Home » , » Θέλει ο Φαήλος να κρυφτεί κι η χαρά δεν τον αφήνει

Θέλει ο Φαήλος να κρυφτεί κι η χαρά δεν τον αφήνει

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τρίτη 1 Οκτωβρίου 2013 | 4:46 μ.μ.

Πηγή: Ανανδρανιστάκης Γιώργος - "Αυγή"

Αν τυχαίνει να είσαστε αριστεροί ή αριστερές, παρακαλείσθε να παραμείνετε στα σπίτια σας μέχρι νεωτέρας. Κι αν ο μη γένοιτο βγείτε, να βαδίζετε τοίχο- τοίχο, να βαδίζετε σκυφτοί, να δίνετε το μικρότερο δυνατό στόχο, γιατί τις μέρες αυτές οι σφαίρες πέφτουν σαν το χαλάζι. Να έχετε έστω μια δερματόδετη Βίβλο μπροστά από την καρδιά σας, για να καρφωθεί πάνω της η θανατηφόρος σφαίρα ή, όπως θα έλεγε κι ο Γούντι Άλεν, να έχετε κρεμασμένη μια σφαίρα μπροστά από την καρδιά σας, για να καρφωθεί πάνω της η θανατηφόρος Βίβλος.

Θα έχετε μάθει προφανώς ότι ο πρωθυπουργικός φίλος Κρανιδιώτης, ο καλύτερος φίλος του ανθρώπου θα τολμούσα να πω, το μέλος της Κεντρικής Επιτροπής, του ανώτατου καθοδηγητικού οργάνου της ΝΔ, ο αλογοσκούφης, ο μαυροσκούφης ή κάτι τέτοιο, φυλάει τις σφαίρες του για τους αριστερούς. Σφαίρες άυλες, ελπίζω, σφαίρες ιδεολογικές και ουχί πραγματικές, είμαι βέβαιος. Όχι και τόσο βέβαιος, για να είμαι ειλικρινής, αφού σύμφωνα με όσα βλέπουμε εσχάτως, τα σπίτια εκείνων με τους οποίους συναγελαζόταν ο κ Κρανιδιώτης έβριθαν σφαιρών, ρεβολβέρων και λουγκέρων. Είχανε και φωτογραφίες του Χίτλερ, προφανώς επειδή έμοιαζε με τον παππού τους τον ταγματασφαλίτη.

Ακόμη και σήμερα που το ποιόν της Χρυσής Αυγής έχει αποκαλυφθεί σε όλο του το μεγαλείο, ο κ. Κρανιδιώτης δεν μπορεί να βρει μίσος στην καρδιά του για τους ναζιστές δολοφόνους. «Έχω βγει μια φορά, πέρυσι στο ΚΟΝΤΡΑ, με τον Νίκο Μιχαλολιάκο και δυο φορές με τον Ηλία Κασιδιάρη. Διαφωνήσαμε όπου διαφωνήσαμε, ενίοτε έντονα, κι έχω μερικές φορές γράψει την κριτική μου, η οποία είναι πάντα πολιτική», γράφει ο Φαήλος. Πολιτική κριτική για τους νταβατζήδες, σφαίρες και μπινελίκια για τους άλλους: «Το σκυλολόι του ΣΥΡΙΖΑ, των αντεξουσιαστών και τ' αρχίδια μου τα δυο». Να τους προσέχετε κ. κεντροεπίτροπε τους αναπαραγωγικούς σας αδένες, μην τους φορτώνετε αδιακρίτως με συριζαίους και αντιεξουσιαστές, γιατί θα υποστούν βλάβη ανήκεστο, σαν τους χουνταίους προπάτορές σας που βγήκαν ερείπια από της φυλακές.

Θέλει η ακροδεξιά πτέρυγα της ΝΔ να κρυφτεί κι η χαρά δεν την αφήνει. Δεν είναι μόνο ο Κρανιδώτης, είναι και ολόκληρο το φαιό απαράτ του Σαμαρά, είναι δυστυχώς και χιλιάδες μεσαία και μικρά στελέχη του κυβερνώντος κόμματος. Όλοι αυτοί θρέφουν κρυφό και ανομολόγητο θαυμασμό για τη Χρυσή Αυγή, τις ιδέες, τη δράση της. Είναι η Δεξιά των ονείρων τους, αυτή που έχει αφήσει ξοπίσω της τις αναστολές και τα κομιλφό και τα λέει έξω από τα δόντια. Τα πράττει και έξω από τα δόντια, αφήνοντας τους εχθρούς της χωρίς δόντια. «Εγώ δεν είμαι κολωνακιώτης της ελαφροδεξιάς», κραυγάζει ο Κρανιδιώτης και ο νοών νοείτω.

Το κενό το απεχθάνεται η Φύσις, το απεχθάνεται όμως και η Νέα Δημοκρατία. Θα σπεύσει τρεχαπετάμενη να καλύψει το κενό που αφήνει πίσω της η Χρυσή Αυγή, όχι με τον Παυλόπουλο, τον Αβραμόπουλο, την Γιαννάκου, αλλά με τον Κρανιδιώτη, τον Μπαλτάκο, τον Λαζαρίδη, τον Βορίδη, τον Γεωργιάδη, Η ακροδεξιά πτέρυγα του κόμματος θα πάρει οριστικά το πάνω χέρι, διότι μόνο έτσι μπορούν να κερδηθούν οι ψηφοφόροι της Χ.Α. και να διασφαλιστεί η νίκη επί του τρισκατάρατου ΣΥΡΙΖΑ. Να επιτευχθεί ακόμη και η αυτοδυναμία, για να ξεφορτωθούμε τον μισητό Βενιζέλο.«Αν δεν είχαμε γίνει σκορποχώρι αλλά άντεχε το στομάχι σας και δεν υποχρεώνατε τον Σαμαρά να στηριχτεί στον Βενιζέλο και επιλέγατε στα ψηφοδέλτια της ΝΔ τους καλύτερους, τώρα θα ήταν όλα αλλιώς»: Κρανιδιώτης έφα.

Η ακροδεξιά πτέρυγα της Ν.Δ. θα πάρει, δυστυχώς, το πάνω χέρι κι έτσι θα έχει κι ο ανυπόμονος Μπάμπης τη σοβαρή Χρυσή Αυγή που τόσο επιθυμεί.
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger