Home » » Μα γιατί πλακώνουν στο ξύλο τους συντάκτες του Πρώτου Θέματος;

Μα γιατί πλακώνουν στο ξύλο τους συντάκτες του Πρώτου Θέματος;

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου 2016 | 12:31 μ.μ.

Πηγή: Δημήτρης Κανελλόπουλος - "Εφημερίδα των Συντακτών"

Όταν βρεθήκαμε με τον συνάδελφο Νίκο Σβέρκο έξω από το Εθνικό Θέατρο την ημέρα που «κατέβασαν» την επίμαχη παράσταση οι νεοφιλελεύθεροι-κεντροαριστεροί, αντιμετωπίσαμε κάποια μικρά προβλήματα.

Ήταν έξω από το κλειστό θέατρο οι συντελεστές της παράστασης και αντελήφθησαν πως είμαστε δημοσιογράφοι. Αγρίεψαν. «Δεν πιστεύουμε να τραβάτε κρυφά τίποτε φωτογραφίες ή βίντεο» μας είπαν. Τους διαβεβαιώσαμε πως όχι μόνο δεν το κάναμε αλλά ούτε το είχαμε σκεφτεί καν. Δεν είμαι σίγουρος πως μας πίστεψαν, δεν έδειχναν να πείθονται ακόμα και όταν τους είπαμε πως είμαστε από την Εφημερίδα των Συντακτών, «μην νομίζετε, δεν έχουμε σχέση με το Πρώτο Θέμα» πρόσθεσα χαριτολογώντας. Δεν γέλασαν, ήταν καχύποπτοι. Και δικαίως, θα έλεγα.

Χθες λοιπόν ξυλοκοπήθηκε άγρια ένας συντάκτης του Πρώτου Θέματος. Ο Στρατής Λημνιός. Από ποιους; Από τους συγγενείς του Παντελή Παντελίδη. Οι οποίοι θύμωσαν με φωτογραφίες που τράβηξε (ο συντάκτης) στο Ασκληπείο της Βούλας στο οποίο είχε μεταφερθεί ο άτυχος τραγουδιστής.

Κάποιοι λένε πως προσπάθησε να βγάλει φωτογραφίες μέσα στο νεκροτομείο! Ο ίδιος υποστηρίζει πως τράβηξε μόνο τη... μητέρα του καλλιτέχνη που σπάραζε η γυναίκα από τον πόνο της.

Κι έφαγε πολύ ξύλο από τους συγγενείς ο υπηρέτης του λειτουργήματος που λέγεται δημοσιογραφία. Και που την ασκεί κάθε Κυριακή το Πρώτο Θέμα. Ειδικό στη δημοσίευση -πρωτοσέλιδα- φωτογραφιών που ξεπερνούν τα όρια της δεοντολογίας. 
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 6 σχόλια

Σεχτάρ ο Τρομερός
19 Φεβρουαρίου 2016 στις 12:56 μ.μ.

Σιγά-σιγά θάρθει κι η σειρά σας, τΣυριζολαμόγια της "ΕφΣυν".....

Ανώνυμος
19 Φεβρουαρίου 2016 στις 10:40 μ.μ.

Σεχτάρ Τρομερέ, προφανώς σε αφήνουν παγερά αδιάφορο οι αθλιότητες των "δημοσιογράφων" του Πρώτου Θέματος. Δεν κρατιέσαι να εκδηλώσεις το βαθύ μίσος που νιώθεις για την Εφημερίδα των Συντακτών. Βέβαια, η συγκεκριμένη εφημερίδα στηρίζει την κυβέρνηση. Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ είναι νεομνημονιακή-αντιλαϊκή-αντεργατική και αγωνιζόμαστε για την ανατροπή της. Το να αγωνιζόμαστε για την ανατροπή της κυβέρνησης και να τη μισούμε, όμως, δεν μας δίνει το δικαίωμα, στη συγκεκριμένη ανάρτηση των συντρόφων του ΒΚ, να βρίζουμε την εφημερίδα που στηρίζει μεν την αντιλαϊκή-αντεργατική κυβέρνηση αλλά δεν κανιβαλίζει, και να μην λέμε τίποτα για την άλλη φυλλάδα, που είναι η φυλλάδα του τρισάθλιου και απεχθούς χρυσαυγίτη με πολιτικά Θέμου Αναστασιάδη, και που είναι γενικά ο βόθρος-υπόνομος και το όνειδος του ελληνικού Τύπου. Τό σχόλιό σου αποτελεί εκδήλωση της σεχταριστικής παράνοιας των μελών και των στελεχών του "Κ"ΚΕ: Μίσος για τη συγκεκριμένη εφημερίδα όχι απλά γιατί στηρίζει την αντεργατική νεομνημονιακή "αριστερή" κυβέρνηση αλλά κυρίως γιατι διαβάζεται γενικά από αριστερό κόσμο που δεν ελέγχεται από το "Κ"ΚΕ. Και ως γνωστόν, το "Κ"ΚΕ παθαίνει σταλινική αλλεργία-δυσανεξία και νιώθει σταλινικό μίσος για ό,τι δεν ελέγχει. Τόσο απλά... [Για το "Κ"ΚΕ, οτιδήποτε αριστερό-κομμουνιστικό βρίσκεται εκτός Κόμματος και διαφωνεί με την πολιτική του, είναι "οπορτουνιστικά μιάσματα", "ανάχωματα του καπιταλισμού", "υποστηρικτἐς του ΣΥΡΙΖΑ", "σοσιαλδημοκράτες", ακόμα και... "αντικομμουνιστές" (!!!)]. Βέβαια, όλα αυτά αποτελούν μικρογραφία της πολιτικής και των πρακτικών του απόλυτου ήρωα του "Κ"ΚΕ, του αυταρχικού Πατερούλη [Δίκες της Μόσχας, εκτοπίσεις εκατομμύριων Σοβιετικών πολιτών, εξόντωση όλης της ηγεσίας των Μπολσεβίκων (μόνο ο Λένιν τη γλύτωσε αφού έφυγε πρόωρα από το μάταιο τούτο κόσμο λόγω των γνωστών προβλημάτων υγείας που αντιμετώπιζε. Μπορούμε να φανταστούμε ότι αν ζούσε λίγο περισσότερο θα είχε τουφεκιστεί κι αυτός). Συνολικά κομματική ηγεσία και τα εκατομμύρια των Σοβιετικών πολιτών είχαν στιγματιστεί με τις κατηγορίες του "εχθρού του λαού" και του "πράκτορα του καπιταλισμού και του ιμπεριαλισμού". Με τον ίδιο τρόπο, το "Κ"ΚΕ στολίζει με τους χαρακτηρισμούς που ανέφερα τους Έλληνες κομμουνιστές που διαφωνούν με την πολιτική του. Οι χαρακτηρισμοί αυτοί αναπαράγονται στα σχόλια του ΒΚ από τα "Κ"ΚΕδικα τρολ όπως ο Σεχτάρ ο Τρομερός].
Σεχτάρ, να υποθέσω ότι το Σεχτάρ βγαίνει από το σεχταρισμός...

Ανώνυμος
20 Φεβρουαρίου 2016 στις 5:22 π.μ.

Η ανθρωποφαγία δεν είναι επάγγελμα ούτε το Πρώτο Ψέμα εφημερίδα. Κανιβαλισμός είναι (μεταφορικά) η συμπεριφορά που χαρακτηρίζεται από αγριότητα, απανθρωπιά κι έλλειψη σεβασμού προς τον άνθρωπο, ενώ η πατσαβούρα του κομιστή είναι ένας βόθρος, ένα πλυντήριο των ναζί. mitsos175.

ΙΑ
20 Φεβρουαρίου 2016 στις 8:42 μ.μ.

οι σοσιαλφασιστες του συριζα αποκαλυπτονται σιγα-σιγα
τι δικες της μοσχας τι 'κ'κε και αλλες αντικομμουνιστικες παπαριες για να δικαιολογησουν μια εφημεριδα σαν την Εφ.συν που στηριζει τα αφεντικα

Ανώνυμος
21 Φεβρουαρίου 2016 στις 12:03 π.μ.

20 Φεβρουαρίου 2016 - 8:42 μ.μ
Σ'ευχαριστώ έμμισθο "Κ"ΚΕδικο τρολ! Με επιβεβαιώνεις απόλυτα!!
(Σημείωση 1: Κατά τα άλλα, πες μου που δικαιολογώ την Εφημερίδα των Συντακτών; Μήπως επειδή γράφω ότι δεν κανιβαλίζει όπως οι άλλοι;)
(Σημείωση 2: Μάλιστα! όσοι κομμουνιστές διαφωνούν με το "Κ"ΚΕ, δεν είναι απλά... αντικομμουνιστές, αλλά και... σοσιλφασίστες!!! Η απόλυτη σεχταριστική παράνοια, η απόλυτη λοβοτομή των εγκεφάλων των "Κ"ΚΕδικων τρολ μας!!)

Ανώνυμος
21 Φεβρουαρίου 2016 στις 12:09 π.μ.

20 Φεβρουαρίου 2016 - 8:42 μ.μ
Συνέχεια
Πως με λες... σοσιαλφασίστα (!!!) του ΣΥΡΙΖΑ; Αφού γράφω ότι "Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ είναι νεομνημονιακή-αντιλαϊκή-αντεργατική και αγωνιζόμαστε για την ανατροπή της" και ότι τη μισούμε. Αλλά είπαμε: Η απόλυτη σεχταριστική παράνοια και η λοβοτομή των εγκεφάλων των "Κ"ΚΕδικων τρολ μας φταίνε γι' αυτό το χάλι!

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger