Home » , » Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ στο περιστύλιο της βουλής (Βίντεο)

Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ στο περιστύλιο της βουλής (Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Δευτέρα 22 Ιουνίου 2015 | 12:18 π.μ.

Γράφει ο Βασίλης Νούσης

Στην χθεσινή συγκέντρωση που πραγματοποιήθηκε κατά της λιτότητας και της υποταγής, δυναμικό παρών έδωσε και το μπλοκ της ΑΝΤΑΡΣΥΑ.

Στο βίντεο παρακολουθούμε μέλη αυτής της συλλογικότητας να ανεβαίνουν στο περιστύλιο της βουλής. Ανάμεσα στα συνθήματα που ακούγονται ξεχωρίζουν: «Αγώνας, ρήξη, ανατροπή. Η ιστορία γράφετε με ανυπακοή», «Λαέ θυμίσου το χώμα που πατάς, λευτέρωσε ο Αρης και το ΕΑΜ – ΕΛΑΣ», «Και τώρα ένα σύνθημα που όλους μας ενώνει: Εξω η Ελλάδα από την ευρωζώνη», «Αυτή η συμφωνία δεν είναι του λαού είναι της Ε.Ε και του ΔΝΤ».

Απ’ ότι παρακολουθούμε στο βίντεο οι διαδηλωτές ανάρτησαν πανό της ΑΝΤΑΡΣΥΑ και έκαψαν σημαία της Ε.Ε.

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 14 σχόλια

22 Ιουνίου 2015 στις 12:40 π.μ.

Η τσόντα της σοςιαλδημοκρατιας χερι χερι με τους μνημόνιο τρια Συριζαιους στήνει το νέο ανάχωμα της πλουτοκρατιας.

Καλα κρασιά.

Ανώνυμος
22 Ιουνίου 2015 στις 1:14 π.μ.

Κοπρανο αντωνακη, σιχαμενο σκουληκι, μην προκαλεις δε σε παιρνει. Γλειψε τις μποτες του αφεντικου σου, του συνονοματου σου του σαμαρα και μην πιανεις στο στομα σου αυτους που εχουν ανεπαρκειες μεν, αλλα τουλαχιστον δεν ειναι τσιρακια της ακροδεξιας

Πισω στην τρυπα σου αληταρα

Ανωνυμος 87

Ανώνυμος
22 Ιουνίου 2015 στις 1:48 π.μ.

Δεν εχουμε ξεχασει τιποτα αληταρα. Ουτε τα λαθος τηλεφωνηματα των φονιαδων, ουτε τις πλατες στην ακροδεξια το δεκεμβρη του 2008, ουτε την μονομετωπη επικεντρωση στην αριστερα και την κυριλε συμπεριφορα απεναντι στο φασιστα το σαμαρα, ουτε την απουσια απο τις μαχες του συνταγματος στις 28 29 ιουνη 2011. Δεν εχουμε ξεχασει τιποτα δεκανικια του μπαλτακου. Εξαφανιστειτε απο ιστοτοπους σαν το βαθυ κοκκινο.

Ανωνυμος 87

Ανώνυμος
22 Ιουνίου 2015 στις 1:58 π.μ.

Ποιος τους εμπόδισε απόψε να καταλάβουν την Βουλή;

Η. Τ.
22 Ιουνίου 2015 στις 6:01 π.μ.

Χα, χα!
Μα η Βουλή είναι πια δική τους!
Το πρόβλημα της εξουσίας λύθηκε την 25/1/15!!!
Τώρα απομένει η καταστολή των κομμουνιστών!
Η πλήρης χρεοκοπία του μικροαστικού αντικομμουνισμού.

Ανώνυμος
22 Ιουνίου 2015 στις 7:11 π.μ.

Προς Αντώνη (22 Ιουνίου 2015 - 12:40 π.μ) αλλά και για τους άλλους σαν κι αυτόν: Το πρόβλημά σου δεν είναι κυρίως ότι είσαι χυδαίος και αλήτης, αλλά ΒΛΑΚΑΣ! Με τέτοια σχόλια που γράφεις μόνο αυτός ο χαρακτηρισμός ισχύει για σένα: είσαι ΒΛΑΚΑΣ! ΔΕΝ είναι άξιος ο μισθός που σου δίνει η ΚΕ του Κόμματος για να τρολάρεις στο Βαθύ Κόκκινο!

ΙΑ
22 Ιουνίου 2015 στις 10:58 π.μ.

ενα μεγαλο μπραβο στη διαχειρηση του σαιτ που ενω εχει μετριασμο σχολιων αφηνει τους κοπρολαγνους συριζοανταρσιους να βριζουν χυδαια ανενοχλητοι

ενα ακομη πιο μεγαλο μπραβο στην ανταρσυα που εξελισεται στο αριστερο δεκανικι του συριζα και του συστηματος

Ανώνυμος
22 Ιουνίου 2015 στις 11:58 π.μ.

το σύνθημα «Και τώρα ένα σύνθημα που όλους μας ενώνει: Εξω η Ελλάδα από την ευρωζώνη» δείχνει σύντροφοι ότι οι νουθεσίες του Δελαστικ και του Παπακωνσταντίνου έπιασαν τόπο!!! Εύγε!!! προσαρμοζόμαστε βλέπω. Και παιδιά! βρίστε περισσότερο γιατί έτσι αποδεικνύεται και το ήθος σας και η η ειλικρινής διάθεση για συνεργασία με τις δυνάμεις του ΚΚΕ και πάνω απ' όλα το μετωπικό σας προφίλ!!!

Ανώνυμος
22 Ιουνίου 2015 στις 1:50 μ.μ.

Εγω εχω μια απορια. Γιατι στο πανο της ΑΝΤΑΡΣΥΑΣ λεει ''ηττα της κυβερνητικης πολιτικης'' και οχι πτωση της κυβερνησης της ΕΕ???
Πριν γινει ο ΣΥΡΙΖΑ κυβερνηση παντου η ΑΝΤΑΡΣΥΑ απο κοινου τοτε με το ΣΥΡΙΖΑ κολαγε και ενα πτωση της κυβερνησης. Σημερα γιατι οχι? Δεν διατηρει αλυσοδεμενη τη χωρα σε μνημονια και ΕΕ ο ΣΥΡΙΖΑ? Δεν ετοιμαζει νεο μνημονιο? Γιατι οχι πτωση της κυβερνησης?
Μαλλον δεν εχουν αδικο οσοι σας κριτικαρουν συντροφοι της ΑΝΤΑΡΣΥΑ οτι κανετε απροκαλυπτη αβαντα στο ΣΥΡΙΖΑ. Και δεν σας κανει μονο το ΚΚΕ πλεον τετοια κριτικη αλλα και αλλοι χωροι οπως το ΚΚΕ Μ-Λ.

Ανώνυμος
22 Ιουνίου 2015 στις 2:49 μ.μ.

Την Τρίτη 6 το απόγευμα στην Ομόνοια στην Συγκέντρωση του ΠΑΜΕ. Παλεύουμε κάτω απο την Σημαία της Τάξης μας Ενισχύουμε παντού την ΛΑΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ για να αντιμετωπίσουμε την ΛΑΙΛΑΠΑ Απο το 3ο μΝΗΜΌΝΙΟ συριζανελ ανοίγουμε δρόμο για Κοινωνικοποίηση των Μέσων Παραγωγής. Απομονώνουμε παντού τους Προδότες της Τάξης μας. ΟΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ.

Ανώνυμος
22 Ιουνίου 2015 στις 5:16 μ.μ.

Προς ΙΑ (22 Ιουνίου 2015 - 10:58 π.μ.): Ο Ριζοσπάστης και ο Οδηγητής βρίζουν καθημερινά την ΑΝΤΑΡΣΥΑ, χυδαιολογούν, λένε ψέματα, διαστρεβλώνουν τις θέσεις της. Ο ίδιος ο ΓΓ της ΚΕ έχει εξελιχθεί σε επαγγελματία ψεύτη. Άσε μας λοιπόν να βρίσουμε και μεις λίγο! Έτσι δεν είναι;

Ανώνυμος
22 Ιουνίου 2015 στις 5:50 μ.μ.

Κάποιοι εδώ, κυρίως τα γνωστά τρολ του "Κ"ΚΕ λένε ότι η ΑΝΤΑΡΣΥΑ κάνει πλάτες στην κυβέρνηση, ότι είναι ανάχωμα του συστήματος, κλπ κλπ. Κοίτα βρε παιδί μου... Και εγώ που νὀμιζα ότι το "Κ"ΚΕ που αναβάλλει την έξοδο από ΕΕ/ευρωζώνη για ... μετά από τη σοσιαλιστική επανάσταση (!!!), δηλαδή τη στέλνει στις ελληνικές καλένδες, που υποστηρίζει ότι η έξοδος από το ευρώ είναι καταστροφή (αλήθεια σύντροφοι, γιατί δεν πήγατε να διαδηλώσετε μαζί με τους δωσίλογους στο Σύνταγμα, κι αυτοί το ίδιο λένε...), που υποστηρίζει κάποιους οικονομικούς μόνο αγώνες για ψοφοδεείς αυξήσεις χωρίς καμιά πολιτική αιχμή είναι ανάχωμα του συστήματος (και βέβαια, να μην ξεχάσουμε τι έλεγε στην εξέγερση του Δεκέμβρη του 2008, δεν ήξερες αν άκουγες τον Άδωνι ή την Παπαρήγα...). Τι λένε τα τρολ του "Κ"ΚΕ;

Ανώνυμος
22 Ιουνίου 2015 στις 6:43 μ.μ.

5.50 Aβανταδόροι του σύριζα και του Καπιταλισμού είσαστε. Εξοδος απο την Ε.Ε με Κοινωνικοποίηση των Μέσων Παραγωγής. Αυτό συμφέρει τον λαό όσο και να Σκούζεις.

Ανώνυμος
22 Ιουνίου 2015 στις 8:00 μ.μ.

Ιδού η λαθροχειρία, η στρεψοδικία και η συκοφαντία!!! Ιδού οι "σύντροφοι" που ζητούν συνεργασία με το ΚΚΕ!!! Καλέ μου το ΚΚΕ μιλά για μονομερή διαχραφή του χρέους, για έξοδο από την ΟΝΕ, έξοδο από την ΕΕ, έξοδο από το ΝΑΤΟ, κοινωνικοποίηση των μέσων παραγωγής και λαϊκή εξουσία. Τι δεν καταλαβαίνεις; τι σχέση έχουν αυτά με την Ν.Δ. το ΠΑΣΟΚ και όποιον άλλον;Είναι το μόνο κόμμα που μιλά καθαρά και ξάστερα. Και πρόσεξε!!! όχι άλλα ο Μήτσος, άλλα η Κούλα και άλλα ο Τάκης.Να παθαίνει κανείς vertigo χωρίς να καταλαβαίνεις τι λέει η συλλογικότητα ή το κόμμα στο οποίο βρίσκονται.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger