Home » » Μανώλης Γλέζος - «Μας κυβέρνησε η κυβέρνηση του Μεγάρου Μαξίμου δεν μας κυβέρνησε η Αριστερά» - (Βίντεο)

Μανώλης Γλέζος - «Μας κυβέρνησε η κυβέρνηση του Μεγάρου Μαξίμου δεν μας κυβέρνησε η Αριστερά» - (Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Παρασκευή 20 Νοεμβρίου 2015 | 8:51 μ.μ.

Πηγή: "Ενεργοί Πολίτες"

«Μας κυβέρνησε η κυβέρνηση του Μεγάρου Μαξίμου δεν  μας κυβέρνησε η Αριστερά», δήλωσε το ιστορικό στέλεχος της Αριστεράς,  Μανώλης Γλέζος, σε συνέντευξη που έδωσε σε κανάλι της Κύπρου.

Παράλληλα, ο Μανώλης Γλέζος σημείωσε: «Το λάθος μου το μεγάλο είναι ότι έδωσα εμπιστοσύνη σε αυτή την κυβέρνηση» και πρόσθεσε: «Ο ΣΥΡΙΖΑ   δεν είναι ο ΣΥΡΙΖΑ που δημιουργήσαμε».

«Συνεχίζω τον αγώνα για να μπορέσω να βρω τις αιτίες που οδήγησαν σε αυτό το αποτέλεσμα και να μπορέσω να το ανατρέψω», υπογράμμισε ο Μανώλης Γλέζος.


Μοιράσου το :

+ σχόλια + 5 σχόλια

20 Νοεμβρίου 2015 στις 11:43 μ.μ.

Φτανει με τις σοσιαλδημοκρατικες σου αυταπατες κυρ Γλεζο.
Εχεις τεραστειες ευθυνες για το σοσιαλδημοκρατικο παραμυθι
του καλου καπιταλισμου που σερβιρατε στο λαο.

Μη το συνεχιζεις γιατι το πληρωνει με αιμα ο λαος.

Ανώνυμος
21 Νοεμβρίου 2015 στις 9:23 π.μ.

Σύντροφε Γλεζο κάποιοι αυτά που εσύ εντοπίζεις τώρα τα είχαν προβλέψει πριν τις 25 Γενάρη, όμως εσύ έκανες το ίδιο λάθος δυο φορές μέσα σε 1 χρόνο, πρέπει να καταλάβεις και εσύ όπως και πολύ άλλοι ότι οι αυταπάτες και τα παραμύθια που δημιουργήσατε και καλλιεργήσατε στο λαό έλαβαν τέλος και σ αυτά έχεις μεγάλο μερίδιο ευθύνης.

Ανώνυμος
21 Νοεμβρίου 2015 στις 12:59 μ.μ.

Ναι Μανώλη , αμάρτησες και γι' αυτό πήγες στον αρχιδοεπίσκοπο
να σε θάψει με τη 'θρησκεία των προγόνων σου", αδειάζοντας με απαράδεκτο τρόπο
τα παιδιά σου και όσους σε πίστεψαν, παρά το φλύαρο και σχετικά απαίδευτο
του χαρακτήρα σου. Εμάς μας έφτανε η ταπείνωση του φασισμού που πρόσφερες στην ιστορία
των αγωνιζόμενων λαών, αλλάεσύ πίστεψες ακόμα και στον Τσίπρα και τη συμμορία του.
Τώρα δεν σε χρειάζονται και ενώ τώρα έπρεπεπε να κάνεις το άλμα προς την άμεση δημοκρατία,
εσύ πήγες με το άλλο ψευτοαριστερό ρεμάλι τον Λαφαζάνη. Τώρα Μανώλη τα σκάτωσες εντελώς
και δεν σε ξεπλένει τίοπτα. Κάνε την αυτοκριτική σου, ή αποσύρσου σε μοναστήρι να υπηρετείς
τη θρησκεία των προγόνων σου , που δεν είναι φυσικά των Ελλήνων και της ανθρωποκεντρικής φιλοσοφίας τους.
Τι κρίμα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος
21 Νοεμβρίου 2015 στις 3:29 μ.μ.

Και το παση θυσια ευρω γτ το νομισμα ειναι δευτερευων ξεχασε να πει. Κρατικοδιαιτοι πασοκοδιορισμενοι ολοι αυτοί οι αριστεροι των σαλονιων ανικανοι για ρηξεις γτ ειναι προιον της πολιτικαντικής ευνοιοκρατίας. Στα δε κρατικά πόστα που κατεχουν εξακολουθουν να ειναι τα παιδια για τα θεληματα και τις εξυπηρετησεις. Αναποφευκτο είναι να βαφτίζουν τους συγγενεις και τους φιλους τους "αδικαιωτες καθαριστριες".

Ανώνυμος
22 Νοεμβρίου 2015 στις 9:04 π.μ.

Αντε μπραβο !! Συνηθως,τα σχολια τα γραφουν για να δηλωσουν την διαφωνια,με καποιον προηγουμενο.......Μα τι χαρα ειναι αυτη!! Αρχιζουμε να μην αντεχουμε τα πολλα-πολλα....φλυαρα και παραπλανητικα!! Οχι τιποτα αλλο....μα αισθανομουν μια απεραντη μοναξια οταν τα εγραφα μονη μου!! Και επ'ευκαιρια ,αγαπητο Β.Κ να διορθωσεις σε παρακαλω αυτο το ''Ανωνυμος''!! Υπαρχουν και '' Ανωνυμες''...και καταφρονεμενες!! Οσο για το περιεχομενο με τον κΓλεζο...κατανοηση θα δειξω στην ηλικια!! Ομως ,καλα κανει ,εαν διαπιστωνει το ''μεγαλο λαθος του'' ,να αποσυρθει ,να κατσει να σκευτει,να κανει την αυτοκριτικη του ,και.....ο.κ τα γεραματα δεν ειναι ντροπη! Ποιος απο εμας θα γλιτωσει;;; Ουδεις αφθαρτος! Εκτος.....αν παμε για αλλα! Εχουμε που εχουμε, ολη αυτη την πληγη και την μαστιγα με τις ''κυριουλες'' στην πολιτικη!! Ημαρτον δηλαδη! Καλα λεει ο προηγουμενος φιλος,εμεις δηλαδη που τα βλεπαμε και κλαιγαμε και δεν ψηφισαμε τον Τσιπρα......ειμαστε θεοι;; Να κατεβω και εγω να πολιτευθω στις επομενες εκλογες.....εχω και συνταγη θεσπεσια για γεμιστα ( ειναι πανακριβο κυρια Φωτιου ως φαγητο,αν το κανεις σωστα) και μετα να μαζευω το χαος μου με συγνωμες;;;;;;;; Ω!! Μα τι ευκολη που ειναι η επιβιωση τελικα!! Ποσο ζωο ειμαι να δουλευω ακομα;;;;;;;;;;;;;; Κατι τετοια βλεπουν μερικοι και......μας δουλευουν ...ΑΚΟΜΑ!!!!

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger