Home » , , » Μπροστά σε αδιάφορους μπάτσους χρυσαυγίτης με σιδηρολοστό εξαπολύει δολοφονική επίθεση (Βίντεο)

Μπροστά σε αδιάφορους μπάτσους χρυσαυγίτης με σιδηρολοστό εξαπολύει δολοφονική επίθεση (Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Παρασκευή 8 Απριλίου 2016 | 8:10 μ.μ.

Αμέριμνοι παρακολουθούσαν οι ασφαλίτες στον Πειραιά την δολοφονική επίθεση που έκανε χρυσαυγίτης, οπλισμένος με σιδηρολοστό σε τηλεοπτικό συνεργείο του «Ε». Το ντοκουμέντο που παραθέτουμε σε βίντεο είναι ξεκάθαρο. Από συγκέντρωση της ναζιστικής συμμορίας φεύγει ένας κρανοφόρος άντρας και κρατώντας ένα σιδερολοστό επιτίθεται στο τηλεοπτικό συνεργείο. «Με μια κίνηση την τελευταία στιγμή, ο συνάδελφος αποφεύγει το θανατηφόρο χτύπημα» μας λέει ο τηλεπαρουσιαστής.  

Μιλάμε ότι η δολοφονική επίθεση έγινε μόλις πενήντα μέτρα από το κτίριο που στεγάζει την ασφάλεια του Πειραιά, ενώ πέρα από το βουλευτή της Χρυσής Αυγής Λαγό, υπήρχαν και 4 διμοιρίες των ΜΑΤ. Κανένας όμως μπάτσος δεν αντέδρασε στην δολοφονική επίθεση που έκανε ο χρυσαυγίτης και από καθαρή τύχη δεν είχαμε θύματα.

Σχετικά με την συγκέντρωση του ναζιστικού μορφώματος ανακοίνωσή της η ΤΟ Πειραιά του ΚΚΕ αναφέρει:

«Η Κομματική Οργάνωση Πειραιά της ΚΟΑ του ΚΚΕ καταγγέλλει τη νέα φασιστική φιέστα της Χρυσής Αυγής. Καλούμε την εργατική τάξη και το λαό της περιοχής του Πειραιά να απορρίψει τα νέα κηρύγματα μίσους των φασιστοειδών.

Στις γειτονιές μας ξέρουμε καλά τι πάει να πει προσφυγιά. Ο Πειραιάς και οι γύρω δήμοι γιγαντώθηκαν όταν χιλιάδες πρόσφυγες από τη Μικρασία και τον Πόντο ήρθαν εδώ κυνηγημένοι, εξαιτίας του ιμπεριαλιστικού πολέμου. Ξέρουμε καλά τι πάει να πει ξεριζωμός και μετανάστευση από τα χρόνια της δεκαετίας του '50 και του '60, όταν φεύγαμε καραβάνια για να γίνουμε φτηνοί εργάτες στη Γερμανία και σε άλλες μεγάλες καπιταλιστικές χώρες.

Σε αυτές τις γειτονιές οι εργαζόμενοι, οι λαϊκοί άνθρωποι, η νεολαία δεν έχουμε αντίπαλο ανθρώπους κυνηγημένους από τις συνέπειες των πολέμων και των ένοπλων συγκρούσεων, που έχουν δημιουργήσει οι ιμπεριαλιστικές επεμβάσεις σε Συρία, Λιβύη, Ιράκ, Αφγανιστάν κ.λπ.

Η Χρυσή Αυγή είναι πιστός υπηρέτης των μονοπωλίων και του κεφαλαίου. Δεν λέει κουβέντα για το τι φέρνει τους πρόσφυγες στην Ελλάδα. Κρύβει την αιτία, που είναι οι ενδοϊμπεριαλιστικές αντιθέσεις και οι πόλεμοι που προκύπτουν από αυτές. Καλεί τον κόσμο μάλιστα να πάρει μέρος στο πλευρό της μιας μερίδας της αστικής τάξης, στο πλευρό της μιας ιμπεριαλιστικής συμμαχίας. Δηλαδή είναι υπέρ του ιμπεριαλιστικού πολέμου.

Η Χρυσή Αυγή κρύβει το ποιος φταίει για τα δεινά των Ελλήνων εργαζομένων. Στηρίζει την πολιτική της ανταγωνιστικότητας του κεφαλαίου. Οι εκατοντάδες ερωτήσεις προς όφελος των εφοπλιστών, των φαρμακοβιομηχάνων και άλλων κεφαλαιοκρατών, το μίσος απέναντι στους αγώνες επιβεβαιώνουν το βρώμικο αντιλαϊκό ρόλο της, ότι είναι μακρύ χέρι του κεφαλαίου. Την ίδια ώρα συμπεριφέρεται στα θύματα των ιμπεριαλιστικών επεμβάσεων, σε νέους ανθρώπους, γυναίκες, μωρομάνες, μικρά παιδιά λες και είναι εγκληματίες.

Εμείς όμως ξέρουμε ότι το ψωμί από το τραπέζι δε μας το έχει πάρει ούτε ο Σύρος, ούτε ο Αφγανός ούτε ο Ιρακινός πρόσφυγας. Το ψωμί από το τραπέζι μας το παίρνει η αντιλαϊκή πολιτική που υπηρετεί τα συμφέροντα των επιχειρηματικών ομίλων, μαντρόσκυλα των οποίων είναι η Χρυσή Αυγή. Την ανεργία, τη φτώχεια, το ξήλωμα των δικαιωμάτων, τα γεννά η πολιτική του κεφαλαίου. Η ίδια πολιτική της ανταγωνιστικότητας του κεφαλαίου γεννά τους πολέμους και την προσφυγιά. Δεν πρόκειται η εργατική τάξη και ο λαός να τα βάλουμε με τους κυνηγημένους. Θα τα βάλουμε με τους πραγματικούς θύτες που τσακίζουν τις ζωές μας, θα τα βάλουμε με το κεφάλαιο και την πολιτική του».
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger