Home » , » Δέσποινα Κουτσούμπα. "Ανατροπή" 22/10 (Βίντεο)

Δέσποινα Κουτσούμπα. "Ανατροπή" 22/10 (Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2013 | 2:19 π.μ.

Μια πολύ καλή δυναμική παρουσία είχε η Δέσποινα Κουτσούμπα, πρόεδρος του σωματείου των αρχαιολόγων στην τηλεοπτική εκπομπή του Γ. Πρετεντέρη «Ανατροπή».

Το στέλεχος της ΑΝΤΑΡΣΥΑ δεν δίστασε να χαρακτηρίσει κατάμουτρα τον υπουργό διοικητικής Μεταρρύθμισης Κυριάκο Μητσοτάκη σαν ψεύτη και υποκριτή λέγοντας ότι απ’ όσα είπε «μόνο τα άρθρα και τα "και" δεν ήταν ψέματα», ενώ είχε έντονη λεκτική αντιπαράθεση με τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο της Ν.Δ. Μάκη Βορίδη.

 Επίσης η Δ. Κουτσούμπα, με απλό και κατανοητό τρόπο αναφέρθηκε στην κατάσταση που επικρατεί σήμερα στο ελληνικό δημόσιο τομέα, απέδωσε τις ευθύνες εκεί που πραγματικά υπάρχουν και γενικά είπε τα πράγματα με το όνομα τους.

Το βίντεο που παραθέτουμε περιλαμβάνει κάποιες απ’ τις τοποθετήσεις της Δ. Κουτσούμπα.

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 14 σχόλια

Ανώνυμος
22 Οκτωβρίου 2013 στις 3:35 π.μ.

ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΝΑ ΑΚΟΥΣΤΟΥΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΦΩΝΕΣ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ...ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΡΟΥΝ ΑΠΟ ΠΟΥ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ.

Ανώνυμος
22 Οκτωβρίου 2013 στις 5:43 π.μ.

Τι συμβαίνει με τον Πρετεντέρη; Την προηγούμενη εβδομάδα Κατρούγκαλος, τώρα Κουτσούμπα. Θα τον κατηγορήσουν στον ΔΟΛ και στο MEGAλο προπαγανδιστικό μνημονιακό κανάλι ότι είναι μυστικός δάκτυλος της αντικαπιταλιστικής επαναστατικής αριστεράς!!

22 Οκτωβρίου 2013 στις 10:22 π.μ.

ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑ, οχι δημητρα

Ανώνυμος
22 Οκτωβρίου 2013 στις 11:47 π.μ.

εχμ....το "Δημητρα" Κουτσουμπα που γραφετε στο κειμενο (αντι του σωστου Δεσποινα) γραφτηκε κατα λαθος ή εχει σημειολογικο χαρακτηρα η παραπομπη στον Γ.Γ. του ΚΚΕ;

22 Οκτωβρίου 2013 στις 12:47 μ.μ.

Μια αβλεψία μας ήταν στο όνομα της Κουτσούμπα παιδιά, Το διορθώσαμε..

Ανώνυμος
22 Οκτωβρίου 2013 στις 12:54 μ.μ.

Τωρα που το ΑΝΤΑΡΣΥΑ (ενα πραγματικα ανυπαρκτο μορφωμα σε ψηφους) βγαινει στην ΑΝΑΤΡΟΠΗ δεν ειστε ξεπουλημενοι οπως κατηγορουσατε για αυτη ακριβως την παρουσια ΧΡΟΝΙΑ τωρα το ΚΚΕ;

tasos
22 Οκτωβρίου 2013 στις 3:51 μ.μ.

1) Το ποιος είναι ανύπαρκτος ή όχι δεν το μετράς σε ψήφους στις εκλογές αν θέλεις να λέγεσαι κομμουνιστής, αλλά το μετράς από το κατά πόσο ο άλλος είναι παρόν ή όχι στους εργατικούς και λαϊκούς αγώνες κι από το αν με τη δράση του παίζει ενεργό ρόλο στην προσπάθεια χειραφέτησης της εργατικής τάξης.
2)Κανείς δεν κατηγόρησε το ΚΚΕ για ξεπουλημένο γιατί εμφανίζεται σε κάποιο κανάλι. Δεν θα κάνω το λάθος να πέσω σε κριτική τύπου "μεσημεριανής εκπομπής" και λάσπης. Προφανώς και πρέπει να γίνεται ΠΟΛΙΤΙΚΗ κριτική σε όλες τις διαφωνίες που υπάρχουν, εκτός κι αν θέλουμε ένα κίνημα- νεκροταφείο απόψεων.
3) Όντως πολύ καλή και δυναμική παρουσία από τη Κουτσούμπα!

Ανώνυμος
22 Οκτωβρίου 2013 στις 8:46 μ.μ.

Προσέξτε συλλογιστική του Βο(θ)ρίδη: Αν είσαι αριστερός, δεν έχει βαρύτητα ο λόγος σου, δεν έχεις δικαίωμα να μιλάς.

Αν όμως είσαι πουλέν του Γεωργίου Παπαδόπουλου, μπροστάρης της ΕΠΕΝ, τσεκουροφόρος τραμπούκος κι έχεις κάνει όνομα σα νομικός αναλαμβάνοντας υποθέσεις βιζιτούδων ανθυποστάρ της Trash TV, τότε ο λόγος σου περνάει.

Ανώνυμος
22 Οκτωβρίου 2013 στις 9:21 μ.μ.

Αντί οι κκεδες να κοιτάξουν την ανυπαρξία τους και την υπνηλία που προκαλούν σε όποιον τους ακούει, αντί να πουν μπράβο στην Κουτσούμπα, άρχισαν να μετρούν τις ψήφους της ΑΝΤΑΡΣΥΑ. Δεν υπάρχει λοιπόν περίπτωση να ακουστεί από αυτούς κάτι θετικό για κάποιον άλλο;
Επίσης, η κριτική που γίνεται στο ΚΚΕ δεν είναι επειδή εμφανίζεται σε εκπομπές, αλλά γιατί επιμένει στο μοναχικό του δρόμο που διασπά το κίνημα και δηλητηριάζει τις μεταξύ μας σχέσεις

Ανώνυμος
22 Οκτωβρίου 2013 στις 9:41 μ.μ.

12:54
η πολιτικη βλακεια δεν εχει οριο. οντως η ανταρσυα σχεδον ανυπαρκτη σε ψηφους. κοιτα και λιγο το κκε που με 4.5% το εχει αγκαλιασει η εργατικη ταξη!!. τουλαχιστον βγηκε η γυναικα και δεν εκατσε σαν γλαστρα, οπως ο σοφιανος στην εκπομπη με τον κατρουγκαλο

Ανώνυμος
23 Οκτωβρίου 2013 στις 2:07 μ.μ.

Σε μια συζήτηση τελευταίε ανώνυμε και λοιποί που εκφράζετε παρόμοιες απόψεις, μετράει δευτερευόντως ο τσαμπουκάς και ο τρόπος, μετράει πρώτα και κύρια το ΤΙ λες. Με την δική σας λογική, του showmanship, μπορεί και ο γεωργιάδης ή όποιος άλλος φωνακλάς να βγει στο τέλος ως γαμάτος γιατί δεν "κάθεται σαν γλάστρα". Τι να κάνουμε τώρα, υπάρχουν άνθρωποι στην τσίτα όπως η κουτσούμπα και η κανέλη, υπάρχουν και άνθρωποι ήρεμοι όπως ο σοφιανός ή ο παπακωνσταντίνου. Επιτέλους, ας κοιτάμε να αξιολογούμε πρώτα το περιεχόμενο της ομιλίας και όχι, ως άλλοι τηλεκριτικοί, τον τρόπο.

εις εκ των 4,5%

Ανώνυμος
23 Οκτωβρίου 2013 στις 2:54 μ.μ.

Βαθύ Κόκκινο, υπάρχουν και αλλου πορτοκαλιές που κάνουν πορτοκάλια !!!
http://www.youtube.com/watch?v=LsZ3G67OS98

Ανώνυμος
24 Οκτωβρίου 2013 στις 12:04 μ.μ.

Ένσταση!!!
Μάλλον έπεσα θύμα ή απάτης ή παρεξήγησης και ζητώ τη βοήθειά σας.
Τον 5/2012 καθώς και τον 6/2012 ψήφισα ΑΝΤΑΡΣΥΑ.
Και τούτο γιατί στη γειτονιά που μένω, μόνο αυτοί και κάτι μ-λ έκαναν αφισοκολλήσεις, κινητοποιήσεις και ανοιχτές εκδηλώσεις.
Τώρα μου λένε ότι αυτοί είναι ανύπαρκτοι και εγώ συνεχίζω να τους συναντώ.
Δεν το ήξερα, ο φουκαράς, ότι στα γεράματα θα συναναστρέφομαι φανταστικούς φίλους.
Παρακαλώ για την κατανόησή σας.

Ανώνυμος
28 Οκτωβρίου 2013 στις 10:50 μ.μ.

καλό κι αυτό... "Στον ιδιωτικό τομέα δεν υπάρχει αξιολόγηση, μόνο το μέσον του βουλευτή." Αυτο λέει η αριστερά σήμερα??? και είναι καλή η κα Κουτσούμπα???

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger