Home » , » Πολιτική κυριαρχία του ΣΥΡΙΖΑ, σύμφωνα με δημοσκόπηση της MRB (Βίντεο)

Πολιτική κυριαρχία του ΣΥΡΙΖΑ, σύμφωνα με δημοσκόπηση της MRB (Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τρίτη 16 Ιουνίου 2015 | 1:51 π.μ.

Αν δεχθούμε τα αποτελέσματα ως προς την πρόθεση ψήφου, του εκλογικού σώματος όπως παρουσιάζονται σε δημοσκόπηση της εταιρείας MRB που παρουσιάστηκαν στην τηλεόραση του Mega ο ΣΥΡΙΖΑ εξακολουθεί να είναι κυρίαρχος του πολιτικού σκηνικού έχοντας μια διαφορά 12,1 ποσοστιαίες μονάδες από την Ν.Δ., με μειωμένη πάντως διαφορά σε σχέση με την προηγούμενη δημοσκόπηση της ίδιας εταιρείας. Ποτάμι, ΚΚΕ, Χ.Α δεν παρουσιάζουν σημαντικές αλλαγές ως προς την εκλογική τους δύναμη, σημαντική είναι η μείωση της εκλογικής απήχησης των ΑΝΕΛ.  ενώ η δημοσκοπική κατρακύλα του ΠΑΣΟΚ συνεχίζεται.

Αξιοσημείωτο είναι –σύμφωνα πάντα με τα αποτελέσματα αυτής της έρευνας- ότι το πολιτικό μόρφωμα που δημιούργησε ο Γ. Παπανδρέου εξαφανίζεται, ενώ το κόμμα του Βασίλη Λεβέντη βρίσκεται μια ανάσα απ’ το να αποκτήσει κοινοβουλευτική παρουσία.

Η εικόνα που παρουσιάζει αυτή η δημοσκόπηση μας δείχνει μια πολιτική κυριαρχία του ΣΥΡΙΖΑ αυτή την στιγμή αλλά κανείς μπορεί να υποθέσει ότι αυτή είναι εντελώς μεταβλητή και αν παγιωθεί ή θα αναστραφεί θα εξαρτηθεί από το αποτέλεσμα των διαπραγματεύσεων που αυτή την στιγμή είναι σε εξέλιξη.

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

Ανώνυμος
16 Ιουνίου 2015 στις 1:17 μ.μ.

Ντάξει, αφου έχει την πολιτική κυριαρχία,στάχτη & μπούρμπερη. Καλίτερα πρώτος στο χωριό σου & νηστικός παρά με τους (συμπληρώνετε οτι θέλετε)

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger