Home » , » Εμμισθος της εγκληματικής συμμορίας της «Χρυσής Αυγής», ο μαχαιροβγάλτης, δολοφόνος

Εμμισθος της εγκληματικής συμμορίας της «Χρυσής Αυγής», ο μαχαιροβγάλτης, δολοφόνος

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2013 | 7:24 π.μ.

Εμμισθος της εγκληματικής συμμορίας της «Χρυσής Αυγής» ήταν ο μαχαιροβγάλτης, δολοφόνος Γ. Ρουπακιάς, όπως και τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας του και αυτό προκύπτει από αλλεπάλληλα δημοσιεύματα.
Χτες η ιστοσελίδα tvxs έγραφε ότι ο ναζιστής δολοφόνος «πληρωνόταν από το ταμείο της Χρυσής Αυγής για να συμμετέχει σε ξυλοδαρμούς μεταναστών, κυρίως γύρω από την περιοχή της Νίκαιας και του Πειραιά», ενώ ανάλογο δημοσίευμα έχει σήμερα και η ηλεκτρονική έκδοση του «Βήματος».

Σε κείμενο που υπογράφει ο Β. Λαμπρόπουλος, διαβάζουμε δηλώσεις στενών φίλων του δολοφόνου οι οποίοι πάνε να του δώσουν «ελαφρυντικά» και ισχυρίζονται ότι  «έπαιρνε μεροκάματα από την "Χρυσή Αυγή"» κι αυτό το έκανε «για να συμπληρώνει το εισόδημά του, γιατί δεν ήθελε να λείπει τίποτα από την οικογένειά του» κι σύμφωνα με τους ίδιους «ίσως η οικονομική εξάρτηση από την τοπική οργάνωση τον ώθησε να πάει στο σημείο της συμπλοκής».

Ξεχνάνε όμως να μας πούνε ότι αυτά τα «μεροκάματα» τα «δούλευε» -κάτι που έχει παραδεχτεί και ο ίδιος- σαν εν δυνάμει δολοφόνος. Και φυσικά δεν είναι τυχαίο ότι οι χρυσαυγίτες όταν τον «χρειάστηκαν», του τηλεφώνησαν, αυτός πήρε μαζί του το θανατηφόρο «εργαλείο της δουλειάς» του … και πήγε να βγάλει «μεροκάματο».  
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger