Home » , » Ζ. Κωνσταντοπούλου VS Κ. Μητσοτάκης - Τοποθέτηση Ν. Καραθανασόπουλου (ΚΚΕ) (2 Βίντεο)

Ζ. Κωνσταντοπούλου VS Κ. Μητσοτάκης - Τοποθέτηση Ν. Καραθανασόπουλου (ΚΚΕ) (2 Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 13 Αυγούστου 2015 | 1:14 π.μ.

Καταπληκτικός ο διάλογος που έγινε μεταξύ του Κυριάκου Μητσοτάκη και της Ζωής Κωνσταντοπούλου στην διάσκεψη των Προέδρων της Βουλής για να αποφασιστεί η λειτουργία του Κοινοβουλίου προκειμένου ώστε να ψηφιστεί η συμφωνία το νέο Μνημόνιο.

Οι πληρωμένες απαντήσεις που έλαβε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Ν.Δ προκάλεσαν τον ολοφάνερο εκνευρισμό του ειδικά όταν η πρόεδρος της βουλής του απέδωσε ότι δέχεται κριτική από την Ν.Δ γιατί διαψεύστηκε το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης το οποίο είχε την προσδοκία ότι αφού ψήφισε για πρόεδρο της βουλής την Ζ. Κωνσταντοπούλου αυτή θα ξεχνούσε τις πάγιες θέσεις της για διερεύνηση των ποινικών δικογραφιών που υπήρχαν και προφανώς εμπλέκονται στελέχη της Ν.Δ, την υπόθεση Ζήμενς, τον νόμο περί ευθύνης υπουργών, την λίστα Λαγκάρντ, τον έλεγχο του χρέους κλπ.

Η είδηση πάντως που βγήκε απ’ αυτή την αντιπαράθεση ήταν ότι υπήρξε προσφυγή του Κ. Μητσοτάκη στην Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος ο οποίος δεν δέχτηκε –όπως ανέφερε καταγγελία- ότι βρίσκεται πίσω απ την διαδικτυακή προσπάθεια συλλογής υπογραφών για να μην είναι πρόεδρος της βουλής η Ζ. Κωνσταντοπούλου.


Στο παρακάτω βίντεο η τοποθέτηση του Ν. Καραθανασόπουλου (ΚΚΕ) και ο έντονος διάλογος που υπήρξε με την Ζ. Κωνσταντοπούλου.

>
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 3 σχόλια

Ανώνυμος
13 Αυγούστου 2015 στις 1:10 μ.μ.

Το ΚΚΕ είναι για ξύλο. Είναι ντροπή και η ύπαρξή του και μόνο! Ξεφτίλες! Ούτε ίχνος στοιχειώδους αξιοπρέπειας δεν έχουν οι άνθρωποι. Κάτι έμμισθα αγράμματα ζώα είναι ανίκανα να κάνουν και τον πιο απλό συλλογισμό. Και επειδή δεν έχουν επιχειρήματα γαβγίζουν συντονιζόμενοι απόλυτα με τους ΝΔ ΠΑΣΟΚ Ποτάμι.

Κρίμα που βάλατε το βίντεο αυτού του μπαμπουίνου του Καραθανασόπουλου ασχολίαστο!

Αυτά τα ζώα οικειοποιούνται την ιστορία του εργατικού κινήματος στην Ελλάδα; Έλεος!

Ανώνυμος
13 Αυγούστου 2015 στις 5:18 μ.μ.

Αυτός ο καραθανασοπουλος οπου τσαμπουκας με νουδου ετοιμος να προστρεξει να υπερασπισει την αγαπημενη του καθε κουκουε δεξιά.

Ανώνυμος
14 Αυγούστου 2015 στις 12:12 π.μ.

Χάρις και στο ΚΚΕ το 3ο Μνημόνιο θα περάσει με συνοπτικές διαδικασίες!

http://giatinalitheia.blogspot.gr/2015/08/3_14.html

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger