Home » » Επιστολή του προέδρου της ΟΣΝΙΕ στο 29ο Συνέδριο του ΕΚΑ

Επιστολή του προέδρου της ΟΣΝΙΕ στο 29ο Συνέδριο του ΕΚΑ

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Δευτέρα 23 Μαΐου 2016 | 1:22 μ.μ.


Προς:  Το προεδρείο του 29ου Συνεδρίου του ΕΚΑ

Επιστολή του προέδρου της ΟΣΝΙΕ
(Β. Γκλεζάκου)

Συνάδελφοι,

Ενημερώθηκα, από συναδέλφους/συνέδρους σας, στο 29ο Συνέδριο του ΕΚΑ, ότι η παράταξη της ΔΑΣ-ΕΚΑ (πρόσκειται στο ΠΑΜΕ), αναφέρθηκε στο πρόσωπό μου, με καθαρά συκοφαντική στόχευση αποσκοπώντας να παραπλανήσει τους λοιπούς συνέδρους του Συνεδρίου σας και να πλήξει την αξιοπρέπειά του προέδρου την ΟΣΝΙΕ, για τους δικούς της εύλογους μικροκομματικούς λόγους της.

Προκειμένου λοιπόν να βοηθήσετε στην αποκατάσταση της αλήθειας και στην ορθότερη πληροφόρηση των συνέδρων σας, ζητώ από το προεδρείο σας να αναγνώσει την παρούσα και να την συμπεριλάβει στα πρακτικά σας, λαμβάνοντας σοβαρά  υπ' όψη σας, ότι δεν δύναμαι να το πράξω ο ίδιος, αφού δεν είμαι σύνεδρος σας σήμερα. Εξηγούμαι:

"Ουαί, Ουαί υμίν, γραμματείς και φαρισαίοι υποκριτές"!!!  Κατ' αρχή δηλώνω λοιπόν, ότι γνωρίζω και σέβομαι τους μέχρι σήμερα δίκαιους αγώνες που η παράταξη της ΔΑΣ- ΕΚΑ-ΠΑΜΕ έχει δώσει, στην οποία για αρκετά χρόνια βοηθούσα και εγώ, από την θέση του συνεπούς μέλος της. Σήμερα έχω αποχωρήσει και αυτοί με έχουν διαγράψει, λόγω ....μη συμφωνίας νεώτερων σκέψεων και αντιλήψεων μας.
Δεν σέβομαι, όμως τους τελευταίους ....”αγώνες τους!!” στοχοποίησης κάθε εργαζόμενου που διαφωνεί μαζί τους και την υοθετούμενη φασιστική στρατηγική τους, που τους οδηγεί στην αποδοχή, του ....”πας διαφωνών μαζί τους εργαζόμενος.... εχθρός, βάρβαρος και ....δοσίλογος”.

Για την “ταμπακέρα” λοιπόν, σας δηλώνω ότι:

1. Όπως κάθε ενεργός συνειδητοποιημένος εργαζόμενος συνδικαλιστής έχει νόμιμο δικαίωμα, έτσι και εγώ, σχεδόν σε ολόκληρο τον εργασιακό μου βίο (35 χρόνια στον ιδιωτικό χώρο) είμαι αδιάκοπτα εγγεγραμμένος σε ένα επιχειρησιακό και σε ένα κλαδικό συλλογικό όργανο των εργαζομένων. Όλα τα προηγούμενα χρόνια λοιπόν, όντας μέλος της ΔΑΣ και του ΠΑΜΕ έχω υπάρξει μέλος επιπρόσθετα του επιχειρησιακού μου Σωματείου και στο κλαδικό Σωματείο ιδ. Υγείας του Πειραιά, όπως και μετέπειτα, στο κλαδικό Σωματείο της ιδ. Υγείας της Αθήνας, χωρίς κανένα πρόβλημα από την μεριά της ΔΑΣ, που αξιοποιώντας τις δυνατότητές μου μάλιστα, με έστειλε να την εκπροσωπήσω, για μια θητεία στη Διοίκηση του ΕΚΑ. (Είναι σε όλους μας γνωστό, ότι και τα δύο ανωτέρω κλαδικά Σωματεία βρίσκονται κάτω από τον απόλυτο έλεγχό του ΠΑΜΕ). Τελευταία λοιπόν, όταν αποφάσισα να ενισχύσω την προσπάθεια ενός άλλου κλαδικού μικρού Σωματείου στην προσπάθειά και στον αγώνα του, παράλληλα με το επιχειρησιακό μου Σωματείο, (που όμως δεν ελέγχεται από το ΠΑΜΕ), οι πρώην σύντροφοί μου διέγνωσαν το ...έγκλημά μου!! και ανακάλυψαν .....τους διπλοψηφίσαντες!!! Κοίτα ποιοι μιλάνε, θα έλεγα εγώ και θα τους πρότεινα να ....ξανακοιτάξουν μια ματιά σε αυτά που “διαπραγματεύτηκαν!!”, στο τελευταίο Συνέδριο της ΓΣΕΕ!!! και με ποιους!!!, προκειμένου να διασώσουν τις καρέκλες τους.

2. Θυμίζω επί πλέον, ότι στο κοντινό παρελθόν μας, η αντίστοιχη ομάδα της ΔΑΣ-ΠΑΜΕ που συμμετέχει στη Διοίκηση της ΟΣΝΙΕ, για όμοιους συκοφαντικούς λόγους, οδηγήθηκε στην ελληνική Δικαιοσύνη και εξαναγκάστηκε να ζητήσει δημόσια Συγνώμη!!, από μελή του ΔΣ της ΟΣΝΙΕ, προκειμένου να αποφύγουν τις όποιες συνέπειες των συκοφαντικών τους πράξεων και επενδύοντας στην μεγαλοκαρδία μας και την αποδοχή της, από την μεριά μας.

3. Κλίνω την παρούσα με αυτό: “Ο έξυπνος το παραδέχεται, ο πονηρός δικαιολογείται και ο ηλίθιος ....επιμένει” και επαναλαμβάνει τα ίδια λάθη, αλλά .....τι μπορεί να προσθέσει κανείς, αφού είναι γνωστό στους περισσότερους, ότι οι συγκεκριμένοι αποτελούν μια ....κατηγορία μόνοι τους!! Ας τους ανταμείψουν λοιπόν, όπως τους αξίζει οι εργαζόμενοι/σύνεδροι σας.

Σας ευχαριστώ για την φιλοξενία και σας εύχομαι κάθε επιτυχία στην συνέχεια των εργασιών σας.

Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς

                                                  Ο Πρόεδρος της ΟΣΝΙΕ                                                 
                                                         Β. Γκλεζάκος                                                                         
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 3 σχόλια

23 Μαΐου 2016 στις 8:15 μ.μ.

ΔΑΣ: «Τους πιάσαμε με τη γίδα στην πλάτη και σκούζουν»
Ανακοίνωση - απάντηση στο λίβελο της ΔΑΚΕ εναντίον του ΠΑΜΕ και στελεχών του


http://www.902.gr/eidisi/ergatiki-taxi/97521/das-toys-piasame-me-ti-gida-stin-plati-kai-skoyzoyn

23 Μαΐου 2016 στις 8:50 μ.μ.

Αν δεν ξεβρωμίσει το εργατικό και το συνδικαλιστικό κίνημα, δεν πρόκειται να δούμε άσπρη μέρα.
Μπράβο στο ΠΑΜΕ!

23 Μαΐου 2016 στις 9:44 μ.μ.

Εδώ να δεις !!! http://followtheredriver.blogspot.gr/2016/05/blog-post.html

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger