Home » , » Η 3η ψηφοφορία .. Απόλαυση εις τριπλούν!

Η 3η ψηφοφορία .. Απόλαυση εις τριπλούν!

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Δευτέρα 29 Δεκεμβρίου 2014 | 1:52 μ.μ.

Γράφει ο  mitsos175.
168 - 132 Η 3η ψηφοφορία.
Απόλαυση εις τριπλούν! Μες το πένθος τα γαλάζια παπαγαλάκια που δεν πέρασε η τρομοκρατία. Οι αγώνες του κόσμου έκαναν τους κηφήνες που ήθελαν την καρέκλα, να το ξανασκεφτούν. Με κατεβασμένα τ' αυτιά και με τα λυσσασμένα σάλια τους να τρέχουν, υποδέχθηκαν οι κομματικοί προπαγανδιστές το αποτέλεσμα. Τώρα είναι "αναμενόμενο" έτσι; Που είναι η "κίνηση ματ" του ακαταλληλότερου, για να έχουμε νέα γλάστρα με σαρκοβόρο φυτό; Μου άρεσε που ήταν σίγουρος, ότι θα έβγαζε πρόεδρο της δημοπρασίας!

Τζάμπα το διάγγελμα - φιάσκο με το μανδύα μιας σικέ συνέντευξης. Μάταια διάβαζε από το μηχάνημα το λόγο της Τρόικας. Ούτε ένας παραπάνω! Δεν συγκινήθηκαν οι βουλευτές από το δράμα του ψαριανού, που ήθελε να κάτσει στην καρέκλα του υπουργού. Θα χάσει η κωμωδία και το μελά με τα ποσοστά του. Την Πιπιλή δεν τη λυπάστε; Που θα πνίξει τον πόνο της στο ποτό; Όχι γιατί κι αυτή δεν μας λυπήθηκε όταν ψήφισε τους φόρους; Να πάει να πνιγεί στο ουίσκι; Η θέληση σου, λαέ, διαταγή...

Τρέμουν γιατί πλέον θα μιλήσουμε εμείς τώρα. Πανικοβάλλονται μπροστά στη συντριβή τους. Γιατί τώρα έχουμε μια ευκαιρία να ξεφορτωθούμε τη σαβούρα των δοσίλογων. Να πούμε τη γνώμη μας για τα άδικα χαράτσια, για τον εξοντωτικό ΕΝΦΙΑ, για τις μειώσεις στους μισθούς και τις συντάξεις, για τις απολύσεις, την καταπάτηση εργασιακών δικαιωμάτων και ελευθεριών, για την τρομοκρατία και το φασισμό.

Είναι σίγουρη η νίλα τους στις εκλογές. Όμως προσοχή! Από τη μια θα πρέπει θα γίνει κατανοητό στους δοσίλογους, που τρομαγμένοι καθώς είναι κι αδίστακτοι, είναι ικανοί για κάθε βρωμιά, ότι σχέδια νοθείας και ανωμαλίας δεν πρόκειται να περάσουν σε καμία περίπτωση. Από την άλλη χρειάζεται πολύμορφος αγώνας, για να νικηθεί ο φόβος, να εκφραστεί η αγανάκτηση μας και η πραγματική θέληση του κόσμου.

Η σημερινή νίκη είναι αποτέλεσμα του θριάμβου της Αντίστασης, μιας Αντίστασης στο άδικο, που είναι αναγκαίο να συνεχιστεί, να κορυφωθεί, και μετά τις εκλογές. Οι εκλογές είναι η άποψη του κόσμου μια δεδομένη στιγμή. Χρησιμότατες αλλά από μόνες τους δεν αρκούν για να αλλάξει η σαπίλα. Ας πάρουμε λοιπόν θάρρος κι ας προετοιμαστούμε για νέες νίκες. 
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 5 σχόλια

Ανώνυμος
29 Δεκεμβρίου 2014 στις 2:54 μ.μ.

Μετά τις ευρωεκλογές οι κνίτες όλο χαραικακία ειρωνεύοσαντε τον ΣΥΡΙΖΑ που έλεγε πως στις 25 ψηφίζουμε και στις 26 φεύγουν.
Καμάρωναν όλο χαρά γιατί δεν έφυγαν οι Σαμαροβενιζέλοι και λοιδωρούσαν τον ΣΥΡΙΖΑ επειδή απέτυχε να τους διώξει.
Ντάξει ρε κνίτες.Δεν τους διώξαμε τις 26,τους διώχνουμε τις 29.
Χαλάσατε τον κόσμο για τρείς μέρες μωρέ αδελφάκι μου!

Ανώνυμος
29 Δεκεμβρίου 2014 στις 3:12 μ.μ.

Μην ασχολουμαστε με τους τελειωμενους!!! Οι μερες που περνουμε,με οτι περνουμε,ειναι πολυ πιο χρησιμες για τον Συριζα !! Η φωτογραφια,ειναι δωρο Αγιοβασιλιατικο για τον Αλεξη μας,και για μερικους αλλους,οπως ας πουμε για Μηλιο,και Δραγασακη για παραδειγμα!! Ονοματα μεγαλα,στον χωρο της επαναστατικης και ριζοσπαστικης αριστερας!! Στην ουσια,γι'αυτους,ειναι ιδιεταιρα μαθηματα.....δωρεαν!! Να βλεπουν και να μαθαινουν!! Εμπειρια πειρα ,αποψη,και αποτελεσμα....σε μια φωτογραφια!! Δεν ειν'κακο.....δεν ειν'κακο.....να μαθαινουμε απο τους αλλους!! Οσο για το κεφαλαιο Κουβελη,...αχ βρε Αλεξη μου,με αυτες τις κοπανες.....το'χασες το μαθημα μαλλον!! Μονο τις εκλογες θα κερδισεις !!!!!!

Ανώνυμος
29 Δεκεμβρίου 2014 στις 4:01 μ.μ.

2.54 Πλησιαζει η ωρα της κολασεως για εσας υπομονη να εχεις. Το ΚΚΕ σαν τα μουτρα σας δεν εγινε. Συνεχιζουμε αταλαντευτα στην πορεια που χαραξαμε τα τελευταια 24 χρονια αντιμετωπιζοντας τον οπορτουνισμο σαν αυτο που πραγματικα ειναι η 5η φαλαγγα του καπιταλισμου.

Ανώνυμος
29 Δεκεμβρίου 2014 στις 4:18 μ.μ.

Το ετοιμο Καπιταλιστικο κρατος δεν μπορει σε καμμια περιπτωση να χρησιμοποιηθει απο το Προλεταριατο για να φτιαξει την δικη του εξουσια ελεγε Ο ΜΑΡΞ μετα την Παρισινη Κομμουνα το 1871. οπου ξεχαστηκανε αυτα τα διδαγματα εγινε παντου καταστροφη ΕΑΜ 1944 ΙΤΑΛΙΑ 1944 ΙΝΔΟΝΗΣΙΑ 1965 ΧΙΛΗ 1973. Μονο στην Ρωσια οι Μπολσεβικοι με τον ΛΕΝΙΝ πηρανε την εξουσια χωρις να μπουνε ποτε στην Αριστερη κυβερνηση ΚΕΡΕΝΣΚΙ και τον οκτωβρη του 1917 την ανατρεψανε. Και βεβαια το 1956 με την επικρατηση του οπορτουνισμου εφαρμοσανε σταδιακα νομους του καπιταλισμου συνειδητα και το 1991 ολοκληρωθηκανε οι ανατροπες.

29 Δεκεμβρίου 2014 στις 4:21 μ.μ.

Και Τώρα...Εκλογές.../ Κάτι Τρέχει.../ 29-12-2014 / του Μπάτη

Με ψήφους 168 υπέρ και 132 παρών η βουλή απέρριψε την υποψηφιότητα Δήμα και ως εκ τούτου η χώρα βαδίζει σε εκλογές που θα διεξαχθούν στις 25 Ιανουαρίου. Μετά την ανακοίνωση του αποτελέσματος οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής δημιούργησαν φραστικά επεισόδια μικρής έκτασης.

Κρίνοντας το αποτέλεσμα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλ. Τσίπρας μίλησε για ιστορική στιγμή και τόνισε ότι οι εκλογές θα γίνουν το όχημα που θα βγάλει τη χώρα από τα μνημόνια και τη λιτότητα. Άλλοι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ εξέφρασαν τη βεβαιότητα για αυτοδυναμία του κόμματος τους στις εκλογές.

Οι Σαμαράς και Βενιζέλος συνέχισαν τη γνωστή ιστορία της κινδυνολογίας και ανέφεραν ότι χωρίς τα κόμματα τους στην εξουσία θα έρθει η καταστροφή για το τόπο, και ότι μόνοι αυτοί αποτελούν εγγύηση της σταθερότητας και της ομαλότητας.

Το ΚΚΕ πήρε αποστάσεις και από τα δύο μεγάλα κόμματα και τόνισε ότι μόνο η ενίσχυση των εκλογικών ποσοστών του αποτελεί εγγύηση για τους αγώνες του λαού την επόμενη μέρα ενάντια στα μέτρα που θα έρθουν και στις διεκδικήσεις που θα επιδιώξει ο λαός.

Οι δυνάμεις της επαναστατικής αριστεράς και του αναρχικού - αντιεξουσιαστικού χώρου, πέρα από το γεγονός αν σχηματίσει κυβέρνηση ο ΣΥΡΙΖΑ στις επόμενες εκλογές ή θα επανεκλεγούν οι ίδιοι, και πέρα από το γεγονός αν κάποιοι θα ψηφίσουν και κάποιοι όχι, δεν μπορεί παρά να συμμετέχει και να οργανώσει τους αγώνες που θα αναπτυχθούν στην νέα περίοδο διεκδικώντας καλύτερες συνθήκες για την πλατιά κοινωνική πλειοψηφία πάντα στην προοπτική για την δημιουργία μιας άλλης κοινωνίας ελευθερίας, αλληλεγγύης και δικαιοσύνης, της κοινωνίας του ελευθεριακού κομμουνισμού και των εργατικών συμβουλίων.

ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΚΗ ΦΡΑΞΙΑ

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger