Home » , » Θίχτηκε ο Αδωνης και απειλεί με μηνύσεις

Θίχτηκε ο Αδωνης και απειλεί με μηνύσεις

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Κυριακή 21 Ιουνίου 2015 | 9:32 μ.μ.


Εχει κατακλυστεί το διαδίκτυο από οργισμένες αντιδράσεις χρηστών του, οι οποίες προκλήθηκαν από τις άθλιες χθεσινές δηλώσεις  δήλωση του Αδωνη Γεωργιάδη, στον ραδιοσταθμό «Παραπολιτικά».
Σε ένα ντελίριο κινδυνολογίας, ο νεοδημοκράτης βουλευτής είχε επικαλεστεί μαρτυρία φίλου του στην Ουκρανία που του ανέφερε ότι στην χρεοκοπία αυτής της χώρας κάποιες γυναίκες πήγαιναν είτε παραδουλεύτρες είτε δούλευαν ως εκδιδόμενες για να περιγράψει τι θα συμβεί κατά την γνώμη του στην Ελλάδα αν δεν υπογραφεί συμφωνία κυβέρνησης – «εταίρων».

Κι ενώ τα εκατοντάδες επικριτικά σχόλια που δέχτηκε για τις ελεεινές τοποθετήσεις του ο τελέμπορας – βουλευτής τα έκανε γαργάρα το μόνο που έδειξε ότι τον «έθιξε» είναι αυτό της Ντέπυς Γκολέμα την οποία απειλή –μέσω twitter- ότι θα την μηνύσει αν δεν του ζητήσει συγνώμη.


Το ωραίο είναι ότι μετά αυτή την απειλή του Γεωργιάδη δεκάδες χρήστες του twitter δηλώνουν ότι συνυπογράφουν την τοποθέτηση της γνωστής τηλεκριτικού και ζητούν από τον νεοδημοκράτη βουλευτή να στραφεί και εναντίον τους δικαστικά.
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 2 σχόλια

Ανώνυμος
22 Ιουνίου 2015 στις 12:11 π.μ.

Εε αντε και στην ακρη πια με ολες τις δευτεραντζες,που μας εριξε η κακη και η ψυχρη μας μοιρα!! Αντε μην αρχισω τους διαολους,και με κοψετε,μα και η αντοχη,εχει ορια. Βρε αντεχω πιο πολυ την ελλειψη χρηματος ,τις οικονομικες δυσκολιες.....στο τελος-τελος,δεν ειμαστε και λεφταδες. Παντα επρεπε να μετρω πολυ καλα,για να με φτασουν. Εε αυτο το καταντημα,να πρεπει να ανεχομαι τον καθε πυροβολημενο,ανηθικο και ακαλαισθητο......εε αυτο με τσακισε πιο πολυ απο ολα!! Δεν εχω ουτε αντοχη,ουτε αλλη υπομονη ρε παιδια!! Αι σιχτιρ για καταντημα μας!! Ρε επρεπε τοσα χρονια,μετα απο τοσους νεκρους,τοσα δραματα ανεχεια και δυστυχια.......επρεπε να μην τολμουν να σκασουν μυτη τα τυπακια,οχι να μου κανει και δηλωσεις,και απειλες,πως θα μας παει και στα δικαστηρια!! Ναι αμα σωνει ,να κανει αγωγη και να φτασουμε και στην ακροαματικη διαδικασια,για να μας τα εξηγησει καλυτερα,αυτα τα συμπερασματα του! Που '' κατι του ειπε ο φιλος του,για την Ουκρανια'' και προσβαλλει ετσι μια ολοκληρη χωρα και το γυναικειο φυλο!! Βρε δεν αντεχουμε αλλο ας το μετρησει κανενας δικος τους μυαλομενος και ας τους προειδοποιησει αναλογα. Τι στον διαολο δεν εχουν κανενα;; Εχουμε τον ενα,''οποιος δεν εχει να πουλησει το σπιτι του'' εχουμε τον Κυριακουλα με τα κουλα του,και τα ψυχολογικα του,και ερχεται τωρα ο ξετσιπωτος να θιξει ττην υπολοψη του θηλυκου φυλου......και θα με παει και δικαστηριο;; ΕΕ αντε να δουμε και την δικη μας αλληλεγγυη,πρωτον ως πολιτες και δευτερον ως γυναικες!! Αντε μην θυμηθω την Αθινη,και τον δρομο που χαραξε!! Και σου κανω τα βρακια με τα κροσια Αδωνη,ενα με τα νευρα σου!! Και το ματι μας γυρισε,και αλλαξαμε και αποψεις!! Αντε ,παει στο διαολο μερες που ζουμε! Βγαλτε τον σκασμο,να περασουμε τον δυσκολο καιρο ρε χαιβανια κουραδομαγκες!! Καλα,και εμεις εγκληματουμε κατα του εαυτου μας!! Αντε και οι Συριζαιοι,παρτε τα ποδια σας και τα μυαλα σας,και κατεβαστε μυαλα.......αλλη ωρα να παιξουμε τις κουμπαρες!!

Ανώνυμος
22 Ιουνίου 2015 στις 12:13 π.μ.

Ωραία .. κάνε δικαστήριο να έρθουμε να σε δούμε από κοντά....

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger