Home » , » Αντιδράσεις για τις δηλώσεις Φίλη περί εθνοκάθαρσης των Ποντίων (Βίντεο) - Με την Ιστορία οφείλουμε να είμαστε έντιμοι

Αντιδράσεις για τις δηλώσεις Φίλη περί εθνοκάθαρσης των Ποντίων (Βίντεο) - Με την Ιστορία οφείλουμε να είμαστε έντιμοι

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τρίτη 3 Νοεμβρίου 2015 | 7:59 μ.μ.

Σφοδρές αντιδράσεις προκαλεί η τοποθέτηση του Νίκου Φίλη για την γενοκτονία των Ποντίων. Μιλώντας χτες ο υπουργός Παιδείας στην τηλεοπτική εκπομπή του Ν. Χατζηνικολάου χαρακτήρισε αιματηρή εθνοκάθαρση, αλλά όχι γενοκτονία με την αυστηρά επιστημονική έννοια του όρου, όπως είπε τις σφαγές των Ποντίων από τους Τούρκους.

«Πριν από χρόνια ως δημοσιογράφος, έκανα τη δήλωση, συμμεριζόμενος απόψεις πολλών ιστορικών και πολλών διεθνολόγων. Κάναμε διάκριση ανάμεσα στην εθνοκάθαρση την αιματηρή και το φαινόμενο της γενοκτονίας», είπε χαρακτηριστικά ο υπουργός Παιδείας.
Τα όσα επακολούθησαν αυτή την δήλωση τα παρακολουθούμε στο βίντεο που παραθέτουμε, καθώς και την σχετική τοποθέτηση από την δημοσιογράφο Κατερίνα Ακριβοπούλου.


Μοιράσου το :

+ σχόλια + 3 σχόλια

3 Νοεμβρίου 2015 στις 11:44 μ.μ.

Φίλη παραιτήσου και ξεκουμπίδια!!!
Καραγκιόζη της δεκάρας, φώκια!!

Ανώνυμος
4 Νοεμβρίου 2015 στις 2:20 μ.μ.

Η μαυρη αληθεια Φιλη ειναι ,'' εκαηκεν το Τσαμπασιν '' και μας εμειναν ουτε καν τα ντουβαρια......μειναμε με τα χαζονταμαρα!! Καταλαβες Φιλη;; Και εγω σαν σοι,μεσα σε 80 τοσα χρονια , που εγινα ΠΕΝΤΕ φορες προσφυγας.......εχω και ενα νευρικο συστημα .......χαλια!!!!! Να σε πετυχω πουθενα...θα σε κανω ''κομψευαμενο '' καλε μου!! Βουλωστο, προσεχε,πηγαινε σπιτι σου,ανοιγε το στομα , μονο εκει που ξερεις ,για τις μασες σου δηλαδη.....και πες και στο χαζοχαρουμενο να σε απαλλαξει απο τα καθηκοντα σου.....ετσι για το καλο σου δηλαδη!! Οι υπολοιποι....καταλαβαμε τι εγκλημα κανουμε ολοι μας;; Μας περνα απο το μυαλο ,πως δικη μας ειναι η ευθυνη για το ''ανετο και αερατο '' του Φιλη ;;; Θαρθουμε ποτε στα ισα μας;;;

Ανώνυμος
5 Νοεμβρίου 2015 στις 7:57 μ.μ.

Το άρθρο αυτό τα είπε όλα με λίγες λέξεις. Όχι στον εθνικισμό κανενός. Σε κάθε γενοκτονία υπάρχουν ένοχοι, οι εθνικιστές και οι πλούσιοι που συμπεριφέρονται το ίδιο παντού. Βρίσκουν τις μειονότητες ως εξιλαστήρια θύματα, για να αποπροσανατολίσουν από την εκμετάλλευση και να καρπωθούν τους κόπους άλλων. mitsos175.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger