Home » , » Μια ερώτηση για την συνεργαζόμενη με το ΚΚΕ βουλευτίνα - Λίγη σεμνότητα, κ. Κανέλλη!

Μια ερώτηση για την συνεργαζόμενη με το ΚΚΕ βουλευτίνα - Λίγη σεμνότητα, κ. Κανέλλη!

Από giorgis , Δευτέρα 3 Νοεμβρίου 2014 | 2:50 π.μ.

Του Γ. Γ.

Αρκετά σχόλια –τα περισσότερα επικριτικά, για την συνεργαζόμενη με το ΚΚΕ βουλευτίνα- υπήρξαν στο διαδίκτυο για την συνέντευξη που έδωσε στην εφημερίδα  Realnews η Λιάνα Κανέλλη.

Εγώ θέλω να της κάνω δημόσια μια ερώτηση –αφού δεν έχω άλλο τρόπο. Όχι για το παρελθόν, αλλά για το σήμερα. Προσπερνάω μονοκονδυλιά στην ένταξη της σε εθνικιστικές κινήσεις, ότι είχε επιλέξει σαν διευθυντή της στο αποτυχημένο περιοδικό  «Νέμεσις»  που είχε εκδώσει  έναν δεδηλωμένη αντικομουνιστή – τον Γιώργο Μπαχά- και στο οποίο αρθρογραφούσε για χρόνια ο πρώην βουλευτής του ΛΑ.Ο.Σ Κώστας Αϊβαλιώτης με το ψευδώνυμο «Κώστας Κυδωνιάτης» ζυμώνοντας πολιτικοϊδεολογικά τους αναγνώστες του στον εθνικισμό και στην πατριδοκαπηλία.

Ούτε θεωρώ επιλήψιμο το ότι εργάζεται στον ρ/σ του Χατζηνικολάου. (Οι παλαιότεροι θα θυμούνται ότι εργαζόταν σε ραδιοσταθμό της Γιάννας Αγγελοπούλου «γιατί δεν της φτάνει η βουλευτική αποζημίωση» όπως είχε πει. Σημειωτέον ότι είναι η μοναδική απ’ την κοινοβουλευτική ομάδα του ΚΚΕ που λαμβάνει την βουλευτική αποζημίωση όπως οι υπόλοιποι αστοί βουλευτές).

Η ερώτησή μου είναι πολύ απλή. Μπορεί η κ. Κανέλλη να μας πει ποιοι είναι οι τέσσερις συνεργάτες που έχει επιλέξει –όπως έχει δικαίωμα κάθε βουλευτής- και  οι οποίοι αμείβονται από τον προϋπολογισμό της βουλής;

Λογικά αυτό δεν θα πρέπει να είναι μυστικό. Θα επανέλθουμε στο θέμα είτε υπάρξει μια απάντηση είτε όχι.
___________

Απ' την ιστοσελίδα vathikokkino.gr

 Λίγη σεμνότητα, κ. Κανέλλη!

Μύδρους εξαπολύει κατά του Αλέξη Τσίπρα η κ. Λιάνα Κανέλλη, σε σημερινή της συνέντευξη στη σουσουδίστικης επωνυμίας εφημερίδα  «Realnews».

Είναι αδιαμφισβήτητο δικαίωμα καθενός και καθεμιάς να ασκεί κριτική προς οποιοδήποτε δημόσιο πρόσωπο. Αρκεί η κριτική να μην εκτρέπεται σε παραλήρημα θράσους. Γιατί η προερχόμενη από τη νεολαία της Δεξιάς κάτοικος Εκάλης δείχνει πράγματι θράσος όταν μιλάει για σύμπλευση άλλων με το μεγάλο κεφάλαιο.

Ασχοληθείτε με τις παρέες σας, κ. Κανέλλη, κι αφήστε μας εμάς τους αριστερούς να συζητήσουμε μεταξύ μας για τα προβλήματά μας.
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 45 σχόλια

3 Νοεμβρίου 2014 στις 3:17 π.μ.

Μπαλτάκος, Σαμαράς, Κανέλλη, Πρετεντέρης, Αλευράς, Λυκουρέζος.. όλα τα καλά παιδιά!!

Ανώνυμος
3 Νοεμβρίου 2014 στις 8:50 π.μ.

τι ψάχνεις τώρα απο την Λιάνα.
Είναι σαν να ζητάς απο τον Μπαλτάκο να υποστηρίξει την Ανταρσύα.
Η κυρία αυτή έχει χάσει κάθε μέτρο και ευθύνη έχει το κόμμα που την καλύπτει.

Ανώνυμος
3 Νοεμβρίου 2014 στις 10:36 π.μ.

H Aγγελοπουλου που εχετ φωτο,εχει δηώσει οτι ψηφιζει/στηριζει ΣΥΡΙΖΑ και Τσιπρα.

Ανώνυμος
3 Νοεμβρίου 2014 στις 12:37 μ.μ.

Μόνο να μας πείτε τα ονόματα, μη μας αφήσετε πάλι να ξεροσταλιάζουμε όπως κάνατε με τον Τριανταφυλλόπουλο έτσι;

Ένας μη ενημερωμένος και με μικρή λιγοστή αναγνώστης

Ανώνυμος
3 Νοεμβρίου 2014 στις 1:54 μ.μ.

Μας κάνετε πλάκα εκεί στο βαθύ.Απο που προκείπτει οτι η Λιάνα κάνει παρέες με τον μπαλτάκο η την αγγελοπούλου;Και φέρενετε ως επιχείρημα γι αυτό αυτές τις φωτό;Οτι ο ΣΥΡΙΖΑ που προσκυνά και δίνει τα διεπίστευτήρια του σε όλα τα όργανα τα ιδρύματα και τις ενώσεις του κεφαλαίου είναι πιο αριστερός απο την Λιάνα;Ο ΣΥΡΙΖΑ που έχει μαζέψει ολη την μούργα και την σαπίλα του βαθέους ΠΑΣΟΚ είναι πιο αριστερός απο την Λιάνα;Και απο που και ως που θα πείτε στο ΚΚΕ πως και και μέσο ποίου εκπροσώπου του θα ασκεί κριτική.Η Λιάνα οικογενιακά προέρχεται απο δεξιο πολιτικό χώρο και απο ενα αστικό κοινωνικό περιβάλον στο οποίο ενώ να μπορούσε να συνεχίσει να υπηρετεί μέσα απο τα κορυφαία δημοσιογραφικά πόστα που βρέθηκε για αρκετό διάστημα και να κολυμπάει στα πλούτη σήμερα όπως κάνουν τα μεγαλοπαπαγαλάκια των μεγάλων συγκροτημάτων, τους γύρισε την πλάτη και πήρε εναν αντίθετο δρόμο στρατευμένει με το ΚΚΕ.Και το κυριότερο με εσάς τους "αριστερούς" τύπου ΣΥΡΙΖΑ και με τις ουρίτσες του την ΑΝΤΑΡΣΥΑ δεν κάνει και δεν πρόκειτε να κάνει κουβέντες και σηζητήσεις.Οπως και δεν μοιράζετε κοινά "αριστερά" προβλήματα τα οποία θα τα λύσει και απο κοινού με τα μούτρα σας.

Ανώνυμος
3 Νοεμβρίου 2014 στις 3:36 μ.μ.

Μάλλον δεν τα ξέρεις καλά τα πράγματα 1.54. Η Κανέλλη είχε χρεοκοπήσει και ήταν ένα βήμα πριν την φυλακή όταν αναζήτησε σωσίβιο στο ΚΚΕ. Και φυσικά αυτό λειτουργώντας τυχοδιωκτικά το έχουμε δει άπειρες φορές -Ζουράρις, Γκλέτσος κλπ- την έσωσε. Και αυτή μέχρι τώρα το εκτίμησε και κρατάει καλή στάση απέναντι του. Διάβασε αυτή την ανάρτηση για να μάθεις καποια γεγονότα. http://tsak-giorgis.blogspot.gr/2008/05/blog-post_7908.html

Σαν βουλευτίνα έχει βολέψει δυο άτομα του οικογενειακού περιβάλοντος της και τον κολλητό της από το περιοδικό Νέμεσις (σαν συνεργάτες που πληρώνονται απ την βουλή).

Μην τρως μόνο το κουτόχορτο που σας προσφέρουν στον Περισσό

Ανώνυμος
3 Νοεμβρίου 2014 στις 4:20 μ.μ.

3:36

Είπαμε η Λιάνα μεγάλωσε μέσα σε δεξιό αστικό περιβάλλον και στην υψηλή κοινωνία και μέχρι μια περίοδο της ζωής της επιρεάζονταν αρκετά απο αυτές τις καταβολές.Θα πείς τα ονόματα και που έχουν βολευτεί απο την Λίανα η θα πας να κάνεις παρέα με τους πάγκαλους και τους καρατζαφέριδες;Απο τέτοιες αυριανικές σαβουροειδήσεις κύτρινου τύπου και του παρασκηνίου του δεν ιδρώνει το αυτάκι.Οσες συνεργασίες έκανε κατα καιρούς το Κόμμα είναι λογικό κάποιοι να αποδείχτηκαν συννεπείς έχοντας επίγνωση σε ποίο Κόμμα βρίσκονται και της αποστολής που έχουν αναλάβει και κάποιοι να μην μπόυρούσαν να σηκώσουν αυτό το βάρος και να αποχώρισαν τραβόντας προσωπικές πορείες.Πολλόι δημοσιογράφοι η παραγωγοί έχουν χρέοι αλλά δεν πήγαν στο ΚΚΕ για να λύσουν τα προβλήματα τους.Το αντίθετο αμα έγλυφε η Λίανα τον χώρο απο τον οποίο άνηκε αρχικά αυτά δεν θα είχαν δημιουργηθεί καν και τώρα θα κολυμπούσε στην χλιδή και στην πολυτέλεια και θα είχε καβατζάρει τα καλύτερα δημοσιογραφικά πόστα που έχουν δοθεί στα μεγαλοπαπαγαλάκια στα κανάλια των εργολάβων και των εφοπλιστών

Ανώνυμος
3 Νοεμβρίου 2014 στις 5:48 μ.μ.

Παιδιά μην ανοίγετε διάλογο με τους ΚΚΕδες. Οι άνθρωποι είναι στον κόσμο τους. Τους λες ότι η Κανέλλη είχε φτάξει εταιρία η οποία χρεοκόπησε, είχε φεσώσει όποιον μιλάει ελληνικά και λόγο βουλευτικής ασυλίας που της πρόσφερε το ΚΚΕ γλύτωσε την φυλακή και δεν πλήρωσε τα χρέη της και αυτοί σου λεν για τα περασμένα .. μεγαλεία της, πριν 30 χρόνια τότε που ήταν παπαγαλάκι της αστικής τάξης και βρισκόταν στις δόξες της. Η λογική σηκώνει τα χέρια ψηλά.

Ανώνυμος
3 Νοεμβρίου 2014 στις 6:35 μ.μ.

Εδώ υπάρχουν κάποιοι που συστηματικά θεωρούν λογική ότι αυτοί καταθέτουν και ότι όλοι τρων κουτόχορτο εκτός από αυτούς τους ίδιους. Αποδεικνύουν ότι δεν ξέρουν να κάνουν διάλογο ή ότι δεν τον θέλουν καν.
Εν πάση περιπτώσει, εγώ δεν γνωρίζω τίποτε από αυτά που καταμαρτυρούν για την Λιάνα Κανέλλη. Θα δεχτώ όμως ότι όλα είναι αληθινά.
Θέλω να κάνω 3 ερωτήσεις.
1η) Αν κάποιος της μεσαίας τάξης χρεοκοπήσει και αυτό τον οδηγήσει σε αριστερό (αριστερό όχι ΚΚΕ) προσανατολισμό πρέπει να τον θεωρούμε ύποπτο και ότι κινήθηκε από "ταπεινά ελατήρια";
2η) Η κάθε Κανέλλη που επιλέγει την πολιτική της τοποθέτηση με τα κριτήρια που της αποδίδεται, έχει δικαίωμα τοποθέτησης; δικαίωμα λόγου δηλαδή; και
3η) Θα απαντήσει κάποιος στην ουσία αυτών που έθεσε η Λιάνα Κανέλλη στην συνέντευξή της;

Δεν ελπίζω σε σας. Είμαι (επιτέλους) ελεύθερος.

Ανώνυμος
3 Νοεμβρίου 2014 στις 6:42 μ.μ.

"..Παιδιά μην ανοίγετε διάλογο με τους ΚΚΕδες...."

Kασιδιαρη εσυ ?

Ανώνυμος
3 Νοεμβρίου 2014 στις 7:34 μ.μ.

Έτσι μπράβο ψευτοεπαναστάτες! Σας έτσουξε η επιτυχία του συλλαλυτηρίου και βέβαια μη έχοντας περιθώρια να λαλήσετε ρίξατε και λίγο Κανέλλη για να ασχολείτε ο κόσμος του blog.
Γράψτε ότι θέλετε. Καλύτερα γιατι έτσι ξεβρακώνεστε καθημερινά. Αντί να είχατε πάρει τις σημαίες σας και να πηγαίνατε στο συλλαλυτήριο ασχολείστε καθημερινά πως θα χτυπήσετε το ΚΚΕ.
Αλήθεια τι σας εμπόδισε εσάς τα γκροπούσκουλα να λάβετε μέρος στο συλλαλυτήριο; Εσείς δεν ζητάτε ενότητα της αριστεράς;Αλλά ποιοί να πάνε βρε τρομάρα σας στο συλλαλυτήριο;
Ο εργατικός αγώνας , η σπορά , η ρόζα , η ΑΡΑΝ η ΑΡΑΣ , ο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ, η ΑΚΟΣ η ΟΚΔΕ η ΔΕΑ το ΣΕΚ το ΚΚΕ(μ-λ) το Μ-Λ ΚΚΕ, ΕΠΑΜ κλπ, κλπ, κλπ . Που είσαστε όλοι εσείς βρε παληκάρια;
Ξέρετε μόνο χτυπήματα κάτω απο τη μέση και τίποτε άλλο. Ασχοληθείτε λοιπόν με την Κανέλλη και αφήστε το ΚΚΕ να χαράξει το δικό του δρόμο.

Ανώνυμος
3 Νοεμβρίου 2014 στις 8:10 μ.μ.

Ότι η Κανέλλη χρειαζόταν το ΚΚΕ για να βγει βουλευτίνα... Με οποιοδήποτε άλλο κόμμα κι αν κατέβαινε, πάλι θα έβγαινε. Όχι γιατί έχει κάποια ιδιαίτερα χαρίσματα, αλλά γιατί έβγαινε η μούρη της στο γυαλί επί 25 χρόνια σε καθημερινή βάση.
Και όχι μόνο αυτό. Σε οποιοδήποτε αστικό κόμμα κι αν ήταν θα γινόταν σε χρόνο dt υπουργός. Για τους ίδιους λόγους.

Από κει και πέρα. Η Κανέλλη εργαζόταν στη Γιάννα, στο Χατζηνικολάου, στο Μπόμπολα-Βαρδινογιάννη-Λαμπράκη και λοιπούς, όπως ακριβώς εργάζεται ο τραπεζικός υπάλληλος στην τράπεζα του Λάτση, του Σάλλα, του Κωστόπουλου και λοιπών.
Όμως, κανένα από τα αφεντικά της δεν βγήκε να στηρίξει πολιτικά το κόμμα με το οποίο πολιτεύεται.

Επίσης, η Κανέλλη ήταν αυτή που σηκώθηκε να υπερασπιστεί τη Δούρου απέναντι στο νεοναζί-φίλο του Μπαλτάκου. Και διάβασα χτες κατάπτυστα σχόλια από εκφασισμένους ΣΥΡΙΖΑίους που επιθυμούν τον περαιτέρω ξυλοδαρμό της από το νεοναζί ήρωά τους επειδή έδωσε την εν λόγω συνέντευξη...

Τέλος, αν υπάρχει κάτι επιλήψιμο για όσους συνεργάζονται με την Κανέλλη, ας ειπωθεί ευθέως. Δεν είναι ιερή αγελάδα για να μην την κριτικάρουμε όταν υπάρχει λόγος. Όμως, αν δεν υπάρξει ευθεία-ονομαστική αναφορά στους συνεργάτες της μιλάμε για λάσπη.

Ανώνυμος
3 Νοεμβρίου 2014 στις 8:22 μ.μ.

Ονόματα μπορούμε να μάθουμε?Ποιοί είναι οι 4 συνεργατες της κυρίας?
Τον Αιβαλιώτη τον ξέρουμε.
Οχι τίποτα άλλο αλλά για να μην κουνάει το δάχτυλο η Χριστο-δουλικιά Κανέλλη σε ανθρώπους που έχουν δώσει το αίμα τους για τον λαό και το κίνημα.

3 Νοεμβρίου 2014 στις 9:08 μ.μ.

Εμείς έχουμε μια πληροφορία από "έγκυρη πηγή", που θα έλεγαν και οι αστοί δημοσιογράφοι για το ποιους/ες έχει επιλέξει για συνεργάτες της η Λ. Κανέλλη. Μας έχουν εντυπωσιάσει οι επιλογές της –τα τρία είναι τα ίδια άτομα απ’ το 2008- γ’ αυτό κάναμε αυτή την ανάρτηση. Δεν έχουμε όμως τον τρόπο να διασταυρώσουμε την πληροφορία που μας ήλθε, γι’ αυτό δεν αναφέραμε ονόματα. (Στείλαμε ένα μαιλ στην εκπομπή που κάνει η Λ. Κανέλλη κάθε Παρασκευή στον Realfm δεν πήραμε απάντηση. Θέσαμε το ίδιο ερώτημα στο τηλεφωνικό κέντρο του σταθμού κατά την διάρκεια εκπομπής της, δεν είχαμε καμιά ανταπόκριση).

Οπότε θέσαμε το ερώτημα δημόσια. Είναι μυστικό άραγε και δεν μας γνωστοποιεί τους συνεργάτες που έχει επιλέξει η ίδια;

Ανώνυμος
3 Νοεμβρίου 2014 στις 9:34 μ.μ.

9.08 ποσα λεφτα περνει ο ΧΑΛΙΦΗΣ σε καθε επισκεψη στα ιδρυματα του καπιταλισμου. ποια υπουργεια θα παρει η ανταρσυα σαν κολαουζος του συριζα. Δημοσια ρωταμε ειναι μυστικο αραγε και δεν μπορουνε να μας πουνε οι οπορτουνιστες. ποσα αραγε τους εδωσε ο μαρινακης και η αγγελοπουλου που ειναι με τον συριζα. για να δουμε

Ανώνυμος
3 Νοεμβρίου 2014 στις 9:49 μ.μ.

8.10
΅Είσαι σίγουρος πως τα πρώην αφεντικά της Λιάνας δεν στηρίζουν το κόμμα με το οποίο πολιτεύεται η εν λόγω κυρία?
Μήν παίρνεις όρκο γιατί όλοι αυτοί που υπήρξαν πρώην αφεντικά της,καθημερινά δίνουν εξετάσεις στο πως αντιμετωπίζουν το ΚΚΕ και τους εκπροσώπους του ιδίως στα διάφορα πάνελ αλλά και στις φυλλάδες τους.Ο κόσμος βλέπει και καταλαβαίνει πως αντιμετωπίζεται το ΚΚΕ απο τα συστημικά μέσα.
Μόνο με τις ντουντούκες δεν βγαίνουν στον δρόμο,για να το υποστηρίξουν!!.
Συμφωνώ πως η Κανέλλη δεν διέθετε ιδιαίτερα προσόντα και χαρίσματα για να εκλεγεί βουλευτής.Το γυαλί την έβγαλε,όπως έβγαλε και τους Τατσόπουλους,τους Γκλέτσους τους Ζουράρηδες,τις Σπυράκηδες κλπ.Οσον αφορά την βεβαιότητα πως σε οποιοδήποτε κόμμα και αν πήγαινε θα εκλεγόταν και θα γινόταν και υπουργός μάλιστα,και πάλι κάνεις λάθος.Την εποχή της παντοδυναμίας του Πασόκ και της Ν.Δ,θα ήταν πολύ δύσκολο.Η Κανέλλη εκλέγεται βουλευτής χάρις στην ''γραμμή'' του ΚΚΕ που στις εκλογές τηρείται με θρησκευτική ευλάβεια απο τα μέλη του.Πράγμα που δεν ισχύει στα άλλα κόμματα που υπερισχύουν η οικογενειοκρατία,τα τζάκια και οι φατρίες και που βλέπουν κάθε καινούργιο πρόσωπο ανταγωνιστικά και επιβάλλουν την απόρριψή του.Συνεπώς η Κανέλλη μόνο στο ΚΚΕ είχε τύχη να γίνει βουλευτής,και σαν πανέξυπνη που είναι δεν άφησε την ευκαιρία να πάει χαμένη.
Αν νομίζεις πως η Κανέλλη ήταν εύκολο να ''φάει''μια Ντόρα ή έναν Πάγκαλο ή μια Φώφη ή ενα Αβραμόπουλο και να επιπλεύσει,πλανάσαι πλάνην οικτρά.
Το γιατί το ΚΚΕ προτίμησε μια Κανέλλη αντί του αγωνιστή Μήτσου Κωστόπουλου,αναρωτήσου και βρές τις αιτίες.
Αναφορικά με την ''υπεράσπιση'' στην Δούρου.Η Κανέλλη πέρα απο την πάρτη της δεν ενδιαφέρεται για κανέναν άλλον.Σαν καιροσκόπος και τυχοδιωκτικό στοιχείο που είναι,το αποδεικνύει με την παλιότερη αλλά και την σημερινή της πορεία.Το μόνο που ήθελε να υπερασπιστεί η Κανέλλη στην περιβόητη εκπομπή ήταν το δήθεν αγωνιστικό της προφίλ στα μάτια του λαού.Εν μέρει το κατάφερε.
Την Δούρου η Κανέλλη ευχαρίστως θα την ξεκοίλιαζε.
Ομως έχει παρατηρηθεί,πως όταν γίνεται μια καταγγελία για το ΚΚΕ ή για στελέχη του,οι γράφοντες στο ''ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ'' οπαδοί του,πέφτουν απο τα σύννεφα και κάνουν τους ανήξερους.
Και ενώ τους παρουσιάζονται στοιχεία,ονόματα ,διευθύνσεις και αποδείξεις,συνεχίζουν να παριστάνουν τους Κινέζους και να υπερασπίζονται πρόσωπα όπως η Κανέλλη.

Ανώνυμος
3 Νοεμβρίου 2014 στις 9:56 μ.μ.

7.34 Τι να τους κάνει το ΚΚΕ όλους αυτούς που αραδιάζεις;Φτάνει που είχε την ΔΑΚΕ κοντά του.
Εσύ που είσουν ρε παλληκάρι το 2011 και το 2012 τότε που ο λαός ήταν στον δρόμο; Μήπως μάζευες χαμομήλια στους εξοχικούς περιπάτους του ΠΑΜΕ/ΚΚΕ όταν ο λαός μάτωνε στο Σύνταγμα;
Μια φορά πήγατε στο Σύνταγμα και αυτό για να περιφρουρήσετε την Βουλή.Γιαυτό οι παλληκαροσύνες εκεί που σας παίρνει και σε όσους δεν σας έχουν πάρει ακόμα χαμπάρι.

Ανώνυμος
3 Νοεμβρίου 2014 στις 10:00 μ.μ.

6.42

Σιφωνιέ εσύ? Ο Κασιδιάρης είμαι.Πότε θα τα ξαναπούμε από κοντά?

Ανώνυμος
3 Νοεμβρίου 2014 στις 10:08 μ.μ.

9.08
Για να μην απαντάει η Κανέλλη και ο σταθμός που την φιλοξενεί,κάτι σάπιο θέλουν να κρύψουν.
Την έχουν χεσμένη την φωλιά τους,όπως την έχει και η Λιάνα.
Κατά τ'άλλα το ΚΚΕ και τα στελέχη του τα έχουν όλα στην φόρα!!! Δεν κρύβουν τίποτα οι άνθρωποι!!!

Ανώνυμος
3 Νοεμβρίου 2014 στις 10:44 μ.μ.

Που σε γιώργη αντι νας πας κρυφτείς συνεχίζεις τις αλητείες και κάθεσε χωρις ντροπή με τις δήθεν έγκυρες πήγες σου και συκοφαντείς ένα δημόσιο πρόσωπο του Κόμματος με μεθόδους που θα έκαναν τον Μάκαρο να "κιτρινίζει" αν πίανεις τον συνειρμό.Πόσο χρεώνεις τον ΣΥΡΙΖΑ την αντιΚΚΕ εργολαβία σου; Με το άρθρο;Σίγουρα η Λίανα σε πέρασε για το γνωστό χρυσαυγηστάν που κατακλίζει κάθε φορά το τηλεφωνικό κέντρο του σταθμού και το κέντρο μυνημάτων με οχετούς, για να σου γυρέψει και απάντηση.Πόσοι σαν την αφεντία σου απαιτούν απάντηση απο την Λιάνα για τις μονάκριβες και αποκλειστικές πληροφοριοάρες τους που νομίζουν οτι έχουν.Τι νομίζεις, οτι ανακάλυψες το αδύνατο σημείο του Κόμματος και βρήκες επιτέλους πεδίο ελέυθερο για ακατάσχετη αντιΚΚΕδίλα ;

Ανώνυμος
3 Νοεμβρίου 2014 στις 11:02 μ.μ.

το υπερκομμα των γραφικων με την συνεχη εκπροσωπηση στο κοινοβουλιο.
η βουλευτης με τους περισσοτερους σταυρους προτιμησης απο το κκε.
το τελευταιο χωρις σχολια παρακαλω. (ουτε με μορφη αυτοκριτικης...)
γιαννης παυλιδης

Ανώνυμος
4 Νοεμβρίου 2014 στις 12:08 π.μ.

Που είμουνα το 11 ρε.Ο σύντροφος οικοδόμος Κοτσαρίδης πότε πέθανε ρε ασπόνδυλα της κουμουνδούρου ξεφτίλες.Τους 80 απεργους ποιος τους έστειλε στο νοσοκομείο τον Οκτώβρη του 11 απο το δολοφονικό αμόκ της επίθεσης της αγέλης των εκτελεστών των παρακρατικών συμμοριών.Παρακράτος της κουκούλας και ΣΥΡΙΖΑ μια γροθιά βλέπω.Αντε τραβάτε να ξεπληρώσετε το χρέος του ΔΝΤ απο το αίμα του λαού ευρωπροσκυνημένα λιγούρια.Η Καννέλη ήταν πρώτη μουρη στα δημοσιογραφικά θυρωρεία και την υπουργική καρέκλα την είχε στην τσέπη όπως την καβαλήσαν πολλοί δημοσιογράφοι που έγιναν τώρα υπουργοί και βουλευτές αλλά για κάποιο λόγο για το συριζέικο συνάφι η Λίανα που καθόταν στα καλύτερα οφίτσια της εξουσίας ως ενα απο τα ευλογημένα παιδία της Ν.Δ έπρεπε να πάει στο ΚΚΕ για να γίνει βουλευτής όταν όλοι αυτοί οι υπουργοδημοσιογράφοι τις γυάλιζαν τα παπούτσια κάποτε.Φαντάζομαι δεν είχε μπαταρίες η ντουντουκα τους στα μεγάλα αστικά κανάλια γιατί και τις θάλλασες του κόσμου που κατέκλύσαν το Φεστιβάλ όπως και η συγκλονιστικά μεγαλειώδης συγκέντρωση του ΠΑΜΕ εξαφανήστηκαν παντελώς απο τα δελτία τους.Αλλά τέτοιο είναι ποιόν σας που στην μόνη που είχε τα κάκαλα να υπερασπιστεί την Δούρου που μας βγήκε τάλε κουάλε Σγουρός πιο γρήγορα και απο την ταχύτητα του φωτός, απέναντι στον φασίστα τραμπούκο αυτοί σκάνε στα με το θέαμα απο τις μπουνίες που τις έριχνε το ναζιστόμουτρο και ισχυρίζονται και απο πάνω οτι έκατσε και τις έφαγε επίτηδες και οτι εαν δεν ήταν ο κασιδιάρης η Λιανα θα πλάκωνε την Δούρου.Αλλά όσο η στάση του ΚΚΕ τους ξεμπροστιάζει, τόσο αυτοί δεν αντέχουν και παραληλούν.

Ανώνυμος
4 Νοεμβρίου 2014 στις 12:20 π.μ.

Οσες φορές πλησίασε την χαλύβουργία ο κασιδιάρης τόσες ήρθε και ο τσίπρας.Ασε που στο Βόλο χ.α παδοκ νδ και σύριζα ήταν όλη μια αγκαλία στο πλευρό του μάνεση ενάντια στην απεργία του Ασπρόπυργου.Τα καλύτερα απεργοσπαστηκά εργοδοτικά τσιράκια που τους ένωσε τα συμφέροντα του αφεντικού τους

Ανώνυμος
4 Νοεμβρίου 2014 στις 12:54 π.μ.

9.34
Να μια καλή ερώτηση απο τον ΠΑΝ.Δημόσια ρωτάει ο διανοητής ρε.
Ξέρει ρε παιδιά κανείς να πεί στον ΠΑΝιβλακα πόσα υπουργεία θα πάρει η Ανταρσύα;.Μήπως ξέρει κανείς τι υπουργείο θα πάρει ο Μαρινάκης;
Τι; δεν έχουμε ακόμα κυβέρνηση του ΧΑΛΙΦΗ;
Σιγά το πράμα.Τα τρώει αυτά ο ΠΑΝ ρέ;.

Ανώνυμος
4 Νοεμβρίου 2014 στις 2:06 π.μ.

12.08
Σιγά ρε μάστορα.Πολλά νεύρα βλέπω παλληκαρά μου.Θα πάθεις τίποτα έτσι όπως σκύλιασες.Είναι κρίμα να πάθεις εγκεφαλικό πάνω στη κνίτικη νιότη σου.
Βρίσε ρε μάστορα αν έτσι εκτονώνεσαι,αλλά με μέτρο.Με σταλινικό μέτρο πάντα μάστορα,γιατί οι κουκουλοφόροι του Συριζα σκότωσαν τον οικοδόμο.
Δεν πήγε απο τα χημικά της αστυνομίας ο άνθρωπος.Το είπε πρώτη και η Αλέκα που έχει σπουδάσει ιατροδικαστής,και οι ιατροδικαστές μετά σχίσανε τα πτυχία τους.
Μάστορα και κνίτη.Με το να βρίζεις μοιάζεις του Πάγκαλου που είπε πως την Μαρφίν την έκαψαν οι Συριζαίοι.Πάγκαλος είσαι ορέ μάστορα και κνίτη;
Δεν πετυχαίνεις τίποτα με το βρισίδι λεβεντιά.Το μόνο που καταφέρνεις είναι να δείχνεις το χάλι που σας κατάντησε ενα γελοίο ιερατείο που σας εκμεταλλεύεται και σας φανατίζει για να βρίζετε μετά στο διαδίκτυο όποιον σας κολλάει στον τοίχο.
Βρίσε να ξεσπάσεις κνιτάκο.Και όταν γεννήσει το φεστιβάλ της ΚΝΕ και η φιέστα του Συντάγματος την επανάσταση,κράτα μας δύο με βούλες.
Αν είναι δυνατόν να μοιάζουν στην Λιάνα την επαναστάτρια.

Υ.Γ Μην ξεμπροστιάζεις άλλο μάστορα τον Συριζα.Απο το πολύ το λέγε-λέγε καταφέρατε και θα βγεί αυτοδύναμος.
ψυχραιμία κνίτη γιατί τα χειρότερα που σας περιμένουν δεν τα είδες ακόμη.Πρέπει να αντέξεις να τα δείς,να τα ζήσεις και να τα ευχαριστηθείς.

Ανώνυμος
4 Νοεμβρίου 2014 στις 9:49 π.μ.

@12:20
Επειδή μαλλον δεν έχεις ιδέα.... Για δες τον Κλασιδιάρη παρεούλα με τον ΠΑΜίτη Σιφωνιό στη Χαλυβουργική, έτσι για να ενημερώνεσαι!

http://www.youtube.com/watch?v=47INrZByBsk

Ανώνυμος
4 Νοεμβρίου 2014 στις 1:21 μ.μ.

9:56 Μάλλον δεν ξέρεις τι σου γίνεται ελείψη επιχειρημάτων. Απλά τον κόσμο του 11 και 12 που επικαλείσαι γιατί δεν τον κατεβάζεις στο δρόμο;
Αν έχετε τις ικανότητες μπολσεβίκοι του γλυκού νερού κάντε το. Αλλά τέτοιο κίνημα ονειρέβεστε. Τουρλού τουρλού και η επανάσταση έρχετε. Μαθήματα το ΚΚΕ απο κάτι σαν και του λόγου σας δεν δέχετε. Ευτυχώς σιγά-σιγά ξεκαθαρίζει το τοπίο για τους δίαφορους ψευτοεπαναστάτες. Υπάρχουν πολλές συνιστωσούλες πο φορουνε την κομμουνιστική και αριστερή προβιά!

4 Νοεμβρίου 2014 στις 3:37 μ.μ.

Δεν το ήξερα αυτό για τη φυλακή και την ασυλία!

Πού μπορούμε να βρούμε περισσότερες πληροφορίες, γιτί στο Google μέχρι τώρα δε βρήκα τίποτε!

Ανώνυμος
4 Νοεμβρίου 2014 στις 7:46 μ.μ.

Για να βρεις κατι πρεπει να υπαρχει κιολας...θα ψαξεις πολυ και κατι δε θα βρεις...εκτος απο φαντασιοπληξιες μερικων....

Παντως ειναι να απορει κανεις... Η Κανελλη κινδυνευε λεει να μπει φυλακη και ηθελε βουλευτικη ασυλια. Και αντι να παει στη ΝΔ απο την οποια προερχοταν και οχι μονο να εκλεγει αλλα και να γινουν ολα(οσα ισχυριζετε ο κατηγορος της Κανελλη) αβαβα. Πηγε στο ΚΚΕ οπου δεν κατεβηκε υποψηφια βουλευτης αλλα ευρωβουλευτης με κινδυνο να μην εκλεγει οπως δεν ειχε εκλεγει ο Ζουραρις... Πραγματικα κατανταει αστειο αυτο κοινη λογικη vs αστυνομοι Σαινηδες της αντι-κκε αριστερας...

Ανώνυμος
4 Νοεμβρίου 2014 στις 8:03 μ.μ.

Απο την χαλυβουργία πέρασαν χιλιάδες λαικού κόσμου για να εκφράσουν έμπρακτα την στήριξη και την αλλυλεγγύη τους στο νεότερο μεγαλιώδες αγώνα του καιρού μας που έδωσε η εργατικής τάξη, σε αυτόν τον αγώνα σύμβολο της γεννίας μας.Γιατί δεν βάζεις λοιπόν βίντεο απο το τεράστιο κύμα συμπατάστασης που έφτανε καθημερινά στις πύλες του εργοστασίου επι εννία μήνες απο όλη τα μήκη και τα πλάτη της Ελλάδας και απο πολλές χώρες του εξωτερικού.Απο τα εκατοντάδες σωματεία φορείς ενώσεις συλλόγους συνδικάτα ομοσπονδίες που έξέφρασαν με όλα τα μέσα υλικά και ψυχικά την στήριξη τους στον συγκλολιστικό και τιτάνιο πολύμηνο απεργιακό αγώνα τους και με την φυσική παρουσίας τους μέσα στο εργοστάσιο πλάι στους χαλυβουργούς δηλώνοντας οτι αυτή η μάχη δεν ήταν υπόθεση μόνο των ίδιων χαλυβουργών αλλά όλων των εργαζομένων της χώρας.Γιατί δεν βάζεις το βίντεο απο τον καραξεπουλημένο σας συριζέο συνδικαλισταρά στο εργοστάσιο του Βόλου όπου μαζί όλα τα εργοδοτικά τσιράκια του Μάνεση στήσατε απο κοινού συριζα με χ.α πασοκ ν.δ απεργοσπαστικό μηχανισμό στήριξης του αφεντικού σας εναντίων των απεργών του Ασπρόπυργου.Δεν μπορείτε βρωμοσαυριζοπασόκοι του κερατά θρασύμια και δουλικά του Μάνεση να βρωμίζετε να λασπολογειτε και να συκοφαντείντε τους ήρωες χαλιβουργούς και τα 38.5 καταδικαστικά χρόνια που φέρουν στην πλάτη όσους κασιδιάρισες και να παρουσιάσετε

Ανώνυμος
4 Νοεμβρίου 2014 στις 9:18 μ.μ.

Ενδιαφέρον κείμενο του "ιου" για την Κανέλλη http://www.iospress.gr/ios2008/ios20080504.htm

5 Νοεμβρίου 2014 στις 6:09 μ.μ.

Είναι από τραγική έως γελοία η κατάντια του κόμματος που δηλώνει ''κομμουνιστικό"κόμμα Ελλάδας.Καιρός είναι να διδάξουν και στο κοπάδι τους ότι ο Κομμουνισμός είναι ιδεολογία με απόλυτη ανθρωπιστική κατεύθυνση και όχι κομματική φράξια.
Αυτό που θα έλεγα στην συγκεκριμένη κυρία,είναι ό,τι θα έλεγα στον Άδωνι, Αϊβαλιὠτη, Πλεύρη,Βορίδη,Κουτσούμπα κλπ. Ντροπή τους.

Ανώνυμος
5 Νοεμβρίου 2014 στις 7:48 μ.μ.

Πρός Ανώνυμο 4 Νοεμβρίου 2014 - 8:03 μ.μ. Δεν είναι λασπολογία να λές ότι ο Συφωνιός ήταν πλάι στον Κασιδιάρη όταν oi Ναζίδες επισκέφτηκαν την χαλυβουργία. Είναι η αλήθεια που αποδεικνύεται και με βίντεο. Επίσης αλήθεια είναι ότι το κκε έδειξε στην συγκεκριμένη περίπτωση να είναι περισσότερο εχθρικό απέναντι στην εξ. Αριστερά, παρά στους Φασίστες. Ακόμη το ζήτημα των χαλυβουργών χρησιμοποιήθηκε τότε προεκλογικά από το ΚΚΕ, το οποίο εκμεταλλεύτηκε τους χαλυβουργούς και μετά τους άφησε στα κρύα του λουτρού. Τέλος κνιτάκο κανείς δεν έκραξε τους χαλυβουργούς. Το κκε κράζουμε για την την καιροσκοπική στάση του. Και επειδή κνιτάκο το παίζεις και κουραδομαγκάς για πες μας για την κατάπτιστη δήλωση του μέλους του ΠΑΜΕ της Διδασκαλικής Ομοσπονδίας και του Γενικού Συμβουλίου της ΑΔΕΔΥ, Γιάννη Δέλλη, ο οποίος δήλωσε για τα σημερινά γεγονότα σε σχολέιο της θεσσαλονίκης. «Καταδικάζουμε την επίθεση που έγινε στους συναδέλφους. Όλη η ενέργεια δημιουργεί μεγάλα ερωτηματικά για τα κίνητρα και τους στόχους αυτής της ενέργειας. Δεν γνωρίζουμε ποιοι ήταν αυτοί που επιτέθηκαν. Αυτά που ακολούθησαν μας βάζουν σε σκέψη. Ποιοι μπορεί να είναι αυτοί και γιατί το κάνουν; Ηρωοποιούν τη Χρυσή Αυγή. Δεν συνάδουν αυτές οι πρακτικές με το αριστερό κίνημα». Καλά αυτό για το αριστερό κίνημα ο δασκαλάκος σας το πε εκτός γραμμής, αφού για σας δεν υπάρχει αριστερά!!! Αλλά το ότι οι Αριστεροί θα έπαιζαν ξύλο με τους φασίστες για να τους ηρωοποιήσουν πρέπει να έχεις πολύ νοσηρή φαντασία για να το πείς!!! Πλέον έχετε γίνει τελέιως αντιδραστικοί τα ίδια κάνατε και με τους φοιτητές στο ΕΚΠΑ. Κάντε κανένα σαββατιάτικο περίπατο, προσέξτε μην σπάσει κανένα τζάμι, μπουκωθείτε με μαύρο χρήμα από οφσορ πολυεθνικές και μετά ελάτε να μας κάνετε και μαθήματα απο το pc σας για την επανάσταση !!!

Ανώνυμος
5 Νοεμβρίου 2014 στις 9:25 μ.μ.

Κανελλη και ασυλια στο Κουκουε,Σιφωνιος τακιμι τουΚασιδιαρη και πολλα αλλα ευωδιαστα! Ακουστε ρε! Στο Κουκουε αφθονουν τα θεματα για κριτικη ! Και πολεμικη αν θελετε! Αλλα οχι με ασφαλιτικες μεθοδους απο χρυσαυγιτες "αριστερους" που μονο αηδια προκαλουν!

Ανώνυμος
6 Νοεμβρίου 2014 στις 9:18 π.μ.

Προς τον ανώνυμο 9.25.
Δεν συμμετείχα μέχρι τώρα στην συγκεκριμένη κουβέντα για την ψυχοπαθή του κόμματος, όμως θέλω να σου επισημάνω κάτι.
Το ΚΚΕ χρησιμοποιεί όλες τις μεθόδους: Σπίλωση, χαφιεδισμό, διαστρέβλωση, ασφαλίτικες μεθόδους κλπ. ΟΛΑ τα έχει χρησιμοποιήσει και τα χρησιμοποιεί απέναντι σε αυτούς που θεωρεί κάθε φορά "εχθρούς του κόμματος". Δεν υπάρχει κανένας ηθικός ενδοιασμός και κανένα όριο παρακμιακού λόγου όταν κάτι έχει να κάνει με το κόμμα.

Εσύ λοιπόν ζητάς από τους άλλους να μην χρησιμοποιήσουν τις κκεδικες τεχνικές. Οκ, μπορεί κάποιοι να μην τις χρησιμοποιήσουν, αλλά μπορεί κάποιοι άλλοι να το κάνουν. Είναι δύσκολο πάντως να υπερασπιστείς ένα κόμμα που αυτές τις πρακτικές τις έχει κάνει σημαία του και την έννοια της προσωπικής αξιοπρέπειας την έχει εξευτελίσει κυριολεκτικά μπροστά στην έννοια του τι συμφέρει, ή μάλλον τι η ΚΕ θεωρεί ότι συμφέρει το κόμμα.

Την αηδία σου λοιπόν να την μεταφέρεις πρώτα στους διδάξαντες και μετά στους μαθητές.

Ανώνυμος
6 Νοεμβρίου 2014 στις 1:51 μ.μ.

Ο άσχετος Στύλιος βγήκε σήμερα εκτός γραμμής και μαύρο φίδι τον έφαγε σε χρόνο dt. Δεν ήξερε, δε ρώταγε;

Ρένα Σγούρου
6 Νοεμβρίου 2014 στις 4:55 μ.μ.

4,5%...αλλα στο Β.Κ. αυτοδυναμο το ΚΚΕ.Oλοι μ αυτο ασχολουνται.

Περιεργο ή μηπως οχι και τοσο περιεργο;





Ανώνυμος
6 Νοεμβρίου 2014 στις 6:37 μ.μ.

Πρός Ανώνυμο 5 Νοεμβρίου 2014 - 9:25 μ.μ. Κατηγορείς σαν Χρυσαυγίτη κάποιον που σας κράζει για τις πλάτες που έκανε ο Συφωνίος στον Κασιδάρη !!!! Βουρ για τον ψυχίατρο φίλε μου γιατί αν δεν μπορεις να χρεισιμοποιήσεις την κοινή λογική, πώς μετά θέλεις να μιλήσουμε και για την πολιτική !

Ανώνυμος
6 Νοεμβρίου 2014 στις 7:23 μ.μ.

Προς ανωνυμο 9.18πμ Η αηδια μου για τις ασφαλιτικες μεθοδους δεν ειναι ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΗ οπως η δικη σου. Αν παντως βρισκεις οτι οι Κουκουεδες ειναι οι διδαξαντες,συγχαρητηρια στους χρυσαυγιτες "αριστερους" "μαθηταδες" που ξεπερασαν κατα πολυ τους διδαξαντες!
Για τα συγκεκριμενα που αναφερα (Κανελλη,Σιφωνιο) δενλες τιποτα. Μονο τις γενικολογες και ψυχωτικα αντικουκουεδικες ΜΠΟΥΡΔΕΣ!

Ανώνυμος
6 Νοεμβρίου 2014 στις 10:04 μ.μ.

Δες τον Συφωνιο με τον Κασιδιάρη λοιπόν https://www.youtube.com/watch?v=47INrZByBsk. Το αστείο της υπόθεσης είναι ότι μετά τον Κασιδιάρη πέρνει τον λόγο ο Συφωνίος και κράζει τον Βορίδη και τον Γεωργιάδη. Τέλεια αβάντα στα χρυσαύγουλα

Λιάνα Μπαλτάκου
6 Νοεμβρίου 2014 στις 11:00 μ.μ.

@Ρένα Σγούρου

Είναι όντως περίεργο

Ανώνυμος
7 Νοεμβρίου 2014 στις 10:11 π.μ.

Αμ έλα που είναι επιλεκτική όμως! Γιατί έσπευσες να με κατηγορήσεις για μπουρδολογία φιλαράκο, την ίδια στιγμή που έβαζες ως σημαία ότι δεν είσαι επιλεκτικός. Όχι, δεν τους ξεπέρασαν ακόμη τους δασκάλους τους: Οι δάσκαλοί τους έχουν πει και κυρίως έχουν ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ ως "χαφιέδες" σχεδόν όλη την εξωκοινωβουλευτική αριστερά (όχι μόνο συλλογικά αλλά και ατομικά τον καθένα όπου είχαν την ευκαιρία), "πουλημένους" όλο το ΣΥΡΙΖΑ με τον ίδιο τρόπο, έχουν δώσει στην αστυνομία κόσμο στα μουλωχτά, προσφάτως άδειασαν πολιτικά τους φοιτητές ΑΡΕΝ και ΕΑΑΚ εν ΠΛΗΡΗ γνώση τους ότι απειλούνται με πειθαρχικές και ποινικές διώξεις, κατηγορούν για συνεργασίες με ΠΑΣΟΚ, αστική τάξη, αμερικανούς ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ όλο το κόσμο, ακόμη κι εδώ στο Βαθύ Κόκκινο φαίνεται πολύ καλά πως επιχειρούν να απαντήσουν στην κριτική που τους γίνεται.
Μη μας λέτε μετά λοιπόν για...πεσμένο επίπεδο κριτικής. Πιο πεσμένο από το δικό σας δύσκολα θα βρει κανείς. Και κάτι επιπλέον: Όλοι οι άλλοι μπορούν να κατηγορηθούν για οτιδήποτε. Μόλις κατηγορηθεί η "ιερή αγελάδα" αρχίζει και σκούζει ως παρθένος κόρη που σοκάρεται από τις βωμολοχίες. Άσε μεγάλε, σας έχουμε ζήσει κι από μακρυά κι από κοντύτερα.

Υγ: Τι θες να πω για την Κανέλλη; Ότι η τυπισσούλα με θράσος χιλίων πιθήκων ασχημονεί πάνω στην Ελληνική Αριστερά; Ότι αποτελεί τον κομμουνιστικό κλόουν στα μεσημεριανάδικα και τα πρωϊνάδικα που μου έρχεται ντυμένη με τις κόκκινες εσάρπες; Ότι πάει από την Εκάλη να το παίξει Ρόζα Λούξεμπουργκ και να γίνει τιμητής πραγμάτων με τα οποία φανερά δεν έχει καμία σχέση; Αλλά αυτή ψυχάκιας είναι κι ελπίζω να δίνει κάποια λεφτά σε ένα καλό ψυχολόγο/ψυχίατρο. ΕΣΕΙΣ έχετε την ευθύνη για το πως την χρησιμοποιείτε. Κι αν δεν είσαι ΚΚΕ (που δύσκολα), ΤΟ ΚΚΕ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ γι αυτά που λέει και τον τρόπο που συμπεριφέρεται η Κανέλλη κι ο κάθε ψυχοπαθής που έχει μαζέψει για να του "φτιάξει" το δημόσιο προφίλ.
Ωραίο φτιάξιμο....

Ανώνυμος
8 Νοεμβρίου 2014 στις 12:37 μ.μ.

@Ανώνυμος::Πού ήσουν εσύ, όταν εμείς απεργούσαμε;Μα στα διάφορα "Φορουμ" με παράγοντες της αγοράς, σαν το Μάνεση.Για να μην ξεχνιόμαστε, έτσι;

Ανώνυμος
8 Νοεμβρίου 2014 στις 4:31 μ.μ.

Όταν απεργούσατε ΠΟΙΟΙ?
Το ΠΑΜΕ;
Γιατί εδώ βάζουμε τα γέλια.

Το "συντονιστικό" σωματείων που το μόνο που κάνει είναι να στοιχίζει κάποια σωματεία στην γραμμή του ΚΚΕ! Για πες μου ρε φιλαράκο: Πότε συντόνισε αγώνες το ΠΑΜΕ; Πότε είδες 2-3 κλάδους να απεργούν μαζί; Πότε είδες 5-10 σωματεία να δίνουν ένα αγώνα με αρχή-μέση-τέλος μαζί; Εσύ τι είσαι και μιλάς για το Μάνεση; Χαλυβουργός; Για ξαναπες μου, ΠΟΣΑ σωματεία του ΠΑΜΕ έκαναν απεργία συμπαράστασης στους χαλυβουργούς; Μήπως άφησαν τον αγώνα των χαλυβουργών να ψοφήσει μόνος του, κάτω από τις σημαίες του ΠΑΜΕ που το μόνο που κατάφεραν ήταν να κάνουν σκιά στον Κασιδιάρη; Είμαι χυδαίος; Εσείς να δείτε πόσο χυδαίοι γίνεστε που χρησιμοποιείτε το πόνο των άλλων για προώθηση του προϊόντος. Πόσες απεργίες έχει κάνει το ΠΑΜΕ περισσότερες από την ΓΣΕΕ; Μήπως την ακολουθεί κατά πόδας; Μήπως τελευταίως κατάπιε αμάσητο και το αίτημα για 1400 βασικό μισθό; Αλήθεια, πότε κάνατε λάθος; Πριν, τώρα; ή μήπως ΠΑΝΤΑ;

Ποιούς πάτε να κοροϊδέψετε ρε σεις;
Τους αναγνώστες του Lenin Reloaded; Εντάξει, μ' αυτούς δεν έχετε και καμιά δύσκολη δουλειά...

Ανώνυμος
9 Νοεμβρίου 2014 στις 9:58 π.μ.

@4:31
...όμως εσύ επρόλαβεςκαι κρύφτηκες και πάλι,
αφήνοντας μονάχοι τους να χτυπηθούν οι άλλοι.
Κι απ' την κρυψώνα σου έλεγες, κουνώντας και το χέρι:
"Του Έλληνος ο τράχηλος, ζυγόν δεν υποφέρει"
Θ. Αδριανός/Πλάκα δεκαετία του '70

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger