Home » , , » Βάναυσο βιασμό της προσωπικότητάς της ίδιας και της μητέρας της, από τους κατασταλτικούς μηχανισμούς, καταγγέλλει η αδελφή της Πόλας Ρούπα

Βάναυσο βιασμό της προσωπικότητάς της ίδιας και της μητέρας της, από τους κατασταλτικούς μηχανισμούς, καταγγέλλει η αδελφή της Πόλας Ρούπα

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τρίτη 22 Ιουλίου 2014 | 1:36 μ.μ.

Για άλλη μια φορά «μεγαλούργησαν» οι κατασταλτικοί μηχανισμοί εξαπολύοντας ένα ψυχολογικό και όχι μόνο πόλεμο στην οικογένεια της Πόλας Ρούπα.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της ιστοσελίδας ertopen που επικαλείται σαν πηγή την ΕΡΑ Καλαμάτας, η αδελφή της συντρόφου του Νίκου Μαζιώτη, Χριστίνα Ρούπα έστειλε ανοιχτή επιστολή καταγγέλλοντας την συμπεριφορά αστυνομικών οργάνων απέναντι σ’ αυτή και την μητέρα της η οποία αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας.

Ανοιχτή επιστολή της αδελφής της Πόλας Ρούπα

«Με αφορμή τη σύλληψή του Νίκου Μαζιώτη συντρόφου της αδερφής μου Πόλας Ρούπα, εγώ και η μητέρα μου Ειρήνη τις τελευταίες ημέρες υφιστάμεθα ένα βάναυσο βιασμό της προσωπικότητάς μας, από τους κατασταλτικούς μηχανισμούς της χώρας.

Από την πρώτη στιγμή αστυνομικοί, αφού έσπασαν την πόρτα του διαμερίσματός μας, που βρίσκεται στο κέντρο της Καλαμάτας χωρίς εμείς ν’ αρνηθούμε την είσοδό τους, εισέβαλαν στο χώρο που κατοικούμε, ερεύνησαν τα πάντα, χωρίς να βρουν φυσικά το παραμικρό, αφού ουδεμία σχέση έχουμε, με οποιαδήποτε παράνομη δραστηριότητα.

Όμως δεν σταμάτησαν σ’αυτό. Καθημερινά δεχόμαστε επισκέψεις από άνδρες της ασφάλειας, χτυπήματα στα κουδούνια, εμφανέστατα δε και προκλητικά, μονίμως παρακολουθείται κάθε κίνησή μας, με κάθε τρόπο και κυρίως με την παρουσία αστυνομικού ακριβώς στην είσοδο της πολυκατοικίας μας.

Απευθύνομαι δημόσια και καταγγέλω την παραπάνω κατάσταση, που οδήγησε στην διακύβευση της ηρεμίας μας , προπάντων της μητέρας μου, η οποία έχει σοβαρά προβλήματα υγείας. Προειδοποιώ κάθε υπεύθυνο για τις συνέπειες των παραπάνω φασιστικών συμπεριφορών, δηλώνοντας ότι δεν πρόκειται να τις ανεχτώ άλλο και θα προβώ σε οποιαδήποτε νόμιμη ενέργεια»

Χριστιάνα Ρούπα  
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 22 σχόλια

Ανώνυμος
22 Ιουλίου 2014 στις 2:50 μ.μ.

Δεν έχω σε καμιά εκτίμηση τον Μαζιώτη. Απ' αυτό όμως μέχρι να την πληρώνουν άτομα που δε φταίνε σε τίποτα όπως είναι οι συγγενείς του ή οι συγγενείς της γυναίκας του πάει πολύ. Την έκαναν την ερευνά τους στο σπίτι τους-και σωστά την έκαναν- τώρα ας τους αφήσουν στην ησυχία τους αφού δε βρήκαν τίποτα.

Ανώνυμος
23 Ιουλίου 2014 στις 12:51 π.μ.

Ρε παιδιά μην τα ισοπεδώνετε όλα! Τί πάει να πει "δεν έχω σε εκτίμηση τον Μαζιώτη"? Μπορεί να του καταλογίσουμε ας πούμε ότι επέλεξε δυστυχώς ένα τρόπο δράσης (την ατομική τρομοκρατία.) που το αστικό κράτος ανέκαθεν μπορούσε να ελέγχει ή να αξιοποιεί για δικούς του σκοπούς. Αυτό δεν σημαίνει ότι ο Ν.Μαζιώτης σε προσωπικό επίπεδο δεν είναι τίμιος αγωνιστής. Ας μην ξεχνάμε ότι στο παρελθόν ως οικοδόμος συμμετείχε σε πολλές κινητοποιήσεις εργατικών λαικών αγώνων. Και ιδεολογικά και ως αγωνιστική παρουσία ο Ν. Μαζιώτης κατά τη γνώμη μου είναι από τα λίγα -η αλήθεια είναι- διαμάντια του αναρχικού χώρου. Ξαναλέω, το ότι διαφωνώ κάθετα με τον τρόπο δράσης του, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν αναγνωρίζω την τιμιότητά του ως αγωνιστής αναρχικός. Και κάτι τελευταίο, δεν ξέρω αν ισχύει, όποιος γνωρίζει ας το επιβεβαιώσει ή όχι. Κάπου άκουσα ότι ο Ν.Μαζιώτης κατά τη διάρκεια της δολοφονικής επίθεσης αναρχικών-χρυσαυγιτών-χούλιγκανς-ασφαλιτών ενάντια στο ΠΑΜΕ στο Σύνταγμα, μόλις ξεκίνησε η επίθεση αηδιασμένος σηκώθηκε και έφυγε. Αν ισχύει τον τιμάει αυτό.
Γκούφι

Ανώνυμος
23 Ιουλίου 2014 στις 8:26 π.μ.

Ποια επιθεση εναντια στο παμε φιλαρακο απο τους προαναφερθεντες;
Ξεχνας οτι πεθανε ο αλλος απο ανακοπη(θυμαμαι καλα;)καπως μακρια απο τα γεγονοτα και το κκε ειπε οτι δεν φταιει η αστυνομια αλλα οτι να ναι;(Μην χαλασουμε τις καρδιες μας)
Η μηπως σε επομενη πορεια που εγινε το ιδιο και αν θυμαμαι καλα μετα
απο δακρυγονο, με πλειαδα μαρτυριων τοτε ,στην δεξια πλευρα της βουλης και ειπε το ιδιo;
2 φορες σε μικρο διαστημα το κκε εδωσε τους νεκρους του.
Και την δευτερη ειδικοτερα υπηρχε και ιατρικη γνωματευση και το κκε
ειπε αλλο πραγμα απο αυτους(που κατηγορουσαν το κρατος).
Και την μερα με το τοιχος στην βουλη κνιτων, που φρουρουσαν την βουλη σαν τελευταιο αναχωμα μετα την ηττα καποιων με γαλανολευκες απο αναρχικους στην προηγουμενη πορεια, θα θυμασαι τι εκανε εκει,μπροστα στη βουλη το κκε.
Εχασαν οι γαλανολευκοι φασιστες σε εκεινα τα επεισοδια που τις εφαγαν για πλακα και την επομενη ανελαβε το κκε σαν να ητανε συνεννοημενοι.
Οι αναρχικοι οταν αφησαν το παμε σε εκεινη την πορεια ασχοληθηκαν με την αστυνομια ,στην κατω πλευρα.
Να μην θυμηθουμε τις φωτο μετεπειτα με τους παμιτες και τα ματ
μπροστα στη Βουλη.
Σε εκεινη την πορεια ,στη Βουλη , με το τοιχος των παμιτων-κνιτων
ελεγε το κκε οτι θα καταθεσει στοιχεια και καλα και στο τελος εδειχνε τους δεν πληρωνω με μια ελληνικη σημαια εκει κοντα.
Και στις φωτο στο ριζοσπαστη ειχε και εναν αναρχικο γνωστο μου και ελεγε απο κατω ''νατος ο ασφαλιτης''.
Εδειχνε ατομο 45 χρονων και εγραφε τι γυρευει στο μπλοκ των αναρχικων!!!!!


Ανώνυμος
23 Ιουλίου 2014 στις 4:47 μ.μ.

@ 8:26 π.μ
Μπράβο!!! Αγαστή συμφωνία αυτων που λένε οι χρυσαυγιτες κι αυτών που λέτε εσείς οι κουκουλοφλώροι. Δε μας κάνει εντυπωση.

Eπειδή κι εγώ ήμουν στο μπλοκ του ΠΑΜΕ εκείνη την ημέρα κι έβλεπα τις φωτιές και τα μάρμαρα να πετάνε πάνω απ' το κεφάλι μου,να σου πω ότι είχαμε πάει κι είχαμε παραταχθεί εκεί απ' το πρωί κι όχι κατά τις 11 η ώρα που ξύπνησαν τα πουλάκια μου οι κουκουλοφλώροι για να έρθουν να κάνουν φασαρία. Και πού έχεις δει εσύ μπλοκ άλλου κόμματος να μπαίνει στο μπλοκ ενός κόμματος. Γιατί αυτή η πρεμουρα να περασουν στο μπλοκ του ΠΑΜΕ; Να σου θυμίσω ότι τα ακροδεξιά μπλογκ πολλές μέρες πιο πριν αναγγέλανε την επιθεση. Τώρα το ότι δεν σας βγήκε και ξεμπροστιαστήκατε, και τώρα μόνο εσείς το αναφέρετε προς μεγάλη σας λύπη είναι δικό σας πρόβλημα. Το "δεν πληρώνω" πού το θυμήθηκες ρε μεγάλε; Υπάρχει ακόμη;;;;.
Και μια απορία ρε μάγκες. Η απεργία ήταν δυο μέρες. Την πρώτη μέρα γιατί δεν πήγατε να μπείτε στη βουλη που δεν την.... φύλαγε το ΠΑΜΕ; ΄Ηταν ανάδρομος ο Ερμής; Σας πόναγαν τα παΐδια; ΄Η οι εντολές σας ήταν ακριβώς αυτές; Να σπάσετε το μπλοκ του ΠΑΜΕ; ΄Η άντε δεν θέλατε να μπείτε εκείνη την ημέρα. Τόσες μερες αργότερα που το ΠΑΜΕ δεν ήταν εκεί γιατί δεν πήγατε;
Φίλε, μετα απ' την επίθεση υπήρχαν βίντεο που την έδειχναν. Κι έδειχναν κάποιους να φωνάζουν εναντίον της περιφρούρησης του ΠΑΜΕ και κάποιους άλλους να σπάνε μάρμαρα απ' το πεζοδρόμιο. Αυτά γιατί τα έσπαγαν; Για να τα πάρουν σπίτι τους για ενθύμιο;
Το αν τώρα πετύχατε το σκοπό σας δες το στην παραπέρα πορεία του ΠΑΜΕ και στις εκλογές στα σωματεία και στον πόσο κόσμο κατεβάζει κάτω.
Δες το ακόμη και στο γιουχάισμα που έφαγαν οι κουκουλοφλώροι στις επόμενες πορείες ακόμη και της ΓΣΕΕ-ήμουν εκεί και ξέρω και μάλιστα κι εγώ τους γιουχάισα- και στο ότι έχουν εξαφανιστεί.
Χάσαν το χαρτζιλικι τους βέβαια τα παιδιά αλλά τι να κάνουμε.
Στις φωτό στο ριζοσπάστη είδες κάποιον αναρχικό γνωστό σου; Καλά, μη σου κάνει εντύπωση. Και σε φωτογραφία που είχε δημοσιευτεί πριν χρόνια στην Ελευθεροτυπία ένας κουκουλοφλώρος είχε πέσει χάμω και του είχε βγει το μαντίλι και την άλλη μέρα όλοι ξεραμε ότι ήταν ασφαλίτης. Γιατί τον αναγνωρισαν. Μη σου πω για την φωτογραφία του ναζί κουκουλοφλώρου που συνομιλούσε με τους ματατζήδες κρατώντας στειλιάρι και τον φυγάδευσαν μέσα απ' τη βουλή. Και μιλάμε για πολύ γνωστό ναζί.

Ανώνυμος
23 Ιουλίου 2014 στις 4:54 μ.μ.

@12:51 π.μ
Φίλε δεν τα ισοπεδώνω όλα. Μπορεί όντως ο Μαζιώτης να έφυγε αηδιασμένος απο κείνη την μάχη. Δεν το έχω ακούσει αλλά δεν το αποκλείω. Αλλωστε μη νομίζεις ότι ήταν πολλοί αυτοί που επιτέθηκαν. Ούτε ο κόσμος τους ακολούθησε. Αυτός είναι κι ο καημός τους. Μόνοι τους μείνανε.

Ανώνυμος
23 Ιουλίου 2014 στις 5:30 μ.μ.

@12:51 π.μ.
Κι ακόμη ίσως να έχεις δίκιο για τον Μαζιώτη αλλά το ότι ζούσε σε τέτοια περιοχή και σε τέτοια πολυκατοικία εμένα με βάζει σε σκέψεις. Πού τα έβρισκε τα λεφτά; Κι όπως είπες κι εσύ τους χρησιμοποιεί το κράτος όπως θέλει. Αυτοι δεν το καταλαβαίνουν;

Ανώνυμος
23 Ιουλίου 2014 στις 9:31 μ.μ.

Όλοι αυτοί που επιτέθηκαν στο ΠΑΜΕ εκείνη την ημέρα κρατούσαν σφυριά, πετούσαν πέτρες, μαρμαρόπλακες και μολότωφ! Αν αυτό εσύ δεν το λες δολοφονική επίθεση, δικαίωμά σου. Εγώ το λέω παρα-κρατική δολοφονική επίθεση ενάντια στον μόνιμο εχθρό των αστών, το οργανωμένο ταξικο κινημα και οι κομμουνιστές. Οι επιτιθέμενοι αναρχικοί-χρυσαυγίτες-χούλιγκανς ομάδων-ασφαλίτες εκτός από όλα όσα προανέφερα είχαν στην κατοχή τους και καπνογόνα. Και από αυτά επειδή η ατμόσφαιρα έγινε αποπνικτική δολοφονήθηκε ο απεργός οικοδόμος του ΠΑΜΕ. ΟΚ? Όπως και να το βλέπεις και δικαίωμά σου είναι να το βλέπεις όπως σε βολέβει, το μόνο σίγουρο είναι ότι έγινε ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ στο ΠΑΜΕ.
Επειδή θα λες τα δικά σου και δεν με ενδιαφέρουν, ξαναδες τί έλεγε για την υποτιθέμενη συνεργασία ΚΚΕ-μπάτσων ο Κλιασιδιάρης πριν χτυπήσει την Κανέλη. Περαστικά σας!
Γκούφι

Ανώνυμος
23 Ιουλίου 2014 στις 10:43 μ.μ.

@ 9:31 μ.μ
Οι κουκουλοφλώροι είναι χρυσαυγίτες, είναι χούλιγκανς ομάδων είναι ασφαλίτες αλλά αναρχικοί πραγματικοί δεν είναι. Γιατί οι αναρχικοί όσο κι αν διαφωνω με τη θεωρία τους δολοφονοι δεν είναι. Και δεν επιτίθενται στο λαό. Αυτοί οι κουκουλοφλώροι έχουν επιτεθεί πολλές φορές στο λαό. Και στους αγανακτισμένους και σε απεργούς και στο ΠΑΜΕ. Μόνο σε πολιτικούς της συγκυβέρνησης και των μνημονίων δεν έχουν επιτεθεί. Τυχαίο; Καθόλου.

Ανώνυμος
24 Ιουλίου 2014 στις 12:59 π.μ.

Ενας γραφικος αποπατος της ανθρωπινης σκεψης εμφανιστηκε στο σαιτ για να πει την μεγαλυτερη μπαρουφα που εχει ακουστει ποτε στο διαδικτυο.
Η χρυση αυγη ελεγε λοιπον πρωτα τους αναρχικους και μετα τους ξενους.
Αυτος αποδειχθηκε οτι ητανε ο στοχος της.
Οι αναρχικοι δε τοσα χρονια συγκρουονται με τους φασιστες.
Ο νεκρος Παυλος Φυσσας ητανε κοντα στον αναρχικο χωρο οπως αποδειχθηκε απο την μουσικη του.
Και σκοτωθηκε απο χρυσαυγιτες.
Το να μιλαει καποιος σε γραφικοτητες μειωμενης αντιληψης οπως οι παραπανω δεν βοηθα σε τιποτα
Οσον αφορα το ανεκδοτο οτι οι αναρχικοι δεν εχουνε χτυπησει ατομα του Πασοκ και της Νδ εκτος απο το οτι ειστε επιεικως απαραδεκτοι και ατομα μειωμενης αντιληψης να θυμηθουμε μονο την τελευταια επιθεση στα γραφεια του Πασοκ με μολοτωφ , την προηγουμενη με σφαιρες και ποσες αλλες εναντια στη νδ .
Ο ιδιος ο Πρωθυπουργος Καραμανλης δεχτηκε βομβιστικη επιθεση πριν την προεκλογικη του ομιλια πριν χασει τις εκλογες.

Αυτοι που δεν εχουν χτυπηθει ειναι το κκε και η κεντρικη του επιτροπη
οπως και του συριζα.

Εγω δεν ειπα καταρχας οτι ειμαι αναρχικος επισης και κατα δευτερον σε εκεινη την πορεια δεν ημουν αλλα ξερω αρκετους που ηταν .

Ανδρες και γυναικες .

Δεν φτανει που υπηρξαν 2 νεκροι που το κομμα προδωσε με διαφορετικο τροπο μιλατε κιολας.
Οι συγκρουσεις τοτε ητανε ωριμο φρουτο και εκανε μπαμ οτι ηρθε η ωρα να γινουν.Υπηρξαν και ανακοινωσεις με εμφανη συγκρουσιακο περιερχομενο ενω την προηγουμενη αν θυμαμαι φορα ηττηθηκαν οι δυναμεις των γαλανολευκων ακροδεξιων προς μεγαλη σταναχωρια των δεξιων και ακροδεξιων εφημεριδων.
Τοτε ανελαβε το κκε περιφρουρωντας την βουλη συνεχιζοντας το σπορ του να δινει κοσμο στο οποιο ειχε εντρυφησει απο τις επετειου του πολυτεχνειου.
Επικεφαλης των συγκρουσεων απο πλευρας παμε ηταν ο Σιφωνιος ο οποιος εδωσε στον Κασιδιαρη το μικροφωνο στη γνωστη φαση ενω χειροκροτουσαν προβατα του κομματος.
Απο την αλλη μπορει και να κανανε μαλακιες καποιοι αναρχικοι η μπαχαλεξ και το καταλαβαινω.
Και οι κκεδες ειχανε πιστολια φωτοβολιδων και θα μπορουσαν να σκοτωσουν. Κατα τ'αλλα καντε παρεα και με κανεναν αλλο εκτος απο κκεδες.Κανει καλο.
Ο δευτερος νεκρος πεθανε απο δακρυγονο.
Μηπως μπορειτε να μου θυμησετε τι ανακοινωση εβγαλε το κομμα σας;
Επισης ξερω 2-3 που ειναι κεντρωοι και εκεινη την ημερα ητανε εναντια στο κκε .Οταν ο λαος ηθελε εισβολη στη βουλη τι να κανουμε υπηρξαν και λαικα τμηματα που επιδοκιμαζαν.Αν το κκε εχει καταντησει δεξια του κεντρου ειναι δικο του προβλημα. Οχι των κεντρωων πατριωτων .
Επισης κατι μου ελεγε εκεινη την ημερα πως αν υπηρχαν πρακτορες θα ηθελαν να βαλουν τα 2 μερη να τσακωθουνε μεταξυ τους.
Αυτο δεν ξερω μπορει να συνεβηκε.
Επισης το κκε εκεινη την ημερα και αρκετοι τιμιοι αγωνιστες του πληρωναν διχως να φταινε ,στο μυαλο πολλων οσα ειχε κανει το κκε απο την εξεγερση του 2008 αλλα και παλιοτερα.Απο τις κομπινες στα φοιτητικα και τα ξεπουληματα ως τους αγανακτισμενους και τις φυγες του.
Ο συριζα στο πρωτο νεκρο ελεγε
οτι η πλατεια δεν ανηκει στο κκε.
(Θυμαμαι καλα οτι μελη του κκε λεγανε στο Μεγαλη Βρετανια ''ως εδω θα φτασετε '',μετα απαγορευεται-στο δεν πληρωνω το ειχανε πει).



Ανώνυμος
24 Ιουλίου 2014 στις 7:18 π.μ.

Βλεπω το παραπανω σχολιο μου και σκεφτομαι οτι ενταξει ημουν λιγο υπερβολικος με αυτο το αποπατος κλπ
και δεν θελω να εχω ενοχες αλλα και εσεις τι γραφετε ρε γμτ.
Εχω δει μαχαιρωμενα ατομα απο φασιστες, του ''χωρου''.
12.59

Ανώνυμος
24 Ιουλίου 2014 στις 9:54 π.μ.

@12.59
Το αν δεν λέτε τα ίδια με τους χρυσαυγίτες όσον αφορά την επίθεση στο ΠΑΜΕ , κουκουλοφλώροι κι όχι αναρχικοί, ανετα μπορεί να μπει κάποιος μέσα στο σάιτ της χρυσής αυγής για να το δει. Δε θα ασχοληθώ παραπάνω.
Οι επιθέσεις με μολότωφ; Και ποιος σου είπε ότι έγιναν από αναρχικούς; ΄Εχεις στοιχεία να το δώσεις; Αποκλειεται δηλαδή να έγιναν από ασφαλίτες ή παρακρατικούς ε; Να σου θυμίσω τότε την επίθεση με μολότωφ -βράδυ πάντα- στα γραφεία του ΚΚΕ στην Θεσσαλονίκη τώρα στις τελευταίες εκλογές. Από αναρχικούς έγινε κι αυτή; Δουλευόμαστε.
Να σου θυμίσω επίσης και τα χιλιάδες βίντεο και φωτογραφίες που έχουν βγει στο ιντερνετ που δείχνουν τη συνεργασία ΜΑΤ και κουκουλοφλώρων. ΄Ηδη σου ανέφερα δύο στο προηγούμενο σχόλιό μου.
Για εκείνη την ημέρα στο εξήγησα πιο πάνω. Δεν μπορεί ένα μπλοκ ενός κόμματος να μπει μέσα στο μπλοκ κάποιου άλλου κόμματος. Εαν οι "δεν πληρώνω" ήθελαν να πιασουν θέση εκεί που ήθελαν να ξύπναγαν πιο νωρίς. Αλλιώς μπαίνεις εκεί που βρίσκεις. Αλλά δε θα μπω σε παραπάνω συζητηση για κάτι ανύπαρκτο που το έχει στείλει ο λαός στα αζήτητα όπως οι "δεν πληρώνω".
Ρε φίλε μας λες ότι ξέρεις δυο τρεις κεντρώους που ήταν εναντια στο ΚΚΕ εκείνη την ημέρα. Χτες μας έλεγες ότι ήξερες έναν αναρχικό από κείνη την παρέα. Καλά όλη την ομάδα ξέρεις; ΠΟΙΟΣ ΕΊΣΑΙ ΡΕ ΦΙΛΕ; Η ΓΑΔΑ;
Μας λες ότι εκείνη την ημέρα δεν ήσουν εκεί και μετά μας λες ότι θυμάσαι στη Μεγάλη Βρετάνια τα μέλη του ΚΚΕ να λένε στους "δεν πληρώνω" ότι δε θα περάσουν. ΗΣΟΥΝ Ή ΔΕΝ ΗΣΟΥΝ ΕΚΕΙ; Ξεκαθάρισέ το πρώτα με τον εαυτό σου. Κι αν το βρεις πες μας.
Για πες μας τι έκανε το ΚΚΕ το 2008 ή πώς ξεπούλησε τους αγανακτισμένους απ' τη στιγμή που δε συμμετείχε σε αυτούς; Πρόσεξε τι θα πεις γιατί ήμουν στους αγανακτισμένους. Μην αρχίσεις να μας λες διάφορα και μετά σ' άλλο σχόλιο να μας πεις ότι ποτέ δεν κατέβηκες Σύνταγμα. Στους φοιτητές τι έκανε;
Σε πληροφορώ ότι κάνω παρέα με άτομα απ' όλο το φάσμα και με αναρχικούς.ΜΕ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΕΣ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΠΑΡΕΑ. Γι' αυτό σου λέω ότι αποκλείεται να είναι αναρχικοί οι κουκουλοφλώροι. Ασφαλίτες και παρακρατικοί είναι. Μιλας για πιστολια φωτοβολίδων. Αυτή είναι σοβαρή καταγγελία. Φαντάζομαι μπορείς να την αποδείξεις. ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΣΟΥ.
΄Οσο για το ότι ο λαός ήθελε να μπει στη βουλή, φάνηκε δεν φάνηκε; ΄Ολες τις άλλες φορές που το ΠΑΜΕ δεν ήταν μπροστα στη βουλή. Ντου κι όπου βγει έκανε. Φιλαράκι και κλείνω με αυτό και τη συζητηση ΟΤΑΝ Ο ΛΑΟΣ ΘΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΟΧΙ ΤΟ ΠΑΜΕ ΑΛΛΑ Ο ΘΕΟΣ Ο ΙΔΙΟΣ ΔΕ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΕΜΠΟΔΙΣΕΙ. ΑΥΤΟ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΩΝ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΛΟΡΩΝ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ ΓΙ' ΑΥΤΟ ΒΑΖΑΝ ΤΟΥΣ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΛΩΡΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΔΙΑΣΠΑΝΕ.

Ανώνυμος
24 Ιουλίου 2014 στις 10:07 π.μ.

@12.59
A, και κάτι άλλο. Επειδή τώρα το είδα. Μας γράφεις:

ενω την προηγουμενη αν θυμαμαι φορα ηττηθηκαν οι δυναμεις των γαλανολευκων ακροδεξιων προς μεγαλη σταναχωρια των δεξιων και ακροδεξιων εφημεριδων.

Αφού την προηγούμενη φορά -αν θυμάσαι καλά πάντα ή αν στα είπανε καλά - ηττήθηκαν όλοι αυτοί και δεν υπήρχε εμπόδιο για να μπει στη βουλή ο λαός, γιατί δεν μπήκε; Ποιος τον εμπόδισε;

Λοιπόν άκου φιλαράκο γιατί τα πολλά λόγια ειναι φτώχεια. Και κυρίως όταν απευθυνονται σε επαναστάτες του καναπέ και του πληκτρολογίου που ποτέ δεν έχουν πατήσει το πόδι τους σε μια πορεία. Σαν και σένα.

΄Αλλη φορά μακέλεμα να αποφασίζετε με το δικό σας κόσμο. ΄Οχι με τον κόσμο του ΠΑΜΕ.Κατεβείτε κι εσείς κάτω και γίνετε πολλοί. Και μπείτε και στη βουλή. Να σας δούμε μόνο έτσι αοπλοι που θα είστε πώς θα βγείτε απ' τη βουλή. Μη μου πεις ξέρω. Εσύ δε θα είσαι εκεί.

Ανώνυμος
24 Ιουλίου 2014 στις 12:18 μ.μ.

@ 12:59 π.μ.
Τεράστια η ευθύνη της κυβέρνησης για τη δολοφονική επίθεση

Ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου της Κεντρικής Επιτροπής

Για την οργανωμένη δολοφονική επίθεση κατά της συγκέντρωσης του ΠΑΜΕ στο Σύνταγμα και το θάνατο του συνδικαλιστή του ΠΑΜΕ, Δημήτρη Κοτζαρίδη, το Γραφείο Τύπου της ΚΕ του ΚΚΕ με ανακοίνωσή του τονίζει:

«Αυτή τη φορά εξαπέλυσαν σχεδιασμένα οργανωμένες ομάδες σε διατεταγμένη αποστολή και αναρχοφασιστοειδή που με μολότοφ, χημικά αέρια, χειροβομβίδες κρότου λάμψης και πέτρες, επιχείρησαν να διαλύσουν τη μεγαλειώδη συγκέντρωση εργατών και λαού στο Σύνταγμα και ειδικά στο μέρος που ήταν το ΠΑΜΕ. Αποτέλεσμα αυτής της επίθεσης είναι και ο θάνατος του συνδικαλιστή του ΠΑΜΕ, Κοτζαρίδη Δημήτρη, 53 χρόνων, γραμματέα του Παραρτήματος Οικοδόμων του Βύρωνα. Ακόμα δεκάδες είναι οι τραυματίες διαδηλωτές του ΠΑΜΕ.

Το μίσος των κουκουλοφόρων κατά του εργατικού λαϊκού κινήματος και του ΠΑΜΕ εκφράζει το μένος των δυνάμεων που υπηρετούν το σύστημα και την αστική εξουσία. Η κυβέρνηση έχει τεράστια ευθύνη. Η επιχείρηση τρομοκράτησης, συκοφάντησης και καταστολής του εργατικού λαϊκού κινήματος πηγάζει από κρατικές δομές, από κέντρα και υπηρεσίες. Αυτό αποδείχνει η ιστορία, αυτό δείχνει και η σημερινή βάρβαρη και δολοφονική επίθεση. Οι κουκουλοφόροι, αναρχοαυτόνομοι, φασιστοειδή ή όπως αλλιώς ονομάζονται ανέλαβαν να φέρουν σε πέρας το δικό της στόχο που οι δυνάμεις καταστολής, οι εκβιασμοί και οι απειλές της απέτυχαν, για να τρομοκρατήσουν το λαό για να σκύψει το κεφάλι. Αντικειμενικά προκύπτει ότι τα ίδια κέντρα εκτέλεσαν την προβοκατόρικη δολοφονική πυρπόληση της Μαρφίν τη μέρα ψήφισης του μνημονίου στις 5 Μαΐου 2010.

Ο στόχος τους ήταν να διαλύσουν τη συγκέντρωση του ΠΑΜΕ, απέτυχε. Ετσι πρέπει να αποτύχουν τα σχέδια κυβέρνησης, μηχανισμών του συστήματος, των κομμάτων της πλουτοκρατίας, που θέλουν να τρομοκρατήσουν και να καταστείλουν το εργατικό λαϊκό ποτάμι της αντεπίθεσης που βγήκε με τη 48ωρη απεργία στους δρόμους.

Το ΚΚΕ εκφράζει τη θλίψη και τα συλλυπητήριά του στην οικογένεια του Δημήτρη Κοτζαρίδη, που έπεσε αγωνιζόμενος για το δίκιο της εργατικής τάξης και του λαού. Εκφράζει την αλληλεγγύη του στους τραυματίες, σε όλους όσοι υπερασπίστηκαν την εργατική λαϊκή διαδήλωση από τις προβοκατόρικες ομάδες. Καλεί το λαό να σηκώσει πιο αποφασιστικά το ανάστημά του. Να συμπορευτεί με το ΚΚΕ, να συσπειρωθεί τώρα στα συνδικάτα, στο ΠΑΜΕ και τις άλλες ριζοσπαστικές οργανώσεις που αντιπαλεύουν την αντιλαϊκή πολιτική, την εξουσία μονοπωλίων. Αυτό είναι το αντίπαλο δέος των κομμάτων της πλουτοκρατίας, της ΕΕ και του ΔΝΤ. Αυτή είναι η δύναμη του λαού να αποκρούσει τα βάρβαρα μέτρα, τη βία και την τρομοκρατία κάθε είδους μηχανισμού καταστολής. Ο λαός μπορεί να ανατρέψει την αντιλαϊκή πολιτική και εξουσία».













Ανώνυμος
24 Ιουλίου 2014 στις 2:16 μ.μ.

Και για το δεύτερο νεκρό ναυτεργάτη απ' το Ριζοσπάστη
Τελευταία διαδήλωση για άνεργο ναυτεργάτη

Την τελευταία του πνοή άφησε χτες ένας άνεργος ναυτεργάτης διαδηλώνοντας κάτω απ' τις σημαίες του ΠΑΜΕ ενάντια στα βάρβαρα μέτρα της συγκυβέρνησης.

Τα μπλοκ του ΠΑΜΕ είχαν περάσει ήδη απ' το Σύνταγμα και γύρω στη 1:10 ο 65χρονος Ξενοφών Λούγαρης, νιώθοντας αδιαθεσία, κάθησε στο προαύλιο της Ρώσικης Εκκλησίας στην οδό Φιλελλήνων. Μια νοσηλεύτρια κατάλαβε ότι «κάτι συμβαίνει» και τον ρώτησε «τι έχει;». Απάντησε πως νιώθει πόνο στο στήθος.

Η νοσηλεύτρια έτρεξε και ειδοποίησε γιατρούς διαδηλωτές που έφθασαν αμέσως και άρχισαν τις μαλάξεις. Ταυτόχρονα ειδοποιήθηκε το ΕΚΑΒ. Οι γιατροί συνέχισαν τις μαλάξεις μέχρι που ήρθε το ασθενοφόρο, το οποίο έφτασε με μεγάλη καθυστέρηση. Μεταφέρθηκε στον «Ευαγγελισμό» «με μυδρίαση και άσφυγμος», σύμφωνα με το ανακοινωθέν του «Ευαγγελισμού», το οποίο συμπληρώνει: «Εγιναν οι διαδικασίες καρδιοαναπνευστικής αναζωογόνησης από τους ιατρούς του Καρδιολογικού Τμήματος χωρίς αποτέλεσμα».

Οι σύντροφοί του ψάχνουν στις τσέπες του. Βρίσκουν την κάρτα ανεργίας. Είχε να κάνει μεροκάματο απ' το 2006. Απ' τον κατάλογο του κινητού του καταφέρνουν να έρθουν σε επαφή με το -μονάκριβο- γιο του, που έφτασε στον «Ευαγγελισμό». Το πρώτο που ζήτησε ήταν να μη γίνει γνωστό αμέσως το όνομα του πατέρα του, μη το μάθει απ' τα μέσα ενημέρωσης, η επίσης άνεργη μάνα του.

«Ο πατέρας μου πήγε στον αγώνα» λέει μέσα σε αναφιλητά ο γιος του.
«Εφυγε» αγωνιζόμενος

Σε ανακοίνωσή του το Γραφείο Τύπου της ΚΕ του ΚΚΕ αναφέρει:

«Το ΚΚΕ εκφράζει τη θλίψη του και τα βαθιά συλλυπητήρια στην οικογένεια του νεκρού άνεργου ναυτεργάτη. Εφυγε αγωνιζόμενος μαζί με χιλιάδες εργαζόμενους, νέους και ανέργους συναδέλφους του για τα δικαιώματα των εργαζομένων».

Ανακοίνωση έβγαλε και η Εκτελεστική Γραμματεία του ΠΑΜΕ τονίζοντας: «Εκφράζει τη βαθιά θλίψη του για τον τραγικό θάνατο του συναγωνιστή μας. Ο συναγωνιστής μας που απεβίωσε από καρδιακό επεισόδιο, ήταν μακροχρόνια άνεργος ναυτεργάτης και πάλευε μέσα από τις γραμμές του ταξικού συνδικαλιστικού κινήματος.

Από την πρώτη στιγμή που αισθάνθηκε δυσφορία, του προσφέρθηκε βοήθεια από τους γιατρούς και τους νοσηλευτές του ΠΑΜΕ και κλήθηκε το ΕΚΑΒ.

Η Εκτελεστική Γραμματεία του ΠΑΜΕ, εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια του συναγωνιστή μας».

Ανώνυμος
24 Ιουλίου 2014 στις 5:34 μ.μ.

@12:59 τον φασισμό βαθιά κατάλαβέ τον. Ο φασισμός είναι καπιταλισμός και ως τέτοιος αντιμετωπίζεται. Δεν είναι αντιφασισμός να πλακώνεις 5-10 ασπόνδυλα στο ξύλο και μετά να λες "τι Στάλιν, τι Χιτλερ", "τι ΚΚΕ, τι Χρυσή Αυγή". Δεν μπορείς να μιλάς για "μαχητικό αντιφασισμό" και να μιλάς μετά για "κόκκινο και μαύρο φασισμό", όπως ακριβώς λέει ο Σαμαράς και η Ε.Ε. που στην πράξη αυτό αθωώνει το ναζισμό και ποινικοποιεί μέχρι και κομμουνιστικά σύμβολα!!! Λίγο μυαλό ρε παιδιά! Ο φόβος και ο τρόμος των αστών ήταν ανέκαθεν το κομμουνιστικό κόμμα και το οργανωμένο ταξικό κίνημα. Το αντίπαλο δέος ήταν ανέκαθεν ο κομμουνισμός, αυτό το φάντασμα όπως γράφτηκε στο "Κομμουνιστικό Μανιφέστο".
Οσο για την σύγκρουση με τους χρυσαυγίτες, οι αναρχικοί δεν καταλαβαίνουν ότι ο "μαχητικός αντιφασιστικός αγωνας" που δίνουν βρίσκεται στο γήπεδο των αστών με τους όρους και τις συνθήκες που θέλουν οι αστοί. Οι φασίστες είναι τα πιστά μαντρόσκυλα της εργοδοσίας, των αφεντικών. Επομένως, τσακίζεις τη μήτρα που γεννά το φασισμό, τον ίδιο τον καπιταλισμό. Και ο καπιταλισμός δεν πέφτει με ένα "ντου" στη Βουλή, αλλά πρώτα πρέπει να καταλάβουμε τον εχθρό (know your enemy λέγανε οι Rage Against The Machine). Και τον εχθρό τον βλέπεις κατάματα στους τόπους δουλειάς. Είναι τα αφεντικά, οι καπιταλιστές που αλλάζουν προσωπικό ανάλογα με τα συμφέροντά τους και ανάλογα με τις καταστάσεις. Φύγε Κώστάκη, έλα Γιωργακη, φύγε Γιωργάκη, ελα Αντωνάκη. Οποιαδήποτε κυβέρνηση είναι δέσμια των καπιταλιστών, είτε "αριστερή" είτε "δεξιά". Η οργάνωσή μας μόνο στο ταξικό κίνημα και το δυνάμωμα του ΚΚΕ μπορεί να σημάνει την ταξική αντεπίθεση. Και ναι το ΚΚΕ έκανε λάθη στο παρελθόν, τα οποία έχει αναγνωρίσει επίσημα και ανοιχτά. Έμπειρο όσο ποτέ πλέον προχωράει επαναστατικά με στόχο την ανατροπή του καπιταλισμού και την οικοδόμηση του σοσιαλισμού-κομμουνισμού. Όσο για την ατομική βία και τρομοκρατία, τα αποτελέσματα τόσων ετών με παμπολλα παραδείγματα (17Ν, Ερυθρές Ταξιαρχίες, Ε.Α. κ.α) δεν έχουν προβληματίσει κανέναν?
Γκούφι

Ανώνυμος
24 Ιουλίου 2014 στις 6:18 μ.μ.

@7:18 π.μ
Α, έχεις δει και μαχαιρωμένα άτομα απο φασίστες του ''χώρου''. Εκτός απ' τις φωτοβολίδες. Λοιπόν κοίταξε να δεις αν μας δεις και με πυραύλους ή οπλοπολυβόλα πάει να πει ότι το αεροπλάνο των μαλαισιανών γραμμών πάνω απ' την Ουκρανία το ρίξαμε εμείς. Ε, όχι να μας πάρουν και την δόξα. Καλά ξυπνητούρια.

Ανώνυμος
25 Ιουλίου 2014 στις 9:39 μ.μ.

@6:18 πώς ακριβώς θα συνεχίζουν να πιστεύουν ότι κάτι επαναστατικό κάνουν οι αναρχικοί αν δεν μπούνε και φυλακή κάποιοι από αυτούς ή πόσο αντιφασισταράδες θα νομίζουν ότι είναι αν δεν πλακωθούν με τους χρυσαυγίτες με τον τρόπο που θέλουν οι αστοί? Όπως προείπα οι φασίστες ειναι τα μαντρόσκυλα της εργοδοσίας. Είναι ενάντια στις απεργίες και τραμπουκίζουν οποιονδήποτε απεργεί και αμφισβητεί την εξουσία των αστών. Οι αναρχικοί τάσσονται επίσης ενάντια στις απεργίες (Συσπείρωση Αναρχικών, Αντισυσπιστική δράση, μηδενιστές κ.α.) και τον συνδικαλισμό. Ήταν οι πρώτοι που αναδημοσιευσαν στο indymedia το προβοκατόρικο βίντεο της Χρυσής Αυγης από την παρουσία της στην Χαλυβουργία! Στο indymedia επίσης μετά τη δολοφονική επίθεση των χρυσαυγιτών σε ΚΚΕδες στο Πέραμα μόνο σαμπάνιες δεν ανοιγουν δικαιολογώντας την επίθεση αυτή μιλώντας για κόκκινους φασίστες αναφερόμενοι στον Πουλικογιαννη! Μιλάμε για συνειδητούς φασίστες. Είναι και οι 2 χώροι παρακρατικοί με κοινή ιδεολογία τους τον αντικομμουνισμό. Όσοι το καταλάβουν και ξεκόψουν από το χώρο και οργανωθούν στο ταξικό κίνημα θα είναι ευχής έργον.
Γκούφι

Ανώνυμος
26 Ιουλίου 2014 στις 12:12 π.μ.

Ειχα κατι δουλειες και τωρα ειδα τα σχολια.
Ενταξει δεν περιμενα διαφορετικες απαντησεις απο τις γραφικοτητες.
Και να μην απαντουσα οι ανακοινωσεις του κκε για τον δευτερο νεκρο τα λενε ολα.
Οταν επισης πεθανε ο δευτερος διαδηλωτης του κκε οι αναρχικοι εξεδωσαν ανακοινωσεις για τον θανατο του και τις αστυνομικες ευθυνες(δακρυγονο).
Οι μονοι που δεν εξεδωσαν ανακοινωση ειναι οι δικοι σας, το κκε.
Εγω επισης δεν ειπα οτι ειμαι αναρχικος οποτε οι μισες αναφορες πανε στραφι.
Σε εκεινη την πορεια τα μαρμαρα οι αναρχικοι τα ειχανε για την βουλη.
Το κκε την φυλουσε μαζι με τα ματ.
Χασανε οι γαλανολευκοι φασιστες και το κκε πηρε την θεση τους.
Και οταν εγιναν τα ντραβαλα στη συνεχεια κερδισε εναν μηνα παρουσια στα καναλια σαν επιδοτηση επειδη κατηγορουσε τους αναρχικους.
Καμια φωτο δεν υπηρχε που να δειχνει αναρχικους και ματ.
Οι μονες ητανε απο τους περιφρουρητες της βουλης διπλα στα ματ μια εικονα γνωριμη για το κκε και το χομπι του ποσα χρονια.
Απο τα πολλα ψευδη που ειδα ειναι αποριας αξιο τι να απαντησω.
Μονο και μονο που γραφει ενας οτι οι αναρχικοι ειναι κατα των ..απεργιων(!!) καταλαβαινουμε τα αλλα επιχειρηματα ποια ειναι.
Παρακρατικοι ειναι οσοι φυλανε την βουλη.
Οσοι την πεφτουν στα ματ και στη βουλη ειναι αντικρατικοι.
Τελος, επειδη το προβλημα αντιληψης σας ειναι μεγαλο
ξαναδειτε σε ποιο ποστ και με τι τιτλο
γραφετε τα παραπανω σχολια.
Το κανετε στο ποστ που αναφερεται στην αδερφη της Πολα Ρουπα
και τις παρενοχλησεις εις βαρος της.
Τα φυλακισμενα μελη του κκε ειναι μηδεν.
Κοιταξτε τελος ποσους φυλακισμενους εχετε εσεις και ποσους οι αλλοι.
(Για εργατικους αγωνες του χωρου δειτε ιδιαιτερα και τα ''μητροπολιτικα συμβουλια αυτονομων'')

12.59





Ανώνυμος
26 Ιουλίου 2014 στις 12:55 μ.μ.

@12:59 οι αναρχικοι ειναι κατα των ..απεργιων. Δες και μόνος σου
1) Αντισπισιστική Δράση http://antispe.squat.gr/%CE%BA%CE%B5%CE%AF%CE%BC%CE%B5%CE%BD%CE%B1/%CE%BA%CE%B5%CE%AF%CE%BC%CE%B5%CE%BD%CE%B1-%CF%83%CF%85%CE%BD%CE%AD%CE%BB%CE%B5%CF%85%CF%83%CE%B7%CF%82/%CE%AC%CE%BB%CE%BB%CE%BF-%CE%B7-%CE%B1%CF%80%CE%B5%CF%81%CE%B3%CE%AF%CE%B1-%CE%AC%CE%BB%CE%BB%CE%BF-%CE%B7-%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CF%81%CF%87%CE%AF%CE%B1/
2) http://adamasto.squat.gr/%CE%BF-%CF%83%CF%85%CE%BD%CE%B4%CE%B9%CE%BA%CE%B1%CE%BB%CE%B9%CF%83%CE%BC%CF%8C%CF%82-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%BF-%CE%B1%CE%B3%CF%8E%CE%BD%CE%B1%CF%82-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%B1%CE%BD/
3) http://eleftheria111.wordpress.com/2011/05/11/%CF%83%CF%85%CE%BD%CE%B4%CE%B9%CE%BA%CE%B1%CE%BB%CE%B9%CF%83%CE%BC%CF%8C%CF%82-%CE%AE-%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CF%81%CF%87%CE%AF%CE%B1/
4) "...Είναι αλήθεια ότι αυτό το γεμάτο πείσμα πλήθος ανθρώπων περιφρόνησε συστηματικά και ξεκάθαρα το τελευταίο διάστημα κάθε κάλεσμα των συνδικάτων, συνεχίζοντας να απομακρύνεται με απόλυτα διακριτό τρόπο από κάθε είδους συνδικαλιστική λογική (συμπεριλαμβανομένης της ελευθεριακής)" http://www.anarchy.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=383%3A-12-&catid=22&Itemid=50&lang=en
Την δολοφονική επίθεση στο ΠΑΜΕ την καρπώθηκε πλήρως ο οργανωμένος αναρχικός χώρος μέσω των αναρχικών ομάδων και συλλογικοτητων του. Υπήρχαν ευτυχώς και κάποιοι λίγοι έντιμοι αναρχικοί που διαφώνησαν ανοιχτά με την επίθεση αυτή και την καταδίκασαν. Αλλά για τους περισσότερους από εσάς που συμμετείχατε και στα παρτάκια των "αγανακτισμένων" με τις κατσαρολίτσες, με τις μούτζες, με το δήθεν αυθόρμητο "έξω τα κόμματα και τα συνδικάτα" ο εχθρός ήταν το ΠΑΜΕ και το ΚΚΕ.
Γκούφι

Ανώνυμος
28 Ιουλίου 2014 στις 2:47 π.μ.

Τα σαιτ αυτα δεν αποδεικνυουν οτι ειναι κατα της απεργιας .
Φυσικα εσι αναφερεις καποια σαιτ που τα περισσοτερα ειναι και αγνωστα και αποτελουνται απο 2 ατομα εκτος του anarchy.
Αλλα και παλι, δεν ειναι κατα των απεργιων.
Ενα σαιτ αναφερει το θεμα της ερτ και του εκει αγωνα.
Ενα-δυο επισης αναφερονται στον συνδικαλισμο,αρνητικα.
Για το anarchy τα ιδια,δεν το περιμενα αλλα αν ψαξεις θα δεις τοσες κινησεις
με τελευταιες αυτες για την κυριακατικη αργια.
Εχεις ενα δικιο για καποιες αναφορες που εμμεσα μπορει να χαλαρωνουν τις αντιστασεις αλλα δεν ειναι κατα της απεργιας.

Τον δεκεμβρη του 2008 η γσεε χειωσε την απεργια της για να μην συνδεθει με τον Δεκεμβρη..
Φυσικα ,απο την αλλη το αναρχοατομικιστικο φαινομενο ειναι μακρια απο πολλες αναγκες επικαιρες .

Ανώνυμος
29 Ιουλίου 2014 στις 12:29 π.μ.

Ευτυχως δεν θα εισαι εσι/εσεις ο/οι απο πανω των εργατων .
Ευτυχως
.

Ανώνυμος
29 Ιουλίου 2014 στις 8:06 μ.μ.

Πάμε από τα βασικά. Καταλαβαίνεις τί σημαίνει κοινωνικοποίηση των μέσων παραγωγής?
Γκούφι

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger