Home » , » Ν. Φίλης προς Α. Γεωργιάδη: Δεν αισθάνεσαι σήμερα μαλάκας;

Ν. Φίλης προς Α. Γεωργιάδη: Δεν αισθάνεσαι σήμερα μαλάκας;

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 20 Νοεμβρίου 2014 | 9:08 μ.μ.

Ωραία φάση να παρακολουθείς τον τηλέμπορα βουλευτή Γεωργιάδη να νιώθει αμήχανος όταν ο δημοσιογράφος της «Αυγής» του λέει ότι ο πολιτικός του μέντορας Καρατζαφέρης τον χρησιμοποίησε –με τις ερωτήσεις που κατέθετε στην βουλή- σαν μέσο πίεσης προς την κυβέρνηση για να παίρνει μίζες και να τον ρωτά αν σήμερα αισθάνεται μαλάκας.

Αυτό όμως που δεν έχει καθόλου πλάκα και είναι πραγματικά εξωφρενικό σε βαθμό που δεν βρίσκεις λέξεις να το σχολιάσεις είναι αυτό που ακούμε –στο ίδιο βίντεο- να μας λέει η βουλευτής των ΑΝ.ΕΛ. Μαρίνα Χρυσοβελώνη. Ότι δηλαδή η ίδια έκανε μια έρευνα στο διαδίκτυο βρήκε ότι ο Καρατζαφέρης έχει στην κατοχή του και τρίτη off shore εταιρία που δεν ξέρουμε αν έχει εμπλοκή με τις μίζες σαν μεσάζοντας σε προμήθειες πολεμικών εξοπλισμών που φέρεται να πήρε ο αρχηγός του ΛΑΟΣ.

Καλά ωρέ παλληκάρια, δεν θα απολογηθεί κανένας για τις εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ που δώσατε σε εταιρία για να ελέγξει όλα τα πόθεν έσχες των πολιτικών από το 1974 και τα βρήκε σχεδόν όλα «πεντακάθαρα»;

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 2 σχόλια

Ανώνυμος
21 Νοεμβρίου 2014 στις 10:25 π.μ.

Ηλίθιο το σχόλιο του Φίλη. Καταρχάς δεν ξέρει αν τα έχει πάρει ο Άδωνις και κάνει το μαλάκα χωρίς ακριβώς να είναι. Δεύτερον τον άφησε να παίξει μπάλα επί της ουσίας και απλά πέταξε το "μαλάκα" που εντυπωσιάζει τις κάμερες.

Ο Άδωνις μαλάκας και υστερικός αλλά είναι πάντα στον αφρό, δηλαδή κάνει αυτό που επιδιώκει. Ας κάνουμε κι εμείς αυτό που επιδιώκουμε και ας αφήσουμε τις ατάκες κατά μέρος.

Ανώνυμος
21 Νοεμβρίου 2014 στις 9:20 μ.μ.

αυτο καταλαβες πολιτικα ηλιθιε απο την ειρωνια του φιλη; μυαλο μαίλη μαλλον διαθετεις

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger