Home » , » Ο ΣΥΡΙΖΑ κατά Γεωργιάδη μόνο;

Ο ΣΥΡΙΖΑ κατά Γεωργιάδη μόνο;

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Σάββατο 27 Σεπτεμβρίου 2014 | 11:20 μ.μ.

Πηγή: Εφημερίδα "Πριν"

Είπε ο Αδωνις Γεωργιάδης ότι αν βγει ο Σύριζα και σχηματίσει κυβέρνηση θα αποσύρει τις καταθέσεις του από τις ελληνικές τράπεζες και έπεσε ο Σύριζα να τον κατασπαράξει. Ως και να παρέμβει ο εισαγγελέας για να τον χώσει … φυλακή ζήτησε βουλευτής του Σύριζα! Ομολογούμε ότι εντυπωσιαστήκαμε από την ένταση των αντιδράσεων του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Μέχρι και τον … Στουρνάρα πήγαν και συνάντησαν ως διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος εκ μέρους του ΣΥΡΙΖΑ ο Γιάννης Δραγασάκης και ο Ευκλίδης Τσακαλώτος.

Αντιλαμβανόμαστε τα κίνητρα του Σύριζα. Μας γεννήθηκε όμως μια απορία. Αφού έκαναν τόσο ντόρο εναντίον του Γεωργιάδη που είπε ότι θα αποσύρει τα δικά του λεφτά αν σχηματίσει ο ΣΥΡΙΖΑ κυβέρνηση, γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έκανε δεκαπλάσιο θόρυβο εναντίον του πρωθυπουργού Αντ. Σαμαρά, ο οποίος είπε πολύ χειρότερα πράγματα;

«Ακόμη και αν δοθεί ποτέ η ευκαιρία στον ΣΥΡΙΖΑ να κυβερνήσει … θα φύγουν τα λεφτά από τις τράπεζες! Δεν θα μείνει ούτε ένα ευρώ στις τράπεζες» είχε δηλώσει πριν δώδεκα ημερών στο καφενείο της βουλής ο Αντώνης Σαμαράς, απευθυνόμενος δημοσίως στους βουλευτές της Ν.Δ.

Προφανώς είναι πολύ πιο επικίνδυνο να λέει ο πρωθυπουργός της χώρας ότι αν κυβερνήσει ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θα μείνει ούτε ένα ευρώ στις τράπεζες από να το λέει ένα πολιτικό υποκείμενο σαν τον Αδωνι ότι σε περίπτωση που ο ΣΥΡΙΖΑ πάρει την εξουσία, ο ίδιος θα αποσύρει τις καταθέσεις του.

Γιατί όμως ο Σύριζα δεν επιτέθηκε στον Σαμαρά και «ξεσκίζει» μόνο τον Αδωνη, ο οποίος απλώς κινήθηκε στην γραμμή του πρωθυπουργού;
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

Ανώνυμος
28 Σεπτεμβρίου 2014 στις 1:09 μ.μ.

Μήπως γιατί ο Σαμαράς δεν το είπε δημόσια και δεν μπρούσε να το επικαλεστεί σαν γεγονός??

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger