Home » , , » Αυτό που συμβαίνει στην Χίο είναι ΕΓΚΛΗΜΑ (2 Βίντεο)

Αυτό που συμβαίνει στην Χίο είναι ΕΓΚΛΗΜΑ (2 Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Παρασκευή 8 Απριλίου 2016 | 6:11 μ.μ.


Η εικόνα σοκαριστική, ντροπιαστική, αποτρόπαια! Δεκάδες αφηνιασμένα ανθρωποειδή ξερνάνε μίσος και φασισμό σε ταλαιπωρημένα παιδάκια, δυστυχισμένες μάνες, κατατρεγμένους ανθρώπους.

Αυτό που συμβαίνει στην Χίο με θύματα μετανάστες και πρόσφυγες είναι ΕΓΚΛΗΜΑ και η άθλια συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ έχει τεράστιες ευθύνες, πέρα απ’ τους φυσικούς αυτουργούς, το «χαφιεδότσουρμο» δηλαδή που βγήκε σεργιάνι» με εγκληματικές διαθέσεις.

Και ποιο είναι αυτό; Το ονοματίζει ο Γιώργος Παγούδης σε ανταπόκριση από την Χίο για την εφημερίδα των Συντακτών: Το πλήθος των «αγανακτισμένων» πολιτών αποτελούνταν από γνωστούς στην τοπική κοινωνία χούλιγκανς, στελέχη της Χρυσής Αυγής, ανθρώπων της νύχτας αλλά και μια μικρή μερίδα του επιχειρηματικού κόσμου. 

Και υπογραμμίζει η σχετική ανταπόκριση: Οι εγκληματικές προθέσεις των διαδηλωτών δε περιορίστηκε στους ξυλοδαρμούς. Πέταξαν και δύο κροτίδες στους πρόσφυγες (μεταξύ τους βρίσκονταν και πολλά παιδιά) και από τύχη δεν είχαμε θύματα.


Δεν διαφέρει και πολύ η κατάσταση στην Μυτιλήνη. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα της εφημερίδας «Εμπρός» αλληλέγγυοι που έπεσαν στην θάλασσα και κολύμπησαν μπροστά από το τουρκικό καραβάκι όπου είχαν επιβιβαστεί οι πρόσφυγες, προκειμένου να εμποδίσουν απελάσεις, συνελήφθησαν από το λιμενικό, ενώ τα ΜΑΤ ξυλοκόπησαν και συνέλαβαν αλληλέγγυους/ες στους πρόσφυγες

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger