Home » , , , » Η Μπατσάδικη κτηνωδία με τα λόγια μιας καθαρίστριας (Βίντεο) - Ρόμπα η Μάνδρου (Βίντεο)

Η Μπατσάδικη κτηνωδία με τα λόγια μιας καθαρίστριας (Βίντεο) - Ρόμπα η Μάνδρου (Βίντεο)

Από giorgis , Παρασκευή 13 Ιουνίου 2014 | 9:58 μ.μ.

Του Γ. Γ.

Για άλλη μια φορά παρακολουθούμε το γνωστό σκηνικό που συνοψίζεται στην φράση: «Οπου δεν φτάνει το γκλοπ του μπάτσου αναλαμβάνει το μαρκούτσι του δημοσιοκάφρου».
Και στην προκειμένη περίπτωση επιστρατεύτηκε όλο το κυβερνητικό πολιτικό και δημοσιογραφικό καθεστηκυίο τσούρμο για να προσπαθήσει να δικαιολογήσει την βάρβαρη ταξική πολιτική καθώς και την κτηνωδία που επέδειξαν οι δυνάμεις καταστολής απέναντι στις απολυμένες καθαρίστριες.

Δέχτηκα σιδερογροθιά στο κεφάλι και είδα αστεράκια ακούμε να μας λέει στο βίντεο που παραθέτουμε η καθαρίστρια Φωτεινή Νικηταρά, Στις 6000 διαδηλώσεις που γίνονται κάθε χρόνο δεν έχουμε τέτοια περιστατικά απαντάει το κυβερνητικό φερέφωνο Σ. Βούλτεψη.

Παρουσιάζονται φωτογραφίες μπάτσου να φοράει γάντι «με ελαστικές κοκάλινες απολήξεις» -σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΛΑΣ-  και το υπουργείο μπάτσων και καταστολής το προσπερνάει  λέγοντας ότι ο αστυνομικός ελέγχεται πειθαρχικά. (Ξέρουμε που καταλήγουν τέτοιο «έλεγχοι»).

Οι εικόνες με μπάτσους αλλόφρονες να ξυλοκοπούν βάρβαρα όποιον βρουν μπροστά τους  κάνουν τον γύρο του κόσμου, και η ΝΕΡΙΤ διαπιστώνει ότι «οι καθαρίστριες κινήθηκαν κατά των  ΜΑΤ». Πλημυρισμένες αίματα από την κτηνώδη επίθεση των μπάτσων καθαρίστριες οδηγούνται στα νοσοκομεία  και ο πρόεδρος των αστυνομικών ενώ δηλώνει ότι «υπάρχουν και αυτοί οι ανεγκέφαλοι  οι εγκληματικές προσωπικότητες της  αστυνομίας»  εξακολουθεί να τους κρατάει στις τάξεις του σωματείου του και πιθανόν αν ασκηθούν διώξεις σε βάρος τους να τους παρέχει και κάλυψη.

Απ την πλευρά της η ευρωβουλευτίνα της Ν.Δ Μαρία Σπυράκη βρήκε τηλεοπτικό στασίδι για να μας πει ότι «το θέμα διογκώθηκε για να δημιουργηθούν πολιτικές εντυπώσεις» προσπερνώντας το γεγονός ότι και στο πρόσωπο των καθαριστριών έχουμε μια ανάλγητη ταξική πολιτική  η οποία σφαγιάζει αδύναμους ανθρώπους, κι αυτό χωρίς κανένα ουσιαστικό δημοσιονομικό όφελος.

Αρκεί να υπενθυμίσουμε ότι μόλις πριν μερικές βδομάδες κόπηκε το ΕΚΑΣ σε χιλιάδες συνταξιούχους , αναπήρους που είχαν αναπηρία κάτω από 80%. Κόψαν δηλαδή 100-150 ευρώ από ανθρώπους οι οποίοι με τις συντάξεις τους αντικειμενικά δεν είχαν την δυνατότητα να επιβιώσουν και τώρα οδηγούνται στην απόλυτη εξαθλίωση. Και αυτό σύμφωνα με τον Κουτρουμάνη για να  εξοικονομηθεί το αστείο ποσό των 20 εκατομμυρίων ευρώ τον χρόνο. Κι αυτό πέρασε στο ντούκου γιατί οι ανάπηροι συνταξιούχοι δεν είχαν –για μια σειρά λόγους- κανένα τρόπο αντίδρασης.

Στην περίπτωση του δίκαιου ηρωικού αγώνα των καθαριστριών  το κράτος δεν έχει να επιδείξει τίποτε άλλο παρά μια απεγνωσμένη καταστολή.  Στέλνει τους μπάτσους να χτυπούν τις μανάδες και τις αδελφές τους, κι αυτοί εκτελούν το έργο τους με μεγάλη χαρά όπως θα δούμε παρακάτω.

«Είναι φοβερο, είναι ακούνητα στρατιωτάκια .. λυπάμαι που το λέω αλλά όταν αντικρίζω το πρόσωπο αυτών των παιδιών τρέμω. ΄Η όψη που παίρνουνε και πώς σφίγγουν τις γροθιές τους , μ αφήνει άναυδη. … Δεν μου επιτρέπει το ήθος μου να πω το λεξιλόγιο που χρησιμοποίησε αστυνομικός απέναντι μου», ακούνε να μας λέει καθαρίστρια που δέχτηκε στο πετσί της την "μπατσάδικη περιποίηση"


Αποστομωτικές απαντήσεις από την γνήσια λαϊκή φωνή μια αγωνιζόμενης καθαρίστριας έλαβε η «κυρία φως-νερό-τηλέφωνο» -όπως ήταν το «καλλιτεχνικό» όνομα της Ιωάννας Μάνδρου, για χρόνια στην δημοσιογραφική πιάτσα όταν δούλευε ταυτόχρονα στα γραφεία τύπου της ΔΕΗ του ΟΤΕ και της ΕΥΔΑΠ- όταν άρχισε να μας κάνει την αγιογραφία των μπάτσων

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 2 σχόλια

Ανώνυμος
13 Ιουνίου 2014 στις 10:38 μ.μ.

Αλήτες δημοσιογράφοι. Αν είχε φάει κάνα γιαούρτι κανένας πολιτικάντης θα είχαν χαλάσει τον κόσμο. Σιχαμερά ανθρωπάρια.

johntheblue
14 Ιουνίου 2014 στις 12:02 μ.μ.

Βρε παιδιά,βρε παιδιά, τι θέλατε να κάνουν και οι νταβατζήδες της εξουσίας;
Φαντάζομαι τον εαυτό μου ως ματατζή να βάφει τα νυχάκια του ροζ
ακουμπισμένος σε μια κολόνα του ιππουργείου και ξαφνικά
να μου την πέφτουν κάτι γυναικούλες και μάλιστα....καθαρίστριες!!!
Πως θα αντιδράσω;
Αρχικά θα βάλω ειδικά γαντάκια με πλαστική ενίσχυση για να προστατέψω το μανικιούρ μου
(ακόμα και αυτή η αθώα-αντανακλαστική κίνηση παρεξηγήθηκε....)
Κατόπιν θα πάρω το ''ανδρικό'' μου ύφος και θα προτάξω
τα στιβαρά μου στήθη και μπράτσα απέναντι σε αυτές,
που χωρίς λόγο άρχισαν την επίθεση....
Είναι πλέον προφανές οτι αποτελούν έναν κοινωνικό εχθρό,
που έρχεται να αμαυρώσει την δημοκρατική εικόνα και την
αναπτυξιακή πορεία της Πατρίδος μου. Αμέ!!!

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger