Home » , » Τα ΜΜΕ κρύβουν το δάσος και δείχνουν το δέντρο για το νομοσχέσιο που προβλέπει φυλακές ¨τύπου Γ"

Τα ΜΜΕ κρύβουν το δάσος και δείχνουν το δέντρο για το νομοσχέσιο που προβλέπει φυλακές ¨τύπου Γ"

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τρίτη 8 Ιουλίου 2014 | 10:31 μ.μ.

 Όπως ήταν αναμενόμενο τα Μέσα Μαζικής Παραπληροφόρησης απ’ όλη την συζήτηση κατά την ψήφιση στην βουλή (Κατά τις ονομαστικές ψηφοφορίες που ζήτησε ο ΣΥΡΙΖΑ, το νομοσχέδιο ψηφίστηκε επί της αρχής και επί του συνόλου με 52 ψήφους υπέρ και 48 κατά, σε σύνολο 100 ψηφισάντων βουλευτών). το εγκληματικό νομοσχέδιο για τις φυλακές Τύπου Γ', κράτησαν μόνο την αντιπαράθεση που είχε η Ζ. Κωνσταντινοπούλου με τον Χ. Μαρκογιαννάκη και βουλευτές του ΠΑΣΟΚ.

«Πιασάρικες» ατάκες απ’ τα τηλεοπτικά δελτία για τον διορισμό του Μαρκογιανάκη από την Απριλιανή χούντα σαν εισαγγελέα, καθώς και για τις οικογενειακές καταβολές της βουλευτίνας του Σύριζα Ζωής Κωνσταντοπούλου.


Η πραγματικότητα που είναι ακριβώς αυτή που είπε, απευθυνόμενος στους κυβερνητικούς βουλευτές ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του Σύριζα Θοδωρής Δρίτσας: «Κάνετε 'λευκά' κελιά και Γκουαντάναμο, αλά ελληνικά στο 2014», απεκρύβει εντελώς!!!

Είναι απόλυτα κατατοπιστικό το κείμενο που υπάρχει στο «Unfollow» που κυκλοφορεί και υπογράφει η Ζ. Κωνσταντοπούλου:

Το συγκεκριμένο νομοσχέδιο που ψηφίστηκε προβλέπει φυλακές «τύπου Γ», στις οποίες αποθηκεύονται κρατούμενοι για τουλάχιστον 10 χρόνια, ακόμη και πριν δικαστούν, χωρίς δυνατότητα άδειας, με αποκλεισμό εναλλακτικών τρόπων έκτισης της ποινής αλλά και με δραστικό περιορισμό υπερνομοθετικά κατοχυρωμένων θεμελιωδών δικαιωμάτων κάθε κρατουμένου, όπως το δικαίωμα επικοινωνίας και επισκεπτηρίου.

Πρόκειται για πολιτική εξόντωσης ανθρώπινων υπάρξεων, για επιβολή συνθηκών ηθικού και ψυχικού θανάτου, για έμμεση επιβολή της απαγορευμένης σε όλες τις χώρες-μέλη του Συμβουλίου της Ευρώπης θανατικής ποινής, που δρομολογείται από τους προφανείς νοσταλγούς της και τους πάλαι ποτέ ή διαχρονικούς νοσταλγούς άλλων καθεστώτων.

Παράλληλα με το να θωρακίζει και νομικά τους κατασταλτικούς του μηχανισμούς το αστικό κράτος δείχνει και τον φόβο που και για τις «θερμές» μέρες που έρχονται. 
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger