Home » , » Ν. Μιχαλολιάκος: Ο ποιο πλούσιος πολιτικός αρχηγός με το ναζιστικό μόρφωμα - επιχείρηση!

Ν. Μιχαλολιάκος: Ο ποιο πλούσιος πολιτικός αρχηγός με το ναζιστικό μόρφωμα - επιχείρηση!

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 11 Μαΐου 2016 | 1:08 μ.μ.


Μέχρι τώρα ξέραμε ότι η πατριδοκαπηλία, όπως και η χριστεμπορία ήταν πολύ καλά επαγγέλματα. Σήμερα μαθαίνουμε ότι ο Μιχαλολιάκος θησαύρισε με το να «πουλάει» νεοναζισμό, φτιάχνοντας στην ουσία κόμμα – επιχείρηση.
Ενας τύπος που δεν έχει δουλέψει ποτέ στην ζωή του, δεν διαθέτει ούτε ένα εργατικό ένσημο (αυτά δεν τα λέμε εμείς, αλλά τα ακούσαμε από τον δημοσιογράφο Νίκο Χασαπόπουλο, ο οποίος έχει ασχοληθεί πολύ με το παρελθόν του φυρερίσκου), παρουσιάζεται ο πιο πλούσιος πολιτικός αρχηγός στην βουλή.

Και φυσικά τα οικονομικά στοιχεία, της οικογένειας Μιχαλολιάκου, που βλέπουν την δημοσιότητα είναι αρκετά παλιά (υποχρεώθηκε να τα καταθέσει όταν εκλέχτηκε βουλευτής) και πιθανολογούμε ότι σήμερα τα ποσά που θα έχει στην κατοχή του ... θα έχουν αυγατήσει.


Σήμερα δόθηκαν στην δημοσιότητα τα «πόθεν έσχες» των βουλευτών για τα εισοδήματά τους, το 2012.  Όπως ακούμε στο τηλεοπτικό ρεπορτάζ του Σκάι «Αυτός που έχει κάνει την έκπληξη και είναι ο πλέον πλούσιος πολιτικός αρχηγός, σε επίπεδο εισοδημάτων, είναι ο γραμματέας της Χρυσής Αυγής, Νίκος Μιχαλολιάκος. Μαζί με την σύζυγο του Ελένη Ζαρούλια το 2012 είχαν εισοδήματα 271. 050 ευρώ. 10 εγγραφές ακινήτων, καταθέσεις 180.000 ευρώ και συμμετέχουν σε δύο επιχειρήσεις».  

Ενας άσχετος θα μπορούσε να εντυπωσιαστεί πώς γίνεται ένας τύπος που δεν ξέρει τι θα πει μεροκάματο να διαθέτει τόσο μεγάλα εισοδήματα.
Η απάντηση είναι εύκολη. Ο Μιχαλολιάκος εκμεταλλεύεται τους φτωχούς –και όχι μόνο- νεοναζί της Χρυσής Αυγής με το κόμμα-επιχείρηση που έχει φτιάξει, και θησαυρίζει.

«Η ΧΑ, είτε σαν οργάνωση, είτε σαν περιοδικό, είτε σαν εφημερίδα, είτε σαν κόμμα, αποτελεί ΙΧ ιδιωτικής χρήσεως επιχείρηση προσπορισμού ατομικού εισοδήματος για τον Φίρερ, από τις αρχές της δεκαετίας του 1980 μέχρι τις τωρινές βουλευτικές αποζημιώσεις και κρατικές ενισχύσεις, και πως το ΑΦΜ 040002097 που χρησιμοποιούσε το κόμμα ήταν το προσωπικό ΑΦΜ του ίδιου του Μιχαλολιάκου, τουλάχιστον μέχρι την είσοδο της οργάνωσης στη Βουλή», διαβάζουμε στον ιστότοπο xyzcontagion, όπου και υπάρχουν αναλυτικά στοιχεία για τις «μπίζνες» του φυρερίσκου.

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger