Home » , » Αγωνιστικές Παρεμβάσεις-Συσπειρώσεις-Κινήσεις: Οι εφιάλτες πρέπει να τιμωρηθούν

Αγωνιστικές Παρεμβάσεις-Συσπειρώσεις-Κινήσεις: Οι εφιάλτες πρέπει να τιμωρηθούν

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 15 Μαΐου 2013 | 11:42 μ.μ.


 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ

Οι Αγωνιστικές Παρεμβάσεις-Συσπειρώσεις-Κινήσεις Β΄ βάθμιας εκπαίδευσης καταγγέλλουν τις παρατάξεις ΔΑΚΕ-ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ(ΣΥΡΙΖΑ) και ΠΑΣΚΕ για το πραξικόπημα το οποίο στήθηκε στη ΓΣ προέδρων των ΕΛΜΕ στις 15/05/2013.

Ενώ ο κλάδος των καθηγητών ψήφισε με εκπληκτικά ποσοστά την απεργία για την Παρασκευή 17 Μάη, οι πρόεδροι των ΕΛΜΕ που προέρχονται από τις παρατάξεις ΠΑΣΚΕ-ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ-ΔΑΚΕ, ενώ δεν είχαν κανένα δικαίωμα σύμφωνα με το καταστατικό της ΟΛΜΕ να αναιρέσουν την απόφαση των Γενικών Συνελεύσεων, φρόντισαν να θάψουν την απεργία και τις αγωνιστικές κινητοποιήσεις.

Θα συνεχίσουμε με κάθε τρόπο την υπεράσπιση της δημόσιας παιδείας, την ανατροπή της αντιλαϊκής πολιτικής, αλλά και τον οριστικό ενταφιασμό της συνδικαλιστικής προδοσίας.

Οι εφιάλτες πρέπει να τιμωρηθούν 

Αθήνα, 15/05/2013
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 4 σχόλια

Ανώνυμος
16 Μαΐου 2013 στις 12:20 π.μ.

Μετά την ΠΑΣΚ, τη ΔΑΚΕ και τη Συνεργασία που κατέβασαν πρόταση για αναστολή της απεργίας, η εκπρόσωπος των Παρεμβάσεων στο ΔΣ της ΟΛΜΕ Αγγελική Φατούρου, έκανε την εξής -αποκαλυπτική για το ρόλο των Παρεμβάσεων - δήλωση κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης των προέδρων των ΕΛΜΕ:
«Στις γενικές συνελεύσεις συμμετείχαν 20.000 εκπαιδευτικοί. Οι 13.000 περίπου υπερψήφισαν την πρόταση της ΟΛΜΕ. Απ'αυτούς οι 10.000 για το γαμώτο και 3.000 αποφασισμένοι να κάνουν απεργία που είναι μουτζαχεντίν. Συνεπώς δεν υπάρχουν όροι να πάμε σε απεργία. Επειδή όμως δεν μπορεί να μην γίνει και τίποτα, προτείνω την Παρασκευή να απεργήσουν 500 συνδικαλιστές. Οι επιτηρητές να πάνε κανονικά στα εξεταστικά κέντρα και οι υπόλοιποι που δεν εμπλέκονται στη διαδικασία των πανελλαδικών να πραγματοποιήσουν συλλαλητήρια έξω από τα εξεταστικά κέντρα χωρίς να υπάρχουν απεργιακές φρουρές έξω από τα εξεταστικά κέντρα».
Τώρα τι να λέμε; τα λένε μόνοι τους...ξεφτίλα

Ανώνυμος
16 Μαΐου 2013 στις 3:21 μ.μ.

Είναι ντροπή και πάει πολύ να γράφονται τέτοια πράγματα για την σ. Αγγελική Φατούρου,μέλος του Εκπαιδευτικού Ομίλου και των Παρεμβάσεων και μόνη εκπρόσωπο αριστερής παράταξης στην ΟΛΜΕ που όλο αυτό το διάστημα στηρίζει αταλάντευτα και με συνέπεια τον απεργιακό αγώνα των εκπαιδευτικών.Η συγκεκριμένη δήλωση είναι αλλοιωμένη και αποτελεί προϊόν της ταξικής συνεργασίας ΔΑΚΕ-ΠΑΜΕ,που είναι και οι μόνες παρατάξεις που τόλμησαν να καταγγείλουν τις Παρεμβάσεις,μαζί φυσικά με τον Πρετεντέρη και όλα τα αστικά ΜΜΕ.Η συγκεκριμένη δήλωση έγινε μόνο σε ό,τι αφορά το σπάσιμο της επιστράτευσης,αφού είχε ψηφιστεί η αλητεία των ΔΑΚΕ-ΠΑΣΚΕ-ΣΥΝ για την αναστολή της απεργίας.Επίσης δεν έγινε με αυτόν τον τρόπο και η αναπαραγωγή της δήλωσης έγινε για να παραχαραχτεί και να αλλοιωθεί η αρχική,με σκοπό να χτυπηθεί η ταξική πτέρυγα του σ.κ. Είναι δυνατόν να έχει τέτοια θέση η Αγγελική Φατούρου,η μοναδική εκπρόσωπος των Παρεμβάσεων που μαζί με τους υπόλοιπους συναγωνιστές του Εκπαιδευτικού Ομίλου είπαν εξ αρχής ότι αναγκαίος όρος για το σπάσιμο της επιστράτευσης και για την επιτυχία της απεργίας είναι η μαζικότητα,η αποφασιστικότητα και η ενότητα του κλάδου..????Η σ.Αγγελική δεν είναι χτεσινή στο κίνημα και την αριστερά.Είναι χρόνια μέλος και στέλεχος του Μ-Λ ΚΚΕ,έχει δώσει το αγωνιστικό παρών σε όλους τους μικρούς και μεγάλους αγώνες των εκπαιδευτικών,των μαθητών και των φοιτητών.Στάθηκε πάντοτε στο πλευρό των αγώνων των λαών ενάντια στα μονοπώλια και τον ιμπεριαλισμό.Το αν κάποιος είναι ή δεν είναι αριστερός,το αν κάποιος είναι ή δεν είναι αγωνιστής και επαναστάτης,το αν κάποιος είναι ή δεν είναι κομμουνιστής δε φαίνεται στα εύκολα,φαίνεται στις δυσκολίες και στο καμίνι της ταξικής πάλης.Κι εκεί θα κριθούμε όλοι.Να βουτάμε τη γλώσσα μας στο μυαλό μας πριν πιάσουμε στο στόμα μας τους ταξικούς συνδικαλιστές...Άντε μπράβο με τα καραγκιοζιλίκια...

Ανώνυμος
16 Μαΐου 2013 στις 11:56 μ.μ.

3:21ακου...
η Αγγελική σου έκανε αυτές τις δηλάσεις υπάρχει και σχετικό βιντεο..μην πέφτεις απο τα σύννεφα...ουτε το Μ-Λ είχε απαντηση στο ερώτημα του ΠΑΜΕ τι κανουμε με τα επιστρατοχαρτα....μονο το ΠΑΜΕ δεν θα ηταν ΑΠΕΡΓΟΣΠΑΣΤΕΣ εαν γινοταν ΑΠΕΡΓΙΑ.

Ανώνυμος
21 Μαΐου 2013 στις 10:05 π.μ.

Μάλλον αυτό το σχόλιο-αρθρο το κάνουν οι παρεμβασεις και η ΄΄αγγελική΄΄για ΑΥΤΟΚΡΙΤΙΚΗ.ΚΑΛΙΟ ΑΡΓΑ ΠΑΡΑ ΠΟΤΕ!!!!

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger