Home » , » Δήλωση της Θ. Τζάκρη μετά την διαγραφή της απ την Κ.Ο του ΠΑΣΟΚ (Βίντεο)

Δήλωση της Θ. Τζάκρη μετά την διαγραφή της απ την Κ.Ο του ΠΑΣΟΚ (Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Δευτέρα 11 Νοεμβρίου 2013 | 1:51 π.μ.

 Με 153 Όχι 124 Ναι και 17 παρών απορρίφθηκε η πρόταση δυσπιστίας που κατέθεσε ο ΣΥΡΙΖΑ εναντίον της κυβέρνησης.

Απουσίαζαν από την ψηφοφορία ο Νικήτας Κακλαμάνης (ΝΔ) και Μανώλης Γλέζος (ΣΥΡΙΖΑ) λόγω ασθένειας, ο Μίμης Ανδρουλάκης -δεν ξέρουμε τον λόγο απουσίας του- και οι τρεις προφυλακισμένοι στον Κορυδαλλό βουλευτές της Χρυσής Αυγής.

Μετά το «ναι» της Θεοδώρας Τζάκρη στην πρόταση μομφής του ΣΥΡΙΖΑ κατά της κυβέρνησης, η βουλευτής διεγράφη από την Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΠΑΣΟΚ, και στην πολύ σκληρή δήλωση που έκανε η βουλευτής Πέλλας αναφέρει:

 «Η κυβέρνηση αυτή χαρακτηρίζεται από πλεόνασμα κοινωνικής αναλγησίας ανικανότητας, από έλλειμμα δημοκρατίας και σχεδίου για την έξοδο απ’ την κρίση.

Την ίδια στιγμή που ο ελληνικός λαός εξοντώνεται από συνεχείς περικοπές και τους φόρους και η δήθεν ανάπτυξη αναβάλλετε συνεχώς για το μέλλον, το μόνο σχέδιο της κυβέρνησης είναι να διαχειριστεί επικοινωνιακά τους νέους φόρους και τις νέες περικοπές που τις επιβάλλουν οι δανειστές μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Είναι προφανές ότι η σημερινή κυβέρνηση δεν έχει ούτε το θάρρος ούτε το ηθικό κύρος να βγάλει την χώρα από την κρίση και τα μνημόνια.

Η επόμενη μέρα πρέπει να χαραχθεί με γνώμονα την αντιμετώπιση του κοινωνικά διαλυτικού φαινομένου της ανεργίας την αποκατάσταση της κοινωνικής δικαιοσύνης, την υπεράσπιση των δημοσίων επιχειρήσεων και την ένταξη της σε ένα συνολικό σχέδιο δημοσίων επενδύσεων για την ανάταξη της οικονομίας την διάσωση του κράτους πρόνοιας και βέβαια την επαναφορά της ορθής δημοκρατικής λειτουργίας του κοινοβουλίου» .

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger