Home » , » Τι οβιδιακές μεταμορφώσεις έχουν κάποιοι άνθρωποι ή διαφορετικά πόσο αλλοτριώνει η εξουσία!

Τι οβιδιακές μεταμορφώσεις έχουν κάποιοι άνθρωποι ή διαφορετικά πόσο αλλοτριώνει η εξουσία!

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Δευτέρα 21 Μαρτίου 2016 | 4:35 π.μ.

Τι οβιδιακές μεταμορφώσεις έχουν κάποιοι άνθρωποι ή διαφορετικά πόσο αλλοτριώνει η εξουσία! Το γράφουμε αυτό γιατί πιθανόν να είδατε τις αποδοκιμασίες που εισέπραξε χτες η βουλευτής Λάρισας του ΣΥΡΙΖΑ Άννα Βαγενά, όταν παρευρέθηκε για να εκπροσωπήσει την κυβέρνηση στο Κιλελέρ και στο γιορτασμό της επετείου των 106 χρόνων από την εξέγερση των Θεσσαλών αγροτών.

Φίλος αναγνώστης μας θύμισε ανάρτησή μας με τα λεγόμενα της Αννας Βαγενά την εποχή που είχε διαγραφεί από την κοινοβουλευτική ομάδα του ΠΑΣΟΚ γιατί καταψήφισε το δεύτερο μνημόνιο και πριν εκλεγεί βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές του Γενάρη 2015.
Πρέπει να πάρουμε τα όπλα και να βγούμε στους δρόμους. Και να τους πάρουμε με τις πέτρες.

Εχω και μια πιο ακραία πρόταση. Το δημόσιο κυνοκομείο έχει 150 σκυλιά που δεν μπορεί πλέον να τα θρέψει. Ολη η Αθήνα έχει γεμίσει αδέσποτα. Ε, λοιπόν, ας ρίξουμε αυτούς που έκλεψαν την Ελλάδα στα σκυλιά να τους φάνε. Ολους τους άπληστους στα πεινασμένα σκυλιά.

Βγαίνουν στο εξωτερικό και δίνουν συνεντεύξεις αυτοί που μας κατέστρεψαν.  Στα πεινασμένα σκυλιά και οι δημοσιογράφοι που μας φόρεσαν το Μνημόνιο. Πόσοι αντιστάθηκαν; Λίγοι, και επειδή λένε την αλήθεια τους κυνηγάνε.

Τώρα η Α. Βαγενά υπερασπίζεται το "αριστερό" μνημόνιο. Τι να σχολιάσει κανείς;  
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

21 Μαρτίου 2016 στις 7:52 π.μ.

Σειρα τωρα και της Βαγενα να ριχτει στα σκυλια

melito

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger