Home » , , » Μαζική και δυναμική η μοτοπορία αλληλεγγύης στους απεργούς πείνας Ν. Ρωμανό και Γ. Μιχαηλίδη. (Βίντεο)

Μαζική και δυναμική η μοτοπορία αλληλεγγύης στους απεργούς πείνας Ν. Ρωμανό και Γ. Μιχαηλίδη. (Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Κυριακή 30 Νοεμβρίου 2014 | 11:25 μ.μ.

Μαζικότατη και με παλμό η μοτοπορεία αλληλεγγύης που έγινε σήμερα για τους απεργούς πείνας Ν. Ρωμανό και Γ. Μιχαηλίδη. Το indymedia κάνει λόγο για 2000 άτομα που συγκεντρώθηκαν σήμερα έξω από το νοσοκομείο Γεννηματάς όπου εξακολουθεί να νοσηλεύεται φρουρούμενος, σε κρίσιμη κατάσταση ο Νίκος Ρωμανός, λόγω των συνεπειών της απεργίας πείνας που ξεκίνησε από τις 10 Νοέμβρη.

Τα συνθήματα που κυριάρχησαν στην μοτοπορία η οποία ξεκίνησε από τα Προπύλαια και έφτασε στο νοσοκομείο Γ. Γεννηματάς όπου ήταν συγκεντρωμένοι εκατοντάδες αλληλέγγυοι στο δίκαιο αίτημα των απεργών πείνας ήταν «Η αλληλεγγύη το όπλο των λαών, πόλεμο στον πόλεμο των αφεντικών», «Νίκο γερά ως την λευτεριά», «Το δίκιο το έχουν οι εξεγερμένοι και όχι οι ρουφιάνοι και οι προσκυνημένοι», «Το πάθος για την λευτεριά είναι δυνατότερο απ’ όλα τα κελιά».

Να υπενθυμίσουμε ότι οι γονείς των απεργών πείνας Νίκου Ρωμανού και Γιάννη Μιχαηλίδη καλούν σε συνέντευξη Τύπου την Τρίτη 2 Δεκεμβρίου στις 11.30 π.μ.  στο Ελεύθερο Αυτοδιαχειριζόμενο Θέατρο Εμπρός  (Ρήγα Παλαμήδη 2, Ψυρρή).

>
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger