Home » , » Τα "τζάκια" άναψαν φωτιές στην αντιπαράθεση Κυριάκου Μητσοτάκη - Δ. Παπαδημούλη (3 Βίντεο)

Τα "τζάκια" άναψαν φωτιές στην αντιπαράθεση Κυριάκου Μητσοτάκη - Δ. Παπαδημούλη (3 Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 14 Μαΐου 2015 | 2:20 π.μ.

Πλάκα έχει να παρακολουθείς τον Κυριάκο Μητσοτάκη να παρουσιάζεται «εξοργισμένος» γιατί ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Παπαδημούλης αναφέρθηκε σε πολιτικά «τζάκια» που κυβερνούν για δεκαετίες την χώρα κατονομάζοντας σ’ αυτά και το Μητσοτακέικο.

«Άστραψε και βρόντηξε» ο γόνος Μητσοτάκη, στην εκπομπή της Ελλης Στάη γιατί, υποτίθεται, θίχτηκε βάναυσα απ’ την σχετική τοποθέτηση του στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ.

Αυτό που για μας είναι εντυπωσιακό είναι το γεγονός ότι ο Δ. Παπαδημούλης απέφυγε να απαντήσει στις λεκτικές προκλήσεις που δέχτηκε και να θυμίζει την κοινωνική και  πολιτική διαδρομή του Κυριάκου Μητσοτάκη. Μια πορεία που ταιριάζει σε ένα παιδί του «εφιάλτη της δημοκρατίας».
Σπούδασε στο πανεπιστήμιο του Harvard και μόλις ήρθε στην Ελλάδα διορίστηκε στέλεχος της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδας, με πάρα πολύ μεγάλο μηνιαίο μισθό, για να καταλήξει ελέω ονόματος εθνοπατέρας.


O Κ. Μητσοτάκης συνέβαλε στα μέγιστα στην κοινωνική καταστροφή του λαού μας σαν υπουργός των μνημονικών κυβερνήσεων ενώ η εμπλοκή του –όπως και ολόκληρης της οικογένειας του- στο σκάνδαλο Ζήμενς είναι αναμφισβήτητη. (Χαρακτηριστικό το δημοσίευμα της Αριστέας Μπουγάτσου).


Υ.Γ Μήπως γνωρίζει, ο Κυριάκος, ποιος πρώην αρχηγό της Ν.Δ. έπαιρνε τις μίζες σε «τούβλα» με πεντοχίλιαρα όπως είχε αναφέρει ο καθηγητής Κ. Μπέης; Θα ήταν κανείς πολύ κακόπιστος αν ισχυριστεί ότι «φωτογραφίζει» τον πατέρα του Κώστα Μητσοτάκη;

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger