Home » , , , » Μπάτσοι δέρνουν καθαρίστριες και παράλληλα τις κατηγορούν για αντίσταση κατά της αρχής!!! Συγκέντρωση έξω από την ΓΑΔΑ σήμερα στις 5 μ.μ.

Μπάτσοι δέρνουν καθαρίστριες και παράλληλα τις κατηγορούν για αντίσταση κατά της αρχής!!! Συγκέντρωση έξω από την ΓΑΔΑ σήμερα στις 5 μ.μ.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 10 Σεπτεμβρίου 2014 | 12:22 μ.μ.

Ανάμεσα σε όλα που παρακολουθούμε αυτές τις μέρες και στα οποία ο παραλογισμός χτυπάει κόκκινο, είναι και το γεγονός  ότι ενώ όλοι παρακολουθήσαμε το περασμένο διάστημα αλλόφρονες μπάτσους να βιαιοπραγούν σε απολυμένες εργάτριες, πέντε αγωνιζόμενες καθαρίστριες καταθέτουν σήμερα στην ΓΑΔΑ για τα αδικήματα της «εξύβρισης κατά συρροή», της «διατάραξης οικιακής ειρήνης σε δημόσιο χώρο από κοινού» και των «σωματικών βλαβών κατά αστυνομικού οργάνου»!!!!

Κι ενώ οι εικόνες με πλημμυρισμένες αίματα, καθαρίστριες, από την κτηνώδη επίθεση των μπάτσων να οδηγούνται στα νοσοκομεία, έκαναν των γύρο του διαδικτύου, ενώ βίντεο, όπως αυτό που παραθέτουμε έκαναν ακόμα και τον πρόεδρο των αστυνομικών να δηλώσει ότι «υπάρχουν και αυτοί οι ανεγκέφαλοι  οι εγκληματικές προσωπικότητες της  αστυνομίας» το κράτος προχωράει  σε εκδικητικές διώξεις, που στόχο έχουν να τρομοκρατήσουν τις Αγωνιζόμενες Καθαρίστριες.

Στο πρόσωπο των καθαριστριών έχουμε μια ανάλγητη ταξική πολιτική  η οποία σφαγιάζει αδύναμους, φτωχούς ανθρώπους, κι αυτό χωρίς κανένα ουσιαστικό δημοσιονομικό όφελος. Απλώς για να στείλει ένα μήνυμα, σε όλη την κοινωνία. Όταν η κυβέρνηση στέλνει τους μπάτσους να δέρνουν τις μανάδες και τις αδελφές τους, κι αυτοί εκτελούν το έργο τους με μεγάλη χαρά, θα έχουν τον παραμικρό ενδοιασμό να το κάνουν σε κάθε αγωνιζόμενο τμήμα του λαού;    

Δεν είναι καθόλου τυχαίο, ότι στη ΓΑΔΑ καλούνται να απολογηθούν μέλη της Συντονιστικής Επιτροπής, σημειώνει δελτίο τύπου του Συντονιστικού απολυμένων καθαριστριών..

Και συνεχίζει:

Συνέβησαν τις προηγούμενες μέρες πολλά τραγελαφικά με καθαρίστριες να κατονομάζονται χωρίς να γνωρίζουν, που να επιδώσουν τις κλήσεις. Αλήθεια να περιμένουμε την προσθήκη κι άλλων ονομάτων;

Έναν χρόνο τώρα δεν υποκύψαμε ούτε στην επιχείρηση κατασυκοφάντησής  μας, ούτε στις διαρκείς κατασταλτικές επιθέσεις.

Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία, ότι οι κατηγορίες δεν στέκουν και θα καταπέσουν.

Η τρομοκρατία δεν θα περάσει.

Ο αγώνας των καθαριστριών θα νικήσει.

Όλοι και όλες την Τετάρτη 5μ.μ. στη ΓΑΔΑ.

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger