Home » , » Γαλάζιες πολεμικές επιχειρήσεις.

Γαλάζιες πολεμικές επιχειρήσεις.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 21 Οκτωβρίου 2015 | 3:33 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175

Ο εμφύλιος στη ΝΔ συνέχεται με αμείωτη ένταση. Μετά το βομβαρδισμό ύβρεων και εκτοξεύσεων αντικειμένων εδάφους – αέρος, ο πρόεδρος της Νέας Δημαγωγίας, Βαγγέλας Μεϊμαράκης, χρησιμοποιεί βαρύ πυροβολικό, για να εξολοθρεύσει τους αντιπάλους του. Οβίδες δημοσκόπων έχουν χτυπήσει αδιάκριτα εχθρούς και φίλους με αποτέλεσμα να σημειωθούν απώλειες σοβαρότητας και ψυχραιμίας. «Έχουμε σχεδόν το μισό έδαφος» δήλωσε σε εκπροσώπους του Ξένου Τύπου ο σημερινός Πρόεδρος της ΝΔ. «Θα πάρουμε πίσω από τους σφετεριστές και το υπόλοιπο, έστω κι αν δεν μείνει τίποτα όρθιο. Είμαι αποφασισμένος να ούμ...»

Οι Φιλοβασιλικοί από την άλλη σε βολές από το Οχυρό Αντ1 χτύπησαν «κατά λάθος»; τους άσπονδους συμμάχους τους, οι οποίοι υποστηρίζουν τον παραιτηθέντα πρόεδρο Αντώνη Σαμαρά προξενώντας τους βαρείες απώλειες. «Η νίκη θα είναι δική μας! Ο Κοκός είναι μεγάλος! Θάνατος στους Δημοκρατικούς! Φανατικοί βασιλικοί οδηγώντας κότερα μάχης και θωρακισμένες λιμουζίνες, ανατινάχθηκαν μέσα στα γραφεία των ΝΟΔΕ στη Β. Ελλάδα. «Ο στρατός μας προχωρά ακάθεκτος, η κουτάλα είναι δική μας. Ελέγχουμε πλήρως το βορρά». Δήλωσε ο Βαρόνος Τζιτζικώστας, Διοικητής της «Φάλαγγας του Κοκού».

Η οικογένεια Δρακουμέλ χρησιμοποιεί γκαντεμιά, η οποία απαγορεύεται ρητώς από τις συνθήκες αλλά και άλλα όπλα μαζικής καταστροφής, υποστηρίζουν Διεθνείς Οργανώσεις όπως οι «Δεξιοί χωρίς σύνορα». Ο Επίτιμος γιόρτασε πριν λίγες μέρες την χιλιοστή ενενηκοστή έβδομη επέτειο από την γέννησή του. «Εύχομαι να επιστρέψει η εποχή του Μεσαίωνα» είπε στους συγκεντρωμένους υπηκόους του. «Θυμάμαι πως ήταν καλή εποχή για μας τους φεουδάρχες»...

Νέο ΤΟΜΠ έκανε την εμφάνισή του στα πεδία των γαλάζιων μαχών. Κατασκευάζεται στην ΕΕ, ενώ είναι εξοπλισμένο με το πιστοποιημένο βλήμα παντός καιρού «Μπουμπούκος». Το βλήμα έχει μεγάλη εκρηκτική ισχύ, ενώ μπορεί να εκτοξευτεί από οποιοδήποτε κανάλι. Πρόκειται για ένα νέο όπλο, που όμως έχει μειονεκτήματα -μεταξύ άλλων- την αστοχία και το πολιτικό κόστος.

Η αεροπορία του Σαμαρά βομβάρδισε προχθές ανηλεώς το στρατηγείο της Ντόρας. «Την αναγκάσαμε να εγκαταλείψει για πάντα την Ευρώπη και τις βλέψεις που είχε για το ΕΛΚ», ισχυρίστηκε ο αντιπτέραρχος Φαήλος. «Της κλείσαμε το σπίτι. Κι αν ο Άδωνης καθίσει στο γαλάζιο θρόνο, ζήτω που καήκαν. Δε θα μείνει Μητσοτακικός ούτε για δείγμα».

«Θα επιστρέψουμε δριμύτεροι» υποσχέθηκε η κα Μητσοτάκη, που παραδέχτηκε μια «τακτική υποχώρηση». «Είμαστε σκληρά καρύδια», συνέχισε, «τόσους θάψαμε, θα αφανίσουμε και τον Σαμαρά να τελειώνουμε». Μεραρχίες μητσοτακικών εξοπλισμένοι με υπερσύγχρονες συσκευές Simens ετοιμάζουν αντεπίθεση.

Οργανώσεις για την Προστασία των Πλούσιων Αφεντικών, ανησυχούν ότι με τη συνέχιση των εχθροπραξιών η περιοχή θα καταστραφεί εντελώς. «Ήδη ο μισός πληθυσμός της ΝΔ έχει φύγει. Αρκετοί πάνε προς την επικράτεια άλλων κομμάτων, αλλά υπάρχουν πολλοί που προσανατολίζονται στην αποχή», υποστηρίζει ανεξάρτητος παρατηρητής. «Πάντως μέχρι στιγμής ο πόλεμος εντείνεται και κανείς από τα αντιμαχόμενα μέρη δεν μπορεί να πει με βεβαιότητα πως είναι νικητής. Μάλλον θα υπάρξει επέμβαση του Οργανισμού Ηνωμένων Εφοπλιστών (OHE), ώστε να επιβληθεί ειρηνική λύση».

Το γέλιο δεν είναι που γίνεται σφαγή στη Νέα Δικτατορία. Το γέλιο είναι, πως, μετά την εκλογή νέου τσοπάνη, ΟΛΟΙ θα γλύφουν εκεί που έφτυναν, ΟΛΟΙ θα κολακεύουν τον «ηγέτη». Κατάντια... .
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger