Home » » Ναζιστική πρόκληση από τον Αρσένι Γιάτσενιουκ: «Σοβιετική εισβολή στην Γερμανία και την Ουκρανία το 1941»!

Ναζιστική πρόκληση από τον Αρσένι Γιάτσενιουκ: «Σοβιετική εισβολή στην Γερμανία και την Ουκρανία το 1941»!

Από askordoulakos , Παρασκευή 29 Ιανουαρίου 2016 | 9:16 μ.μ.



«Όλοι μας θυμόμαστε καθαρά μέχρι σήμερα την σοβιετική εισβολή στην Γερμανία και την Ουκρανία...και αυτό είναι κάτι που δεν πρέπει να ξανασυμβεί» είπε ο ουκρανός πρωθυπουργός Αρσένι Γιάτσενιουκ, αναφερόμενος στο Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο!
Σε συνέντευξή του στο γερμανικό τηλεοπτικό κανάλι ARD, την οποία έδωσε στα πλαίσια της επίσημης επίσκεψής του στο Βερολίνο, ο Γιάτσενιουκ... κατέπληξε το κοινό με τις γνώσεις του στην ιστορία, την οποία όπως φαίνεται επιχειρεί να ξαναγράψει, υποστηρίζοντας πως η ΕΣΣΔ ξεκίνησε τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο με την εισβολή των σοβιετικών στρατευμάτων στην Γερμανία! «Κανείς δεν έχει το δικαίωμα να επαναλάβει τα αποτελέσματα του Β 'Παγκοσμίου Πολέμου... Και ο ρώσος πρόεδρος Πούτιν επιχειρεί ακριβώς αυτό» πρόσθεσε, χωρίς ωστόσο να διευκρινίσει ποια συγκεκριμένα αποτελέσματα του Β 'Παγκοσμίου Πολέμου προσπαθεί να επαναλάβει ο προεδρος Πούτιν...
Ενδιαφέρον παρουσιάζει όμως και η αντιμετώπιση του γερμανού δημοσιογράφου που δεν φάνηκε να καταλαβαίνει την ανιστόρητη γκάφα του Γιάτσενιουκ και απλά προσπέρασε την απάντηση και συνέχισε.
Αμεσος ήταν ο σχολιασμός του επικεφαλής Διεθνών Υποθέσεων της ρωσικής Δούμας Αλεξέι Πουσκόφ, ο οποίος έγραψε στο twitter: «Μετά και από αυτή τη δήλωση για την “σοβιετική εισβολή στη Γερμανία και την Ουκρανία κατά τη διάρκεια του Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου" κανείς δεν μπορεί πλέον να πάρει σοβαρά τον Αρσένι Γιάτσενιουκ».


Πηγή: Σύγχρονη Ρωσία
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 2 σχόλια

30 Ιανουαρίου 2016 στις 12:45 μ.μ.

Με λιγα λογια, κατα τον πουσκωφ, αρχισε η αντιστροφη μετρηση για την "πορτοκαλι" επανασταση των ουκρανων νεοναζι και ειδικοτερα για τον γιατσενουκ: Δωσε πονο βλαδημηρε!

Ανώνυμος
31 Ιανουαρίου 2016 στις 9:10 π.μ.

Aλεξη και Κοτζια καντε μια προσκληση στο φιλο σας τον
Αρσένι Γιάτσενιουκ ναρθει και στην Ελλαδα οποτε θα
μαθουμε απ αυτον τον ``πολυμαθεστατο`` ναζι ποτε
εισεβαλαν οι σοβιετικοι στη χωρα μας γιατι εμεις αντιστα
θηκαμε στους γερμανους χιτλερικους ναζι που εισεβαλαν
στη χωρα μας melito

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger