Home » , » Απλή ερώτηση σε "αρμοδίους" της ΕΛΑΣ

Απλή ερώτηση σε "αρμοδίους" της ΕΛΑΣ

Από giorgis , Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2013 | 1:11 π.μ.

 Του Γ. Γ. 

Προσωπικά δεν έχω εκτίμηση σε καμιά μπατσάδικη υπηρεσία. Το ότι υπάρχουν κάποιοι μπάτσοι και μάλιστα γαλονάτοι που πρόσκεινται στο ΠΑΣΟΚ, όμως, είναι γεγονός. Κάποιοι απ’ αυτούς είχαν θορυβηθεί απ’ την συνεργασία συναδέλφων τους με την ναζιστική συμμορία και προσπάθησαν να αντιδράσουν.
Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση που δημοσιεύει βδομαδιάτικη εφημερίδα ότι ενώ στην Νίκαια προσπάθησαν να μεταθέσουν συναδέλφους τους που είχαν διαπιστώσει την αρμονική συνεργασία τους με την Χρυσή Αυγή, αυτό δεν έγινε δυνατόν λόγω «άνωθεν παρεμβάσεων».


Και τώρα θέλω να κάνω μια απλή ερώτηση. Σήμερα που υπάρχει το συγκεκριμένο κλίμα που όλοι γνωρίζουμε, μήπως τυχόν έγινε «αναδιάταξη» στους μπάτσους που υπηρετούν στο τμήμα «Εσωτερικών υποθέσεων της ΕΛΑΣ»; Εννοώ αν από ορισμένους  αφαιρέθηκαν κάποιες έρευνες που είναι σε εξέλιξη και αφορούν μπάτσους που έχουν συνεργασία με την ναζιστική συμμορία και δόθηκαν σε κάποιους άλλους ομόσταυλους τους.   

Φυσικά  απάντηση δεν περιμένουμε.  Όμως πέρα απ’ την περιορισμένη εμβέλεια ενός μπλοκ ας μην είναι σίγουροι οι «αρμόδιοι» ότι το σχετικό ερώτημα, με ποιο συγκεκριμένα στοιχεία δεν θα δει την δημοσιότητα από ΜΜΕ με ποιο μαζική απήχηση.
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

27 Σεπτεμβρίου 2013 στις 11:03 π.μ.

Υπευθυνη η αστυνομια και στον Γρηγοροπουλου κσι Φυσσα.


Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger