Home » , , » Επέτειο ίδρυσης της "σοσιαλιστικής" δεξιάς (Βίντεο)

Επέτειο ίδρυσης της "σοσιαλιστικής" δεξιάς (Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου 2013 | 8:06 μ.μ.

Επέτειο ίδρυσης του ΠΑΣΟΚ σήμερα και περίσσεψαν τα έντυπα και ηλεκτρονικά αφιερώματα στο κόμμα του Βενιζέλου. Στο βίντεο που παραθέτουμε –από την τηλεόραση του Σκάι- θυμόμαστε κάποιες στιγμές της πολιτικής διαδρομής του πάλε πότε «κινήματος» που σήμερα δεν έχει καταντήσει παρά μια συνιστώσα της ακροδεξιάς κυβέρνησης Σαμαρά.
Επίσης κάποια άλλα στελέχη του ΠΑΣΟΚ (Κουρουπλής, Κοτσακάς, Μιχαλογιαννάκης, Μητρόπουλος κ.α) σήμερα αναζητούν την πολιτική τους επιβίωση στις γραμμές του Σύριζα.

Δεν χρειάζεται να προσθέσουμε τίποτα παρά μόνο δυο προτάσεις που έκανε το πρώην ΠΑΣΟΚικό στέλεχος Γ. Παναγιωτόπουλος σχολιάζοντας το διήμερο πολιτικό-επιστημονικό συνέδριο που συνδιοργανώνει το ΠΑΣΟΚ με το ΙΣΤΑΜΕ, με αφορμή την 39η επέτειο για την ίδρυση του Κινήματος: «Τριάντα εννέα χρόνια μετά αυτοί οι εκπεσόντες άγγελοι του Σοσιαλισμού, οι υπεξαιρετές της ιστορίας και ασεβείς πολιτικοί κληρονόμοι, συναθροίζονται για να τιμήσουν την 3η του Σεπτέμβρη ως συνιστώσα πλέον της Δεξιάς και στρατονόμοι του λαού υπό τις διαταγές του 4ου οικονομικού Ράιχ. Κάνουν επιστημονικό συμπόσιο γιατί δεν τολμούν να αντικρίσουν άδειες πλατείες και στάδια».

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger