Home » , » Ο καλός δικτάτορας στις συλλήψεις φαίνεται.

Ο καλός δικτάτορας στις συλλήψεις φαίνεται.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 23 Οκτωβρίου 2014 | 6:12 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175

"Η συντρόφισσα Στέλλα Αντωνίου συνελήφθη στην Δημητσάνα Τρίπολης καθώς βρισκόταν εκεί για διήμερο. Δεν γωρίζουμε ακριβώς τον λόγο, αλλά σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η αιτιολογία της σύλληψης ήταν "παραβίαση διαμονής στην αθήνα" όπου ήδη έχει αθωωθεί για αντίστοιχη περίπτωση στη Θεσσαλονίκη.Θα πέρασει από αυτόφωρο, δεν γνωρίζουμε ακριβώς το που και πότε, για περισσοτέρες πληροφορίες θα ενημερώσουμε σύντομα."

Πηγή: indymedia

Βρε Αντώνη, πότε πρόλαβες ρε θηρίο και ξεπούλησες τη Δημητσάνα στους ξένους; Τι εννοείς δεν την πούλησες ακόμα; Τότε γιατί έπιασαν την κοπέλα για "παραβίαση διαμονής". "Ελλάδα δεν είναι μόνο η Αθήνα" θυμάσαι την εκπομπή για τους αγρότες που έδειχνε αρχές του 80 η ΕΡΤ; Μη σου θυμίζω την ΕΡΤ, καλά.

Πες μου όμως γιατί την έπιασες; Ήταν ύποπτη; Κι εγώ που νόμιζα ότι οι μπάτσοι βαρέθηκαν να βλέπουν τις δικές τους ασχημόφαστες και είπαν να καλέσουν στο τμήμα κάποιον αξιόλογο. Σε τι ήταν ύποπτη; Ύποπτη γιατί επισκέφθηκε την «μπαρουταποθήκη του Έθνους»! Για όσους δεν ξέρουν: "Κατά τη διάρκεια του αγώνα του 1821, μεγάλο μέρος της βιβλιοθήκης ( της πόλης) καταστράφηκε, γιατί οι Έλληνες χρειάζονταν το χαρτί για να φτιάχνουν φυσέκια στους 14 μπαρουτόμυλους της Δημητσάνας, που δούλευαν νύχτα μέρα τροφοδοτώντας τους αγωνιστές". Για το λόγο αυτό η Δημητσάνα ονομάστηκε έτσι.

Αντώνη, δικό σου είναι το πόρισμα ή του Ant1; Δηλαδή όσοι επισκέπτονται την Αγία Λάβρα, ετοιμάζονται να ξεκινήσουν επανάσταση; Αλλά με τι θα γεμίσουν τα δελτία το σκουπιδοτενεκέ της προπαγάνδας, αν όχι με τέτοια; Να μιλήσουν για τους άστεγους; Απαγορεύεται! Να πούνε για την ανεργία; Α πα πα πιπέρι στο στόμα! Να πούνε για τα χαράτσια; Αστειεύεστε; Μα για να μη ασχολιόμαστε με αυτά τα πραγματικά εγκλήματα της κυβέρνησης βρίσκουν τα θύματα. Άμα λάχει κατασκευάζουν και μια ιστορία.

Και δεν συλλαμβάνουν μόνο αυτούς, όοοοχι! Πιάνουν κι όποιον είναι μαζί τους. Πάλι καλά που δεν την συνέλαβαν σε κάποιο λεωφορείο, να τους πάνε όλους μαζί στο τμήμα. Αθλιότητα θα πείτε. Αλλά κάθε δικτατορία τα κάνει αυτά. Όχι μόνο για αποπροσανατολισμό αλλά και για τρομοκρατία. Για ψήλου πήδημα σε πάνε μέσα. Κι εκείνοι που πραγματικά αξίζει να μπουν φυλακή είναι στη βουλή κι αντί να τους συλλάβουν οι μπάτσοι τους φιλάνε.

Κάθε σοβαρή χούντα στις συλλήψεις φαίνεται. Αν δεν πιάσει χωρίς λόγο τι σόι δικτατορία είναι μετά; Αλλά πάντα έρχεται και η σειρά των δικτατόρων να επισκεφτούν τη φυλακή...
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger