Home » , » "Περίεργη" κάθετη μεταστροφή των εκτιμήσεων της "αντιτρομοκρατικής"

"Περίεργη" κάθετη μεταστροφή των εκτιμήσεων της "αντιτρομοκρατικής"

Από giorgis , Παρασκευή 8 Νοεμβρίου 2013 | 4:51 π.μ.

Του Γ. Γ.

Είναι εντυπωσιακή και μόνο τυχαία δεν μπορεί να θεωρηθεί η στροφή 180ο μοιρών που κάνουν οι μπάτσοι της «αντιτρομοκρατικής σχετικά με τις εκτιμήσεις τους για το ποιοι μπορεί να ευθύνονται για την αιματηρή επίθεση σε μέλη της Χρυσής Αυγής στο Ν. Ηράκλειο.

Ενώ αρχικά διοχέτευαν στα δημοσιογραφικά παπαγαλάκια τους ότι την επίθεση στους χρυσαυγίτες την έκαναν «άριστα εκπαιδευμένα» άτομα που είχαν καταστρώσει ένα «άρτια επεξεργασμένο επιχειρησιακό σχέδιο», τώρα βγαίνουν και «σερβίρουν» στους πάντα πρόθυμους δημοσιοκάφρους τα εντελώς αντίθετα.

Είναι χαρακτηριστικό ένα δημοσίευμα της ηλεκτρονικής έκδοσης του «Βήματος». Το υπογράφει ο γνωστός και μη εξαιρετέος Β. Λαμπρόπουλος, ο οποίος επικαλούμενος λεγόμενα  «δύο έμπειρων αξιωματικών της ΕΛ.ΑΣ» μας γράφει ότι «Ο δράστης της δολοφονικής επίθεσης δεν ήταν εκπαιδευμένος ιδιαίτερα, όπως πιστεύουν πολλοί.  … Ο δράστης είχε μια συνήθη υποτυπώδη εκπαίδευση σε κάποιο σκοπευτήριο ή οπουδήποτε αλλού. Αυτή η μικρή εκπαίδευση μπορεί να γίνει και μέσω εγχειριδίων ακόμη και στο Ιντερνετ».

 Στην ίδια κατεύθυνση και η εφημερίδα «Πρώτο Θέμα» κάνει λόγο ότι η ασφάλεια ασχολείται με «δύο – τρεις περιπτώσεις παλιών γνώριμων της Αντιτρομοκρατικής που έχουν εξαφανισθεί από προσώπου γης και υπήρχε αρχικά η εκτίμηση ότι έχουν αποσυρθεί από την ενεργό δράση» ενώ η ιστοσελίδα του Τριανταφυλλόπουλου έφτασε στην αθλιότητα να κάνει ανάρτηση –που στην συνέχεια την κατέβασε, αφού όμως προηγουμένως αρκετά εθνικιστικά-φασιστικά μπλοκ την αναπαρήγαγαν- και να κατονομάζει συγκεκριμένο αναρχικό ότι η ασφάλεια των υποψιάζεται σαν τον εκτελεστή των χρυσαυγιτών.

Θα είναι παρακινδυνευμένη οποιαδήποτε εκτίμηση γιατί υπήρξε η κάθετη μεταστροφή των πληροφοριών που διοχετεύουν οι ασφαλίτες στα δημοσιοκαφρικά τους φερέφωνα. Σίγουρα όμως δεν μπορούμε να το θεωρήσουμε τυχαίο το γεγονός και υποθέτουμε ότι κρύβει κάποια σκοπιμότητα.
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger