Home » , » Άβυσσος η καρδιά του νεοδημοκράτη...

Άβυσσος η καρδιά του νεοδημοκράτη...

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου 2015 | 12:38 π.μ.

Γράφει ο mitsos175
Ελαφρώς παραλλαγμένη η πραγματικότητα από την ταινία - "τρόλλ" που πρόβαλε σήμερα κανάλι (τα Στρουμφάκια 2).
Τελικά ο Δρακουμέλ έπιασε τα μικρά μπλε ανθρωπάκια. Μπορεί να είναι δεύτερος ο Κούλης, ακόμα και τρίτος, αλλά η ουσία δεν αλλάζει. Ούτε η ΝΔ ιδιοκτήτη. Καραμανλή γουστάρουν μέχρι κι οι πέτρες των γαλάζιων ερείπιον. Νικητής και με διαφορά ο Βαγγέλας, ίσως μάλιστα να μην υπάρξει β' γύρος.

Οι δανειστές προωθούσαν Οικουμενική Κυβέρνηση και τώρα με τον Βαγγέλη ξανά αρχηγό και τις καλές σχέσεις του με τον Αλέξη, το σενάριο αυτό έχει πολύ περισσότερες πιθανότητες από ποτέ. Στους κερδισμένους στον εσωκομματικό εμφύλιο είναι και το Μητσοτακικό Στρατόπεδο, αφού ο Κυριάκος σημείωσε αξιοσημείωτο ποσοστό (ας ειν' καλά τα βαφτιστήρια του μπαμπά) αλλά κι ο πρώτος, είναι το πολιτικό παιδί του Επίτιμου, έχει άριστες σχέσεις με την Οικογένεια, κυρίως με τη Ντόρα. Υπενθυμίζω πως μόλις πριν μερικές ώρες ο Μεϊμαράκης είχε πει, ότι στην περίπτωση που δεν έμπαινε στο β γύρο, θα στήριζε τον Κούλη.

Χαμένος ο Σαμαράς, που είναι σε εξαιρετικά δύσκολη θέση μετά τις ανταλλαγές πυρών εκατέρωθεν. Είχαμε πει, ότι είναι ενοικιαστής, όχι ιδιοκτήτης. Καραμανλής και Μητσοτάκης θα του φορτώσουν όλα τα λάθη στέλνοντάς τον στον αγύριστο. Υποχρεούμαι να πω, ότι ο Χατζηνικολάου πρόβλεψε το αποτέλεσμα. Άλλωστε ο ίδιος είναι στέλεχος της ΝΔ και ξέρει αυτά τα πράγματα από πρώτο χέρι. Πλάκα έχουν όμως τα site που στήριξαν τον υποψήφιο του Σαμαρά, τον Άδωνη. Θα είχε βέβαια πολύ περισσότερη πλάκα, αν έβγαινε.

Γέλιο βγάζει και η θριαμβολογία της ΝΔ. Μας λένε ότι ψήφισαν σφαγέα κάτι παραπάνω από 400.000 αιγοπρόβατα. Έτσι λεν αυτοί, θα το δούμε όμως στο υπόλοιπο. Οι εκλογές στοίχισαν αρκετά χιλιάρικα, αν όμως ψήφισαν 400.000 νεοδημοκράτες (εκ των οποίων και κάμποσοι Συριζαίοι) τότε κάπου μισό εκατομμύριο θα μείνει στο ταμείο, για να αρχίσουν να πληρώνονται τα χρέη της γαλάζιας συμμορίας, έτσι δεν είναι; Μην αρχίσετε μετά τα "δεν βγαίνουμε κλπ".

Έστω ψήφισαν 400.000 και κάτι. Στις προηγούμενες εσωκομματικές είχαν πει ότι ψήφισαν πάνω από 780.000. Γιατί χαίρεστε λοιπόν; Αν ο Σαμαράς με 780-800 χιλιάδες πήρε 19% και στις επαναληπτικές 29% πόσο είστε εσείς; Στο 10% ή στην καλύτερη περίπτωση στο 16%; Σας έφυγαν οι μισοί αυτά τα χρόνια και το ρίχνετε στο γλέντι; Τι να πεις; Άβυσσος η καρδιά του νεοδημοκράτη... Βέβαια από το να μην πάνε ούτε κι αυτοί... αλλά σίγουρα δεν είναι και για να πανηγυρίζουν το αποτέλεσμα.

Για τα πανηγύρια όμως είναι. Γιατί είχαμε πει, ότι όποιος βγει, θα κάνει αυτό που προστάζουν οι δανειστές. Τώρα ο Βαγγέλης θα γυρίσει την Τσόντα που τόσο θέλει το Βερολίνο, για να ανέβει η Λίμπιντο των τοκογλύφων. Η ταινία θα είναι kinky και θα συμμετέχουν όλα τα αστερία της Βουλής: Κάτι Λεβεντόγεροι, κάτι σιγανά Ποταμάκια, το ΠΑΣΟΚ και φυσικά το πιο τρελό ζευγάρι: ο Αλέξης με το Βαγγέλη. Βέβαια με μισή καρδιά οι του Σύριζα ψήφισαν Ευάγγελο, γιατί ήθελαν να φάνε μόνοι τους το δημόσιο χρήμα αλλά τα αφεντικά στη Γερμανία αποφάσισαν: Που να τρέχεις να βρεις καινούριο υπηρέτη σήμερα...

Άντε γίδια, και του χρόνου, αν αντέξει η ΝΔ ως τότε, ξαναδίνετε χρήματα για να κάνετε μπούγιο.

ΥΓ Αντώνη, αν ο Κούλης είναι αυτός δεύτερος, και αν γίνει β' γύρος, θα πας να ψηφίσεις; Θα μεταναστεύσεις στη Γερμανία; Μάλλον για του διαόλου τη μάνα σε κόβω να βγάζεις εισιτήριο...
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger