Home » , , » Χρυσαυγίτες: Οταν δεν ουρούν δημοσίως "διδάσκουν" Ιστορία

Χρυσαυγίτες: Οταν δεν ουρούν δημοσίως "διδάσκουν" Ιστορία

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 13 Ιουνίου 2013 | 10:19 μ.μ.

Απο το "Ποντίκι'

Για τη χώρα μας που έχει πληρώσει τον μεγαλύτερο, κατ' αναλογία, φόρο αίματος στη διάρκεια του Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου στον αγώνα ενάντια στον ναζισμό, η σημερινή παρουσία ναζιστικών στιγμάτων εντός των πυλών του ελληνικού Κοινοβουλίου αποτελεί απλώς ύβρη. Αποτελεί ατίμωση για τους πολίτες, για το πολίτευμα, για τα ιδεώδη της πατρίδας μας, για την εξέχουσα Ιστορία του έθνους μας. Αποτελεί εθνική ντροπή η ύπαρξη ναζιστών στο ελληνικό Κοινοβούλιο, οι οποίοι, όταν δεν ουρούν επί υαλοπινάκων αναρριγώντας από την αντανάκλαση των επιτευγμάτων τους, επιδίδονται - με την επιστημονική επάρκεια και το απαράμιλλο ήθος που τους διακρίνει - σε «ιστορικές» κενώσεις...

Δηλώνουν αρνητές του Ολοκαυτώματος, δηλαδή αρνητές της ιστορικής μνήμης, του παρελθόντος, του πανανθρώπινου πολιτισμού. Αυτή η εξωφρενική ιστορική απρέπεια δεν είναι... «μια ακόμη άποψη», η οποία μπορεί να γίνεται δεκτή στο πλαίσιο της ανεκτικότητας του δημοκρατικού μας πολιτεύματος. Ο αρνητής του Ολοκαυτώματος με απλά λόγια προτρέπει στην επανάληψη του εγκλήματος, στην επαναλειτουργία των θαλάμων αερίων και των στρατοπέδων συγκέντρωσης, ανοίγει διάπλατα την πόρτα για την εκ νέου τέλεση εγκλημάτων κατά της ανθρωπότητας. Η δημοκρατία οφείλει να μην είναι ανεκτική απέναντι σε παρόμοιες δηλώσεις βαρβαρότητας. Η θηριωδία εναντίον της ανθρωπότητας δεν συνιστά ιδεολογία, αλλά έγκλημα.

Λόγω αυτής της ιστορικής ύβρεως απέναντι στα ιερά και στα όσια της πατρίδας μας εκ μέρους των φασιστοειδών αποφύσεων, υποθέτουμε στέρεα ότι η Χρυσή Αυγή, σε συνέπεια με τις δεδηλωμένες της απόψεις, αρνείται επίσης και το Ολοκαύτωμα του Διστόμου, αρνείται το αποτρόπαιο ναζιστικό έγκλημα των ομοϊδεατών της ναζιστών σε βάρος του ελληνικού πληθυσμού στο Δίστομο, στα Καλάβρυτα και αλλού, αρνείται όλα τα εγκλήματα παντού στην ελληνική επικράτεια! Η Χρυσή Αυγή - η έμπλεη από αγνό και ατόφιο πατριωτισμό - δεν δέχεται προφανώς τη σφαγή του Διστόμου. Δεν δέχεται προφανώς τη μαύρη ναζιστική Κατοχή της Ελλάδας, τις θηριωδίες εναντίον της πατρίδας μας.

Η Χρυσή Αυγή δεν δέχεται προφανώς την ύπαρξη των ναζιστικών εγκλημάτων που συντελέστηκαν εναντίον των Ελλήνων, εναντίον της χώρας, εναντίον των προπατόρων μας - πατεράδων και παππούδων - που πολέμησαν πένητες με νύχια και με δόντια και με λιονταρίσια ψυχή ενάντια στους ναζί δολοφόνους. Δεν αναγνωρίζει προφανώς τη λαμπρή και πάνδημη Εθνική Αντίσταση. Η Χρυσή Αυγή - η οποία μέχρι σήμερα μας απέδειξε ότι είναι ικανή να ουρεί δημοσίως, να χτυπά γυναίκες και να μαχαιρώνει πισώπλατα ανυπεράσπιστους δυστυχισμένους μετανάστες - αρνείται προφανώς την Ιστορία, την Ιστορία του έθνους μας, την εποποιία του λαού μας. Είναι η Χρυσή Αυγή που κρώζει ιταμά τάχα για τις αποζημιώσεις των Γερμανών...

Ας τολμήσουν οι παραφουσκωμένοι νταήδες της Χρυσής Αυγής να αρνηθούν και το Ολοκαύτωμα στο Δίστομο!
Τέλος, παρόλο που είναι αμφίβολο αν οι (γρυλίζοντες και όχι ομιλούντες την έκπαγλη ελληνική γλώσσα) χρυσαυγίτες γνωρίζουν γραφή κι ανάγνωση, ιδού τι είχαν δημοσιεύσει στο περιοδικό «Χρυσή Αυγή», τ. 34,1988, σ. 7, οι υμνητές του ναζισμού που σήμερα παριστάνουν τους σταυροφόρους στον αγώνα για τις γερμανικές αποζημιώσεις:

«Τα SS αποτέλεσαν τον πρώτο συνειδητό Ευρωπαϊκό Στρατό, υπερασπιστή της Φυλής και του Πολιτισμού της, υπήρξαν οι αριστείς του Αίματος και της Τιμής, οι φορείς του ηρωικού πνεύματος [εννοούν εκείνους που δολοφονούσαν μαζικά τους λαούς τις Ευρώπης...]* των ιπποτών και της Άριας παραδόσεως. Τα SS περιέλαβαν στις τάξεις τους το εκλεκτότερο άνθος [εγκληματιών]* της Ευρωπαϊκής Νεολαίας όλων των εθνικοτήτων [και των Αλβανών, άραγε;]* και είναι εκείνοι που έδωσαν μέχρις εσχάτων την μάχη του πολιτισμού κατά της Βαρβαρότητας, μάχη που την πλήρωσαν βαρύτερα από οιονδήποτε άλλον με ακριβό φόρο Αρείου Αίματος [υπάρχουν και... Άρεια ούρα ;...]. Είναι γεγονός ότι τα 55 υπήρξαν οι τελευταίοι υπερασπιστές της Ευρώπης [στο Άουσβιτς, στην Τρεμπλίνκα, στο Νταχάου, στο Μπούχενβαλντ και αλλού...] που κατέρρεε και όταν οι άλλοι επρόδιδαν, αυτοί έπιπταν μέχρις ενός στον υπέρ όλων Αγώνα. Αυτή την ευγενή τάξη των μαχητών κατασυκοφάντησαν και διέβαλαν οι δημοκράτες και μπολσεβίκοι συστηματικά μετά το τέλος του πολέμου [άρα ως ιστορικό συμπέρασμα συνάγουμε ότι το Δίστομο είναι προϊόν προπαγάνδας δημοκρατών και μπολσεβίκων]. Διότι γνώριζαν πως αν η αλήθεια πρόβαλε στο φως, ο Εθνικοσοσιαλισμός θα ξανάνθιζε στην Ευρώπη».

Συμπέρασμα: Όταν τα μέλη της Χρυσής Αυγής δεν ουρούν δημοσίως, διδάσκουν την Ιστορία του Ολοκαυτώματος!

*Σημειώσεις του συντάκτη.
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger