Home » , , » Μαθήματα αγωνιστικότητας στην εργατική τάξη από τις απολυμένες καθαρίστριες (Βίντεο)

Μαθήματα αγωνιστικότητας στην εργατική τάξη από τις απολυμένες καθαρίστριες (Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Σάββατο 14 Ιουνίου 2014 | 7:56 μ.μ.

Μαθήματα αγωνιστικότητας με πολλούς αποδέκτες και κύρια την εργατική τάξη μας δίνουν καθημερινά οι απολυμένες καθαρίστριες του υπουργείου Οικονομικών που μπροστά στην επιστράτευση του μαύρου μετώπου αστικής δικαιοσύνης-δυνάμεων καταστολής, αντιπαραθέτουν την δυναμική αγωνιστικότητα τους και την συλλογική αντιμετώπιση της επίθεσης που δέχονται. 

Κι ενώ την Δευτέρα καταθέτουν έφεση στην απόφαση του Αρείου Πάγου που έβαλε φρένο στην επαναπρόσληψη τους, προετοιμάζοντας επίσης την προσφυγή τους στο Ευρωπαϊκό δικαστήριο, γνωρίζουν πολύ καλά ότι τέτοιες μάχες κερδίζονται ουσιαστικά μόνο στον δρόμο.
Δεν πτοούνται από τις άνανδρες επιθέσεις που δέχονται απ’ τις δυνάμεις καταστολής και δηλώνουν αποφασισμένες να συνεχίσουν τον αγώνα τους μέχρι να δικαιωθούν.

Οπως ακούμε στο βίντεο που παραθέτουμε από την καθαρίστρια που δέχτηκε σιδερογροθιά στο κεφάλι από «άντρα» των ΜΑΤ ανάλογα περιστατικά, μ αυτό που βίωσε η ίδια, συνοδευόμενα από βρισιές, έχουν γίνει πολλά στο παρελθόν «αλλά δεν έχει τύχει να τα καταγράφουν οι κάμερες».

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger