Home » , » Οι αποδοκιμασίες του Βενιζέλου στην Κρήτη έφεραν το "βόλεμα" του Παπουτσή.

Οι αποδοκιμασίες του Βενιζέλου στην Κρήτη έφεραν το "βόλεμα" του Παπουτσή.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Σάββατο 20 Ιουλίου 2013 | 11:49 μ.μ.

 Ρε πως «δένουν» τα πράγματα καμιά φορά!!!! Δείτε τώρα τι σχέση έχει το βόλεμα του  Παπουτσή με τον διορισμό του στην Παγκόσμια Τράπεζα με τις αποδοκιμασίες που εισέπραξε πρόσφατα ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ στην Κρήτη.

Γράφαμε σε περασμένη ανάρτησή μας επικαλούμενοι δημοσίευμα τοπικής εφημερίδας της Κρήτης ότι   «ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ απέφυγε να επισκεφτεί τον δήμο Λασιθίου γιατί ο ισχυρός μηχανισμός που διαθέτει εκεί ο εσωκομματικός του αντίπαλος Μιχάλης Καχριμάκης του ετοίμαζε «θερμή» υποδοχή». Που κολλάει αυτό με το βόλεμα Παπουτσή το μαθαίνουμε από δημοσίευμα της εφημερίδας το «Παρόν». Το ρουσφέτι για τον διορισμό Παπουτσή το ζήτησε ο Βενιζέλος από τον Σαμαρά –και αυτός το ικανοποίησε- για να «πάψει ο μπατζανάκης του Παπουτσή, ο κολλητός της Δήμητρας, ο Μιχάλης Καχριμάκης να ξεσηκώνει ότι έχει απομείνει από τον κόσμο του ΠΑΣΟΚ, εναντίον του Βενιζέλου»! 


Ενδιαφέρον –πάντα σύμφωνα το ίδιο δημοσίευμα - παρουσιάζουν και οι συζητήσεις που γίνονται στα πηγαδάκια της Βουλής και στις οποίες φέρεται ο Παπουτσής να παίρνει σύνταξη ως Επίτροπος που ήταν της Ε.Ε 10-12.000 ευρώ τον μήνα, κάπου 2.000 τον μήνα σύνταξη σαν ευρωβουλευτής συν τα 10.000 ευρώ που θα παίρνει από την Παγκόσμια Τράπεζα.

Ομορφος κόσμος, ηθικός, αστικά πλασμένος …
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger