Home » , » Αλλη μια δημοσιοκαφρική αλητεία του "χρυσαυγίτη με πολιτικά" Θέμου Αναστασιάδη (Ηχητικό)

Αλλη μια δημοσιοκαφρική αλητεία του "χρυσαυγίτη με πολιτικά" Θέμου Αναστασιάδη (Ηχητικό)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Παρασκευή 29 Ιανουαρίου 2016 | 5:01 μ.μ.

Ξαναχτύπησε ο «χρυσαυγίτης με πολιτικά» Θέμος Αναστασιάδης, από την ιστοσελίδα του και μάλιστα η καραμπινάτη προβοκάτσια του έκανε αμέσως τον γύρο στις ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης καθώς και σε ενημερωτικές, υποτίθεται ιστοσελίδες και μπλοκ.
Μιλάμε για την παραχάραξη της συνέντευξης που έδωσε στον ρ/σ «ΒΗΜΑ fm», ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και αγωνιστής του αντιδικτατορικού αγώνα Μάκης Μπαλαούρας. Κλήθηκε από τους δημοσιογράφους Μπάμπη Παπαπαναγιώτου και Άρη Ραβανό να σχολιάσει την ματαίωση από το Εθνικό θέατρο της παράστασης «Ισορροπία του Nash».

Ο άθλιος δημοσιοκάφρος που επιμελήθηκε την ανάρτηση στην ιστοσελίδα του «Π.Θ» -αν δεν είναι ο ίδιος ο Θέμος, που αντικειμενικά την χρεώνεται- κάνει κοπτοραπτική και βάζει έναν τίτλο διαμετρικά αντίθετο με τα λεγόμενα του Συριζαίου βουλευτή τονίζοντας μάλιστα ότι πρόκειται για «απίστευτη δήλωση από τον βουλευτή Ηλείας»!

Ανάμεσα στα άλλα στην συνέντευξη του ο Μ. Μπαλαούρας δηλώνει: «Οι οργανώσεις αυτές όπως η 17Ν είχαν ένα λαθεμένο αλλά ένα ιδεώδες που ήταν υπέρ του ανθρώπου». Ο δημοσιοκάφρος του «Π.Θ», «σφάζει» την λέξη «λαθεμένο» και με ξύλινα γράμματα τιτλοφορεί την ανάρτηση: «Μπαλαούρας: Οργανώσεις όπως η 17Ν είχαν ένα ιδεώδες υπέρ του ανθρώπου!».

Και όπως ήταν επόμενο όλο το κείμενο της ανάρτησης κινείτε στην ίδια παραχάραξη της πραγματικότητας: «Μια απίστευτη τοποθέτηση για την τρομοκρατία στην Ελλάδα έκανε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Μάκης Μπαλαούρας φτάνοντας στο σημείο να υποστηρίξει ότι οργανώσεις όπως η 17Νοέμβρη είχαν ένα ιδεώδες υπέρ του ανθρώπου!». είναι η εισαγωγή της. 

Οποιος ακούσει το παρακάτω ηχητικό διαπιστώνει την αλητεία του «Π.Θ»

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 4 σχόλια

Ανώνυμος
29 Ιανουαρίου 2016 στις 7:41 μ.μ.

ποια η γνωμη του κκε για το κατεβασμα του εργου; τσιμουδια, μουγκα μην χασουμε τους μικροαστους ψηφοφορους

Ανώνυμος
29 Ιανουαρίου 2016 στις 8:20 μ.μ.

@Ανώνυμος 7:41
Είσαι με τα καλά σου; Αυτοί που έχουν υποστεί στο πετσί τους διώξεις, απαγορεύσεις, αποκλεισμούς, εξορίες, φυλακίσεις, εκτελέσεις, αυτοί που για να πιάσουν δουλειά έπρεπε (και ακόμα πρέπει) να πάνε πιστοποιητικό κοινωνικών φρονημάτων, που είναι πρώτοι στο στόχαστρο για απόλυση και διώξεις από τα αφεντικά, όταν οικογένειες σαν την δικιά σου έμπαιναν και μπαίνουν στο Δημόσιο από τα παράθυρα, που διορίζονται και κάνουν λοβιτούρες σε δημόσιο χρήμα, που είναι χαφιέδες, που είναι τόσο φοβισμένοι και ανύπαρκτοι που δεν τους ενοχλεί ποτέ κανείς, ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΙ ΟΜΟΙΟΙ ΣΟΥ θα κάνετε τέτοια υπόδειξη στο ΚΚΕ; Άντε ρε κοπρίτη.

Ανώνυμος
29 Ιανουαρίου 2016 στις 9:58 μ.μ.

8.20
πολιτικε αλητη του κκ επου κανεις πλατες στην ακροδεξια ανεβασε τωρα απο το ριζοσπαστη ή το 902gr ενα αρθρο καταδικης του κατεβασματος της παραστασης. κοπροτοσκυλο του μαιλη.ουστ ρε

30 Ιανουαρίου 2016 στις 1:40 π.μ.

μπορουν να καταλογιστουν στην αμερικανικη κυβερνηση (οπως εκπροσωπει ο πρεσβης της αθηνας) τα παντα αλλα να τους αναγνωρισουμε ενα. ξερουν να ξεχωριζουν και να τιμουν (με τις απαραδεκτες παρεμβασεις τους) τους πραγματικους απο τους επαναστατες. αφιερωμενο...

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger