωσης»??? επιτέλους καλή η κριτική δεν λέω, θα πρέπει όμως να συνοδεύεται και από πράξη … όχι μόνο από λόγια στο ίντερνετ …

Ανώνυμος
16 Μαΐου 2013 στις 11:03 μ.μ.

@Ανώνυμος 5:31 μ.μ.

Ρε σοβαρε επαναστατη που δεν εισαι για γελια δε μας εξηγεις κι εμας τη δηλωση της Φατουρου? Για μουτζαχεντιν,500 των Βλακοπυλων,ΓΙΑ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ (μπα τοτε τι εβαζες να ψηφιζουν προταση οτι υπαρχουν ?)

Απατη Παρεμβασιτικη ΚΟΡΥΦΗΣ,ηθελα να ξερα τι φουμαρα λετε τωρα σ ενα ριζοσπαστικο κοσμο που ακολουθησε τις κορωνες για γιουργια στη εξουσια,ενω τον εχετε ως κρεας στα κανονια για να γυαλιζετε καρεκλες στην ΟΛΜΕ παρεακι σε καθε τυχοδιωκτικη λυκοσυμμαχια με καθε συστημικο πυλωνα.

ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ ΔΕ ΒΡΕΧΕΙ...ΣΑΣ ΦΤΥΝΟΥΝ,

Ενας Υποψηφιος ''Μουτζαχεντιν'' ,παρεμβασεις κι αρες μαρες κουκουναρες

Ανώνυμος
16 Μαΐου 2013 στις 11:39 μ.μ.

Aγαπητε 10:54 εννοειται οτι αναφερομαι στα λάθη της ηγεσίας εκτός κι αν είχε γινει λαικη εξουσια και δεν το γνωρίζω.Απ οτι γνωριζω τα συνεδρια γίνοταν με μικρο αριθμό και λογικο ήταν μέσα στην κατοχη,αλλά κ μετα στο βουνό η ηγεσία δεν σκίστηκε κιόλας να ανοίξει τα ζητήματα προς τα κατω.Αλλα σημερα δεν το συζητάμε συμπαγής και αδιασάλευτη λαικη εξουσία.

Ανώνυμος
17 Μαΐου 2013 στις 12:03 π.μ.

11:03

Αν ξερεις καν τι είναι μουτζαχεντιν εγω είμαι μπολσεβικος εξω απο τα χειμερινα ανακτορα.

Ανώνυμος
17 Μαΐου 2013 στις 12:21 π.μ.

Aγαπητε 4:14απο 10:54
Eννοείται οτι αναφέρομαι στην ηγεσία και θα πρεπε να το καταλάβεις γιατι πρωτον ιστορικα και κοσμογονικά δεν είναι δυνατον να καταδικαστει ενα ολοκληρο κινημα και λαός και δευτερον απ οτι ξερω δεν επετευχθει καμια λαικη εξουσια για να τα ριξουμε στον λαο.Απ τα λιγα που γνωρίζω οι συνεδριασεις γινοταν απο πολυ λιγους και λογικο ήταν μεσα στην κατοχη ,αλλα και στο βουνο η ηγεσία δεν σκιστηκε να ανοιξει θεματα απο τα κατω.
Eκτος κι αν θέλετε να μιλήσουμε για το προπατορικό αμάρτημα που σας απασχολεί.

Ανώνυμος
17 Μαΐου 2013 στις 12:52 π.μ.

Μόρτηδες του ΚΚΕ αφού δέχεστε το αμάρτημα εστω και προπατορικό είστε σε καλό δρόμο.

Ανώνυμος
17 Μαΐου 2013 στις 1:50 π.μ.

Πριν ο αλεκτωρ λαλησει ΠΑΣΚΕ ΔΑΚΕ και ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ που κατεβασατε μαζι τους κοινη προταση ξεφτιλες σας πουλησαν.Αληθεια δεν το ξερατε? Οι ηλιθιοι ειστε οι ξεφτιλες που διαλεξατε στρατοπεδο με τους πουλημένους.

Ανώνυμος
17 Μαΐου 2013 στις 2:55 π.μ.

Καποιοιι αριστεροχαρουμενοι μολις πριν λιγα post ξοφλισαν με το ΚΚΕ επικαλουμενοι ολο περηφανεια και ικανοποιηση το 4% των εκλογων. Μετα σε αλλο post οι ιδιοι καραγκιοζηδες οριονται για τις κοινοβουλευτηκες αυταπατες και το συστημικο ΚΚΕ . Τωρα στην ηττα των καθηγητων παλι το ΚΚΕ, που εν τω μεταξυ στα προηγουμενα post ειχε πεθανει-ξοφλησει, ευθυνεται!!!!!!! Που η ΑΝΤΑΡΣΥΑ με τις Παρεμβασεις ΞΕΠΟΥΛΗΣΑΝ δια της διολησθησης τον αγωνα χερι χερι με ΔΑΚΕ ΠΑΣΚΕ ΣΥΡΙΖΑ.
Ευτυχως που υπαρχει ΠΑΜΕ ΚΚΕ..
Εγκαιρως και καθαρα τοποθετηθηκαν. Δωσαν ρεαλιστικο σχεδιο δρασης. Δεν Λαικισαν. Τα σκουληκια του οπορτουνισμου ειναι ΕΚΘΕΤΑ.
Θα απολογειστε για χρονια. Τωρα ολοι με το ΠΑΜΕ.

Ανώνυμος
17 Μαΐου 2013 στις 8:29 π.μ.

Κάποιοι ΚΚΕδοχαρόούμενοι, χαίρονται που οι ΠΑΣΚΕ/ΔΑΚΕ/ΣΥΡΙΖΑ πρωσχώρησαν στη γραμμή του ΠΑΜΕ/ΚΚΕ και πούλησαν τις αγωνιστικές διαθέσεις χιλιάδων καθηγητών!

Μπραβο ΚΚΕ, η γραμμή σου συγκινεί όντως, την συνδικαλιστική γραφειοκρατία!!

Ανώνυμος
17 Μαΐου 2013 στις 3:37 μ.μ.

Το ρεαλιστικό σχεδιο δρασης του Σοφιανου.Μαλιστα.Ευγε.

Ανώνυμος
17 Μαΐου 2013 στις 4:05 μ.μ.

Δηλ συντροφε 2:55 το ΚΚΕ προτείνει καμιά πρωτοβουλία ή "στρατηγικές" πρωτοβουλιες βγαλμένες από τα σοφά μυαλα.Αν σε μια πολυπληθη και μαζικη συνέλευση σαν κι αυτες που έρχονται το πετύχετε,χαλάλι σας.

Ανώνυμος
17 Μαΐου 2013 στις 5:22 μ.μ.

κι όσο η αριστερά δε στέκεται στο ύψος των περιστάσεων κ΄όσο υπάρχουν ανταγωνισμοί μεταξύ των διαφορετικών τάσεων, τα νομοσχέδια κ΄τα μέτρα που στρέφονται κατά των απλών εργαζομένων ψηφίζονται και εφαρμόζονται ...

Ανώνυμος
17 Μαΐου 2013 στις 8:07 μ.μ.

Τα πράγματα είναι απλά και δύσκολα μαζί,υπάρχει επιτακτική ανάγκη ο κόσμος ν ανταποκριθεί σ όσους τον καλουν να κατέβει στο δρόμο για ανατροπή των μέτρων των γνωστών και αυτών που θα ρθουνε.Όμως υπάρχουν δυο σοβαρά εμπόδια,πρωτον ο κοσμος φοβάται την βια του κράτους και δευτερον οτι θα προδοθει απ αυτους που τον καλούν.
Μήπως ο ίδιος ο Κόσμος πρέπει να αναλάβει το κάλεσμα ώστε να υπερνικηθουν αυτα τα δυο εμπόδια;

Ανώνυμος
17 Μαΐου 2013 στις 11:40 μ.μ.

Αφού θέλαμε τόσο πολύ την απεργία γιατί δεν δηλώνουμε απεργοί- να μας κόψουν μεροκάματα- και ταυτόχρονα να γίνουν και οι πανελλήνιες;
Να΄χουμε και τον κόσμο με το μέρος μας και το κεφάλι μας ψηλά;
ιδού η Ρόδος

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger