Home » » Τσίπρα φύγε ...

Τσίπρα φύγε ...

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τρίτη 21 Ιουλίου 2015 | 2:16 π.μ.

Του Ακη Κατσούλα (καθηγητή κοινωνιολογίας –οικονομικών)
 

Δεν περνάνε οι εκβιασμοί ΤΣΙΠΡΑ και ηγετικής ομάδας.

Σαρωτικά υπέρ του Όχι στα νέα μνημόνια, τάσσονται οι οργανώσεις του ΣΥΡΙΖΑ, το ίδιο το πολιτικό γραφείο η Κ.Ε. του κόμματος, οι οργανώσεις βάσης. 


Στηριζόμενος πλέον από ένα μικρό επιτελείο γραφειοκρατών, των κατεστημένων ΜΜΕ, επιχειρηματιών και στους «πεθαμένους» του πολιτικού συστήματος Ν.Δ., ΠΑΣΟΚ αρνείται πεισματικά να συγκαλέσει τα όργανα του κόμματος. 

Πρόκειται περί απίστευτης πολιτικής αλητείας και θράσους. Η παραίτηση ή η απομάκρυνση Τσίπρα και του επιτελείου του, είναι πλέον ζήτημα όλης της κινηματικής αριστεράς, που κινδυνεύει, σε πολιτική, ηθική, απομόνωση εφόσον περάσουν  τα νέα μέτρα σε βάρος του λαού. Ο κίνδυνος δεν είναι η μετατόπιση προς τα «πεθαμένα» κόμματα της αστικής διαχείρισης, αλλά προς την φασιστική, Χρυσή Αυγή… 

Το σύνθημα «ΤΣΙΠΡΑ πάρε τους κολλητούς σου και φύγε», είναι πλέον ζήτημα πολιτικής επιβίωσης όλης της κινηματικής αριστεράς, ανεξαρτήτως ευθυνών. Κάθε μέρα παραμονής του Τσίπρα στην Κυβέρνηση και στην αρχηγία του ΣΥΡΙΖΑ, κάνει και πιο κοντινό αυτόν τον κίνδυνο….

Υ.Σ. Ο μεγαλύτερος εχθρός μου είναι αυτός που παίρνει την αλήθεια μου (ψυχή μου) και μου την κάνει ψέμα…
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 7 σχόλια

Ανώνυμος
21 Ιουλίου 2015 στις 1:56 μ.μ.

Μόνο που το επιτελείο που στηρίζεται δεν είναι και τόσο μικρό. 110 βουλευτές που ψήφισαν Ναι + όλοι οι παρατρεχάμενοί τους σε Υπουργεία, κόμμα κλπ

Ανώνυμος
21 Ιουλίου 2015 στις 8:13 μ.μ.

Kατσούλα,
Το Λαφαζάνη και δρόμο!

Ανώνυμος
22 Ιουλίου 2015 στις 12:21 π.μ.

Το δούλεμα πάει σύννεφο. Ρε μάγκες της βάσης που τώρα τους διωχνετε, τι κάνατε τόσο καιρό; Στηρίζατε κανονικά το ψέμα οτι μπορεί να αλλάξει η ΕΕ. Ντροπή σας κύριοι. Το παίζετε δήθεν "απατημένες σύζυγοι" για να εγκλοβίσετε ξανα έναν ριζοσπαστικό κόσμο στα πλαίσια του συστήματος!!!
ΚΤ

Ανώνυμος
22 Ιουλίου 2015 στις 8:10 π.μ.

Ρίξτε τους!

http://giatinalitheia.blogspot.gr/2015/07/blog-post_20.html

Ανώνυμος
23 Ιουλίου 2015 στις 3:32 μ.μ.

Na fygei twra ki Tsipras kai oi kolaouzoi tou twra.
AYTO LEGETAI PRODOSIA

Ανώνυμος
25 Ιουλίου 2015 στις 10:12 π.μ.

Να ερθει ΠΟΙΟΣ;;;; με τη ζωη μου και την περιουσια μου θα παιξεις;;; για να επιβαλεις τις ιδεoληψιες σου;;; Aυτα γινονται οταν υπαρχη ΜΑΖΙΚΟ κινημα.
Εσυ που ειδες αυτη την μαζικοτητα; στο 62% που ομως θελει ευρω;;;;;;
Επαναστατικη γυμναστικη με δογματισμους ΔΕΝ δουλευη.

Ανώνυμος
25 Ιουλίου 2015 στις 2:53 μ.μ.

12.21
ρε πολιτικα ζαζοβιολη εσυ στο κκε 41 χρονια δεν εχεις καταφερει να διωξεις τεμπεληδες επαγγελματιες κομμουνιστες σαν τον γοντικα και τον μαιλη. εχουν να πανε για δουλεια 150 χρονια ο καθενας

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger