Home » , , » Με ιεραρχία, δομή και οργάνωση παραστρατιωτικής οργάνωσης η Χ.Α - Οργανωμένοι μπάτσοι Χρυσαυγίτες καλύπτουν την δράση της

Με ιεραρχία, δομή και οργάνωση παραστρατιωτικής οργάνωσης η Χ.Α - Οργανωμένοι μπάτσοι Χρυσαυγίτες καλύπτουν την δράση της

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2013 | 11:06 π.μ.

Συνέχεια έρχονται στην επιφάνεια πληροφορίες για το πόσο οργανωμένα και μεθοδευμένα δρουν τα θανατηφόρα τάγματα εφόδου των ναζιστών.
Είναι πολύ αποκαλυπτική μια συνέντευξη ενός πρώην στελέχους της ναζιστικής οργάνωσης που δημοσιεύει σήμερα το «Εθνος». Παραθέτει στοιχεία για την δράση χρυσαυγιτών που είναι εν ενεργεία μπάτσοι, μιλάει για την κεντρική καθοδήγηση που έχει κάθε ρατσιστική και όχι μόνο επίθεση από μέλη της οργάνωσης, ξεσκεπάζει το δήθεν κοινωνικό έργο της Χ.Α.

Πριν αναφερθούμε σ’ αυτή να παραθέσουμε τις τελευταίες πληροφορίες για την δολοφονία του Π. Φύσσα που μετέδωσαν οι πρωινές τηλεοπτικές εκπομπές. Σύμφωνα, λοιπόν, μ αυτά τα τηλεοπτικά ρεπορτάζ λίγη ώρα πριν την δολοφονία του αντιφασίστα, ο πληρωμένος μαχαιροβγάλτης της Χ.Α είχε δεχθεί 6 τηλεφωνήματα, όλα από οργανωμένα μέλη της χρυσής αυγής. Το πιο ουσιαστικό τηλεφώνημα απ’ όλα είναι αυτό που έχει δεχθεί από τον πρόεδρο της τοπικής οργάνωσης της χρυσής αυγής στην Νίκαια, καθώς αυτός φέρετε, σύμφωνα μ’ αυτές τις πληροφορίες να του έδωσε εντολή για να εκτελέσει την δολοφονική του αποστολή.
Εδώ να θυμίσουμε ότι μετά το έγκλημα η σύζυγος του δράστη είχε λάβει ένα τηλεφώνημα και αμέσως μετά πήγε στο σπίτι του προέδρου της τοπικής οργάνωσης της Χ.Α στην Νίκαια, κάποια πειστήρια –τα οποία εξαφανίστηκαν- τα οποία αποδείκνυαν, σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες ότι ο δράστης ήταν στέλεχος της Χ.Α

Υπάρχει, λοιπόν σήμερα μια συνέντευξη, στο «Εθνος» κάποιου που παρουσιάζετε ότι για 1,5 χρόνο ήταν μέλος της Χ. Α στην Νίκαια ο οποίος λέει ότι υπεύθυνος, αρχηγός, της οργάνωσης στην περιοχή είναι  ένας τύπος ονόματι Γ. Πατέλης, ο οποίος δημιούργησε και τον πυρήνα στην περιοχή.
Το τάγμα εφόδου της Νίκαιας, σύμφωνα πάντα με τον ίδιο διαθέτει την ιεραρχία, τη δομή και την οργάνωση παραστρατιωτικής εγκληματικής οργάνωσης υπό την καθοδήγηση του Γιώργου Πατέλη και υπό την εποπτεία του βουλευτή της ΧΑ Ι.Λαγού.
«Ο Γ.Πατέλης μάς έλεγε πως πρέπει να πάρουμε το OK από τον Λαγό και εκείνος ενημέρωνε τον αρχηγό. Αν έδινε το ΟΚ ο αρχηγός, βγαίναμε στους δρόμους. Είτε για να γράψουμε συνθήματα, είτε για να την "πέσουμε" σε Πακιστανούς χρειαζόταν να έχει πρώτα ενημερωθεί ο Πατέλης και ο Λαγός», αναφέρει χαρακτηριστικά.

Όπως λέει, ορμητήριο - αρχηγείο είναι τα γραφεία, από όπου δίνονται οι εντολές για επιθέσεις ενάντια σε αλλοδαπούς και για άλλες δράσεις, ενώ εκεί υπάρχουν και τα όπλα, τα οποία όμως εξαφανίζονται όταν πρόκειται να γίνει έλεγχος απ’ την αστυνομία. (Εδώ να πούμε ότι οι όποιοι «έλεγχοι» των μπάτσων έγιναν τελευταία σε γραφεία χρυσαυγιρών ήταν εντελώς προσχηματικοί αφού πραγματοποιήθηκαν δέκα ολόκληρες ώρες μετά την δολοφονία του αντιφασίστα μουσικού).

Όχι ότι μάθαμε κάτι καινούργιο, στο ότι δηλαδή υπάρχουν οργανωμένοι μπάτσοι χρυσαυγίτες αλλά αναφέρουμε ότι  το πρώην μέλος της ΧΑ λέει στην συνέντευξη του ότι οι έλεγχοι της αστυνομίας στα γραφεία της Χ.Α είναι «μιλημένοι», καθώς μπάτσος του Α.Τ. Νίκαιας είναι χρυσαυγίτης και δίνει πληροφορίες στον πυρήνα της ΧΑ, ενώ αναλαμβάνει να «καθαρίσει» για όσους  χρυσαυγίτες πιαστούν  στα «πράσα» να επιδίδονται στις εγκληματικές τους ενέργειες.

Επίσης, αποδίδει την δολοφονία του Παύλου Φύσσα, στο ότι είχε στοχοποιηθεί ο μουσικός απ’ την ναζιστική συμμορία λέγοντας: «Ξέρω ότι τον είχαν στη μπούκα γιατί είχε αντιφασιστικά τραγούδια. Είχε κάποιους στίχους που βρίζει τους χρυσαυγίτες».

Εκτός των άλλων το πρώην μέλος της Χ.Α ξεσκεπάζει και την υποκρισία της «κοινωνικής δράσης» των χρυσαυγιτών αφού ρούχα που συγκεντρώνονται από τη Χρυσή Αυγή  δήθεν αποκλειστικά να δοθούν «μόνο σε Ελληνες» καταλήγουν να πωλούνται σε πάγκους Πακιστανών. Με το αζημίωτο.
«Δίνουν ρούχα που συγκεντρώνονται από τους πολίτες για τους φτωχούς σε Πακιστανούς, οι οποίοι πωλούν τα ρούχα αυτά σε λαϊκές και στη συνέχεια δίνουν ποσοστό στα μέλη της Χρυσής Αυγής με τα οποία συνεργάζονται» σημειώνει στη συνέντευξή του το πρώην μέλος της Χ.Α., για να προσθέσει πως οι πακιστανοί στη Νίκαια όταν ακούν Χρυσή Αυγή γελάνε, καθώς γνωρίζουν πως οι νεοναζί της περιοχής απλώς πουλάνε προστασία.
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger