Home » , » Το μοιραίο λάθος

Το μοιραίο λάθος

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Κυριακή 7 Δεκεμβρίου 2014 | 11:28 μ.μ.

Γράφει ο  mitsos175

Πάρη Κουκουλόπουλε, αν υπήρχε το παραμικρό ίχνος δικαιοσύνης ή δημοκρατίας μόνο και μόνο γι αυτό που είπες σήμερα στη βουλή περί φωτογραφιών, έπρεπε να σε είχαν διαγράψει και να σε βάλουν να κάνεις παρέα στον Άκη.
Πριν εξηγήσω γιατί, να ξεκαθαρίσουμε κάποια πράγματα:

Όπως απέδειξε η κυβέρνηση, δηλαδή οι λακέδες των τοκογλύφων, δεν χρειάζεται καν συνάντηση με τα αφεντικά για να εφαρμοστούν οι διαταγές. Αρκεί ένα, e mail, ένα τηλεφώνημα, κάτι που δεν απαιτεί καν προσωπική παρουσία.
Άλλωστε το ποιός είναι με ποιόν δε το δείχνει καμία συνάντηση αλλά η ακολουθούμενη πορεία. Οι εντολές, όπως αυτές που δίνει η τρόικα πχ, δεν είναι ανάγκη να δίνονται από κοντά.

Ξέρουμε όλοι ποιων τα συμφέροντα υπηρετούν από τις κινήσεις τους, τα όσα λένε οι δοσίλογοι και τα όσα ψηφίζουν. Δε χρειάζεται λχ να συναντηθούν όλοι της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ με το Μπόμπολα για να εξυπηρετήσουν τα συμφέροντά του στις Σκουριές...
Επομένως είναι εντελώς παραπλανητική μια τέτοια αντίληψη περί συναντήσεων κοκ.
Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι με την ΕΕ το Ευρώ κλπ. Αυτό τα λέει όλα.

Και αφού ξεκαθαρίσαμε τα παραπάνω, ας έρθουμε και στο πυροτέχνημα που έσκασε όμως σα χειροβομβίδα πάνω στο ΠΑΣΟΚ και τη ΝΔ.

Στις εκλογές του 2004 το ΠΑΣΟΚ, που θα έχανε ολοφάνερα την αναμέτρηση, έκανε το λάθος να αφήσει υπόνοιες ότι παρακολουθούσε τη ΝΔ και την κατήγγελλε τότε για διακίνηση φυλλαδίων, με υβριστικό περιεχόμενο για τον Γιώργο Παπανδρέου εκ μέρους της με αποδέκτες κυρίως ιερείς.
Η Αννούλα της φωτοτυπίας πάτησε τότε αυτή τη μπανανόφλουδα λίγες μέρες πριν το άνοιγμα της κάλπης. Φυσικά το αποτέλεσμα δεν άλλαξε και το ΠΑΣΟΚ διακωμωδήθηκε αρκετά.

Η απάντηση του Ρουσόπουλου ήταν μεταξύ άλλων "...οι εργαζόμενοι αυτοί έπεσαν θύματα παρακολούθησης από το ΠΑΣΟΚ" και διερωτήθηκε "αν το κυβερνών κόμμα παρακολουθεί και άλλα κόμματα, τα αυτοκίνητά τους, τα τηλέφωνα των πολιτικών ή και την ιδιωτική τους ζωή".

Κατάλαβες τώρα; Πως ακριβώς ήρθαν στα χέρια σου τέτοιες φωτογραφίες; Παρακολουθεί η κυβέρνηση τον αρχηγό του ΣΥΡΙΖΑ, πράγμα που διαψεύσατε στο παρελθόν; Αν ναι διαπράττετε βαρύτατο αδίκημα.

Όσο για τις φωτογραφίες από τότε που είδα το Σημίτη χωρίς ελιές κατάλαβα τη δύναμη του Photoshop σε περίπτωση φυσικά που δεν παρακολουθείτε το ΣΥΡΙΖΑ και τα "βγάλατε έτσι για να γελάσουμε".

Είστε ψεύτες ή κάτι ακόμα χειρότερο; Οπωσδήποτε είστε πανικόβλητοι στο ΠΑΣΟΚ και τη ΝΔ. Θέλετε να αποπροσανατολίσετε και να δημιουργήσετε εντυπώσεις. Αλλά οι εντυπώσεις δε κρατούν. Όχι όσο υπάρχει ο ΕΝΦΙΑ, οι απολύσεις, οι νέες μειώσεις αποδοχών. Καλό θα κάνετε στο ΣΥΡΙΖΑ με αυτά τα κόλπα.

Και μάθε πως οι συναντήσεις αυτές καθ' αυτές, δεν σημαίνουν τίποτα μια και ορκισμένοι εχθροί έχουν συναντηθεί στο παρελθόν χωρίς τίποτα να αλλάξει. Οι αποφάσεις μετράνε και οι ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ.

Και φυσικά δεν θα περιμέναμε να μας πει το ΠΑΣΟΚ τις πολιτικές του ΣΥΡΙΖΑ....
_______________

Παραθέτουμε τον σχετικό διάλογο που έγιμε στην βουλή:




 ΠΑΡΙΣ ΚΟΥΚΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ:... Από το Γραμματέα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας ακούσαμε πολλά για τη διαπλοκή. Στο Salon de bricolage, συνάδελφε, απεμπλοκή κάνατε;

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΒΟΥΤΣΗΣ: Σε ποιο;

ΠΑΡΙΣ ΚΟΥΚΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ: Στο Salon de bricolage. Εκεί που δείπνησε ο Πρόεδρός σας με δυο κυρίες.

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΒΟΥΤΣΗΣ: Ποιος; Τι έκανε με δυο κυρίες;

ΠΑΡΙΣ ΚΟΥΚΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ: Εάν δεν το ξέρετε, κύριε συνάδελφε, να σας πω ότι υπάρχουν φωτογραφίες. Υπάρχουν φωτογραφίες, ώστε εάν δεν ξέρετε, να το μάθετε!

ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΔΡΙΤΣΑΣ: Κάνουμε αίτημα να έχει μεταφραστή η Βουλή!

ΠΡΟΕΔΡΕΥΟΥΣΑ (Μαρία Κόλλια-Τσαρουχά): Εγώ κατάλαβα πάντως.

ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΙΔΗΣ: Να τις καταθέσετε εάν τις έχετε αυτές τις φωτογραφίες, αλλιώς είναι συκοφαντία.

ΠΑΡΙΣ ΚΟΥΚΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ: Να διαψεύσει το βράδυ ο Πρόεδρός σας ότι δεν έγινε ποτέ αυτό το δείπνο. Πρώτα να διαψεύσει εδώ από το Βήμα της Βουλής και μετά οι φωτογραφίες.

Απο το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ σημειώνουν ότι έχουν ήδη διαψεύσει τρεις φορές τις σχετικές πληροφορίες κάνοντας μάλιστα συγκεκριμένη αναφορά στο μέσο που τις έγραψε.
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

8 Δεκεμβρίου 2014 στις 12:53 μ.μ.

ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΣΤΟ ΚΥΝΗΓΙ ΤΟΥ ΜΑΓΙΚΟΥ ΑΡΙΘΜΟΥ
Είναι τραγικό. Σε μια χώρα που χάνει καθημερινά τον πόλεμο στο πεδίο της γεωπολιτικής και της αξιοπρέπειας, οι μαριονέτες του πολιτικού συστήματος συζητούν για «μάχες» που κέρδισαν σε μια σικέ αντιπαράθεση με φόντο τα ερείπια μιας ρημαγμένης κοινωνίας…
του Κ. ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ
http://ellinikoforoum.blogspot.gr/2014/12/blog-post_41.html
Είναι κατάντια. Και ταυτόχρονα συνιστά κορυφαία εθνική ταπείνωση, το γεγονός πως ένα κοινοβούλιο που πέντε χρόνια τώρα ντροπιάζεται από τους καλοπληρωμένους ενοίκους του, ταπεινώθηκε γι ακόμη μια φορά στην προσπάθειά του να νομιμοποιήσει έναν κατοχικό προϋπολογισμό που επί της ουσίας του υπαγορεύτηκε.

Αλλά γι αυτή την ξεφτίλα, κανένας δε μίλησε. Κανένας δεν τόλμησε να βροντοφωνάξει τη λέξη «ΝΤΡΟΠΗ», με τρόπο που ν ακουστεί σε ολόκληρο τον πλανήτη.

Ο προϋπολογισμός αυτός είναι κατοχικός, γιατί η βασική του φιλοσοφία, δεν είναι να υπηρετήσει τις ανάγκες του έθνους και της κοινωνίας που δυστυχεί, αλλά να διαχειριστεί τον κατοχικό κουμπαρά στη βάση της λογικής στην οποία δεσμεύτηκαν, τα πολιτικά ανδρείκελα που σφετερίζονται την πολιτική εξουσία στον τόπο.

Ο προϋπολογισμός αυτός, συνιστά και κορυφαία εθνική ταπείνωση, όχι μόνο ως προς την ουσία των προβλέψεών του, αλλά και για ένα λόγο επιπρόσθετο. Το κοινοβούλιο μιας χώρας, που βρίσκεται εγκλωβισμένη στην περιδίνηση ισχυρών γεωπολιτικών συμπληγάδων, μοιράζει απλόχερα στο...

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ>>> http://ellinikoforoum.blogspot.gr/2014/12/blog-post_41.html

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger