Home » , » Το ασύδοτο, εκληματικό κεφάλαιο, δολοφονεί και στην Τουρκία. (Βίντεο)

Το ασύδοτο, εκληματικό κεφάλαιο, δολοφονεί και στην Τουρκία. (Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 14 Μαΐου 2014 | 7:16 μ.μ.

Είναι συγκλονιστικές οι εικόνες που παρακολουθούμε στο βίντεο που παραθέτουμε, για το τεράστιο έγκλημα που διέπραξε το ασύδοτο δολοφονικό κεφάλαιο, αυτή την φορά στην Τουρκία.

Αναλυτικό ρεπορτάζ θα έχουμε αργότερα από τον σύντροφο Σεϊτ Αλντογκάν.
Δεν μπορούμε όμως να μην υπογραμμίσουμε την κυνική δήλωση του Τούρκου πρωθυπουργού που σαν εκπρόσωπος των καπιταλιστών παρουσιάστηκε στις τηλεοπτικές κάμερες για να πει ότι «Αυτά συμβαίνουν σε όλα τα ανθρακωρυχεία, είναι φυσιολογικό»!!!! 

Αυτή ταν μια δήλωση που προκάλεσε την οργή του κόσμου, ο οποίος πλημμύρισε του δρόμους αποκαλώντας τα μέλη της κυβέρνησης «δολοφόνους» αφού από την στιγμή που τα ορυχεία ιδιωτικοποιήθηκαν, μέτρα ασφαλείας δεν υπήρχαν, ενώ επιτράπηκε η εργασία σε ανήλικους χωρίς καμιά εμπειρία.

Μετά το έγκλημα των καπιταλιστών που μέχρι στιγμή έχει 238 νεκρούς, πλήθος κόσμου διαδήλωσε στους δρόμους της Κωνσταντινούπολης καταγγέλλοντας την κυβέρνηση για συγκάλυψη του εγκλήματος.
Οι διαδηλωτές αντιμετώπισαν, πλαστικές σφαίρες και αντλίες νερού από τις δυνάμεις καταστολή

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

Ανώνυμος
14 Μαΐου 2014 στις 8:59 μ.μ.

Αναρχος
Αλλη μια κρατικη-καπιταλιστικη μαζικη δολοφονια για τα κερδη του κεφαλαιου.Εχουμε πολεμο , αλλα δεν πειραζει , ας ψηφισουμε τωρα για να αλλαξει ο διαχειριστης της ζωης μας.Κι αν δειτε ασπρη μερα πειτε και σε μενα.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger