Home » » "Οικογενειακό ξύλο" χρυσαυγιτών σε μπάτσους (Βίντεο)

"Οικογενειακό ξύλο" χρυσαυγιτών σε μπάτσους (Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τρίτη 8 Ιουλίου 2014 | 9:25 μ.μ.

Κι ενώ προσέρχονται να απολογηθούν για το αδίκημα της παράνομης οπλοκατοχής οι βουλευτές της Χ.Α (αύριο ο Μίχος και μεθαύριο ο Κασιδιάρης), έρχονται στο φώς νέες εικόνες από την πολιορκία του Εφετείου, από οπαδούς του ναζιστικού μορφώματος, την προηγούμενη βδομάδα, όταν είχαν πάει να απολογηθούν συμπληρωματικά, οι χρυσαυγίτες Μιχαλολιάκος , Παππάς και Λαγός.

Το βίντεο που αναρτήθηκε σε ρωσικό μέσο ενημέρωσης, μας δείχνει μια πολύ ωραία «οικογενειακή αντιπαράθεση» που έγινε την περασμένη Παρασκευή, κατά τη διάρκεια συγκέντρωσης συμπαράστασης οπαδών της Χρυσής Αυγής, στα προφυλακισμένα στελέχη τους, με χρυσαυγίτες να ρίχνουν ξύλο στους μπάτσους.

Τα ύστερα του κόσμου που θα έγραφε και κ Καζαντζάκης.

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 4 σχόλια

Ανώνυμος
8 Ιουλίου 2014 στις 9:46 μ.μ.

Α, μπράβο. Συμφωνω απόλυτα με το άρθρο. Θεατράκι πολύ κακής ποιότητας αφού δεν πείθει κανέναν. Θα επιτίθονταν πραγματικά οι χρυσαυγίτες στον μπάτσο και θα μέναν οι άλλοι μπάτσοι έτσι απαθείς. Χαϊδέματα μεταξύ μπάτσων. Με ή χωρίς στολή.

Ανώνυμος
8 Ιουλίου 2014 στις 10:49 μ.μ.

βρε,δεν παν να φανε και τα κεφαλια τους,τι να πω τωρα; Οτι τα πιστευω; Οτι στεναχωριεμαι; Οτι ,οπως και να το κανουμε ....ειναι βια; Οοοχι δεν με ακουμπα καθολου!! Να φανε τα κεφαλια τους .....ολοι! Και αν στο τελος περισεψει και κανενας.....εχουμε και "αλλους"....για φαγωμα!!!

Ανώνυμος
9 Ιουλίου 2014 στις 4:12 μ.μ.

Η πολιτική σκέψη ορισμένων από την αριστερά είναι επιπέδου νηπίου. Αυτές οι εικόνες δεν πρέπει να αναπαράγονται γιατί με τουτα και με κείνα φαίνεται στους άσχετους μεν, ψηφοφόρους δε, οτι οι νεο-ναζί της ΧΑ είναι αντισυστημικοί.
Εμείς πρέπει να παίζουμε ξύλο με τους μπάτσους, όχι οι νεοναζί.
Όσο για το RT μάλλον προβάλλει τη ΧΑ. Πιστεύω οτι η ΧΑ έχει διασυνδέσεις με τη Ρωσία.

Ανώνυμος
10 Ιουλίου 2014 στις 1:14 π.μ.

Aνωνυμε φιλε",η πολιτικη σκεψη".....καταλαμβαινω με πιο σκεπτικο,γραφεις οτι εμεις πρεπει να παιζουμε ξυλο με την ΧΑ....και απο την αρχη σου δηλωνω οτι συμφωνω!! Ομως καλε μου,κοιταξε γυρο σου.....δεν θελω να φερω και σε δυσκολο σημειο το Βαθυ Κοκκινο....βλεπεις κανεναν απο την επαναστατικη αριστερα μας,η,την στατικη σκετο,να ειναι προσφορος προς οποιονδηπουε αγωνα; Δηλαδη ...ημαρτον....θελω οσο μπορω και εγω να μην ειμαι εριστικη, μα και εμαις ενα συκω τι εχουμε!! Βρε παιδια μην το καταληξουμε σε μεταφυσικη αναζητηση!! Στοιχειωδη ψυχολογια...διαολε!! Ποιος θα "χτυπησει" την ΧΑ;;; Σαςκανει ο Κουτσουμπας και οι περιξ για ατομα με αιμα στις φλεβες; Σας εχουν δωσει ποτε αυτη την εικονα,για το οποιοδηποτε θεμα; Μικρο η μεγαλο; Μην τρελαθουμε τωρα!! Δεν ξερω αν ποτε αποδειχθει για "υποπτους ρολους"....μα ...ουτε και για αυτο τους εχω αξιους! Κατι τετοια θελουν σπιρταδα.....!! Οσο για τον αλλο,τον "μικρο" τον ευφανταστο....αντε και ειναι και βραδυ!! Εκει που χ.......οι επαναστατες βγηκσν κσι οι ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ να υποστηριξουν τις αδικιες που θφισταται ο λαος!!!! Παναγια μου,μια αντοχη εχουμε εχουμε ολοι,μην την εξαντλουμε μεταξυ μας....ερχονται ακομα πιο δυσκολες μερες!! Και αυτος ο συρφετος τωρα τελευταια,μετα τις εκλογες,με αυτη την "και καλα νουθεσια του λαου για τις ευθυνες του"....αντε μην παρει ο διαολος τι γκομενες τις πρωην και τις επομενες.....γινανε τωρα ολοι ινστρουκτορες της κοινωνιας και θα μας γεμισουν με ενοχες που δεν ψηφισαμε Συριζα!! Αντε μου και στην ευχη της παναγιας.....αντε και βραζουμε απο την ζεστη!! Καλην αυριο σε ολους!!!!!!!!!!!!!!!

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger