Home » , » Ο Ν. Χατζηνικολάου κάνει ρόμπα τον Α. Γεωργιάδη (Ηχητικό)

Ο Ν. Χατζηνικολάου κάνει ρόμπα τον Α. Γεωργιάδη (Ηχητικό)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 14 Μαΐου 2015 | 11:33 π.μ.

Το είδαμε κι αυτό! Τον Νίκο Χατζηνικολάου να υπερασπίζεται τον Τσίπρα και να κάνει δημόσια ρόμπα τον Αδωνη Γεωργιάδη, αφήνοντας παράλληλα αρκετές «μπηχτές» για την τακτική του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης κύρια για την στάση του απέναντι στην διαπραγματευτική τακτική της κυβέρνησης.

Το ωραίο  είναι αυτό που μας είπε ο εκδότης της  Realnews στην ραδιοφωνική του εκπομπή για τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο της Ν.Δ. Ότι δηλαδή βγήκε το πρωί στο  twitter o Αδωνης Γεωργιάδης ανεβάζοντας ένα άρθρο που έστειλε ο ανταποκριτής του Real.gr στις Βρυξέλλες, Θάνος Αθανασίου, με τις απόψεις των δανειστών και το χαρακτήρισε «εξαίρετο άρθρο». «Μα αγαπητέ μου Αδωνη» του απάντησε από την ραδιοφωνική του εκπομπή ο Ν. Χατζηνικολάου «δεν ήταν άρθρο αυτό. Αυτό ήταν ρεπορτάζ με τις απόψεις των δανειστών». Και συμπλήρωσε με εμφανώς σκωπτικό τρόπο ο Ν. Χατζηνικολάου απευθυνόμενος στον Α. Γεωργιάδη: «Γιατί ενθουσιάστηκες εσύ διαβάζοντας την απόψεις των δανειστών και πανηγύριζες;».

Η απάντηση φυσικά είναι αυτονόητη και θα ήταν πλεονασμός να γράψουμε κάτι περισσότερο για την –μάλλον ρητορική ερώτηση- που απευθύνθηκε στο στέλεχος της Ν.Δ

____________________
Από την εφημερίδα των Συντακτών

Τι o Άδωνις, τι οι δανειστές μας...


Συντάκτης: Δημήτρης Κανελλόπουλος

Τις ίδιες απόψεις πλασάρουν. Όχι πως δεν το υποπτευόμαστε, όχι πως δεν το έχουμε καταλάβει, όχι πως δεν το νιώθουμε... Αλλά εντάξει, κάθε φορά που αποδεικνύεται μας κάνει πιο χαρούμενους.

Τα tweets που αντήλλαξε με τον Νίκο Χατζηνικολάου είναι ενδεικτικά. Ιδού: 


Υπάρχει και μία άλλη πτυχή βέβαια στον παραπάνω διάλογο, κάποιοι διακρίνουν ένα «γλείψιμο» προς το δημοσιογράφο, το «εύγε Νίκο Χατζηνικολάου» είναι αμίμητο. 

Μπράβο Άδωνι, να ξέρεις πως σε συμπαθούμε, ειλικρινά. Προσφέρεις το κάτι το διαφορετικό στην πολιτική. 
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger