Home » , » "Σαρώνει¨σε ακροαματικότητα το διαδικτυακός ρ/σ μας. Τώρα και στα κινητά τηλέφωνα.

"Σαρώνει¨σε ακροαματικότητα το διαδικτυακός ρ/σ μας. Τώρα και στα κινητά τηλέφωνα.

Από giorgis , Σάββατο 28 Μαΐου 2016 | 6:21 π.μ.

Του Γ. Γ.

 Η εταιρεία που φιλοξενεί τον διαδικτυακό μας ραδιοσταθμό κυκλοφόρησε μια εφαρμογή την οποία εγκαθιστάς στο κινητό σου τηλέφωνο και σου δίνει την δυνατότητα να ακούς απ’ αυτό διαδικτυακούς ρ/σ.

Αυτό που μας άρεσε είναι ότι στην σχετική εικόνα που περιλαμβάνεται στην ανακοίνωση της εταιρείας που φιλοξενεί τον σέρβερ του ρ/σ μας και η οποία απευθύνεται στους κατόχους αρκετών εκατοντάδων διαδικτυακών ρ/σ απ’ όλο τον κόσμο, που φιλοξενεί, για να γνωστοποιήσει αυτή την καινοτομία της, πρώτη «φάτσα» είναι το «Ράδιο ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ».

Είναι γιατί εδώ και αρκετό καιρό έχουμε παγιώσει την πρώτη θέση σε ακροαματικότητα, στους σταθμούς αυτού του σέρβερ και φυσικά έχουμε την πρωτιά  και μάλιστα με πολύ μεγάλη διαφορά από τον δεύτερο στους διαδικτυακούς ρ/σ στην Ελλάδα. 
Φυσικά μόνο τυχαίο δεν είναι αυτό το γεγονός. Ανανεώνουμε σχεδόν καθημερινά το πρόγραμμα μας –μας βοηθάει και η τεράστια συλλογή τραγουδιών που έχουμε σε ψηφιακή μορφή- ενώ πιστεύουμε ότι και τα πολιτικά σχόλια που κάνουμε –σε απρογραμμάτιστες ώρες- έχουν σημαντική συμβολή σ’ αυτό.

Υ.Γ: Χαίρομαι που «σαρώνει» σε ακροαματικότητα ο ρ/σ μας και κερδίζει την προτίμησή σας. Λυπάμαι όμως που δεν έχω χρόνο να ασχοληθώ όσο θα ήθελα με το μπλοκ μας, αφού σαν «υπεύθυνος» αυτής της διαδικτυακής μας παρουσίας καταναλώνω ατέλειωτες ώρες για να έχουμε μια  καλή ραδιοφωνική παρέμβαση. Γουστάρω πάντως ... J
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

Ανώνυμος
28 Μαΐου 2016 στις 2:32 μ.μ.

Γιώργη, οι δυνάμεις που έχει ένας άνθρωπος είναι συγκεκριμένες, κινούνται πάντα μέσα σε όρια. Όση διάθεση έχει κανείς να ασχοληθεί και να προσφέρει, τα όρια αυτά είναι αξεπέραστα. Πολλά πράγματα που σχεδιάζει κανείς στο μυαλό του δεν μπορεί να τα πραγματοποιήσει ακριβώς για αυτό το λόγο.

Σημαντικά είναι τα παρακάτω (τα γράφω κάπως παραστατικά): 1) Να θέτει κανείς στη ζωή του στόχους που να κινούνται, όσο είναι δυνατό, μέσα στα όρια των δυνατοτήτων του. Και αυτά τα γνωρίζει, ή τουλάχιστον θα πρέπει να τα γνωρίζει, μόνο ο ίδιος. 2) Να προσφέρει στο κίνημα σε όποια θέση βρίσκεται και εκεί που νομίζει αυτός ότι μπορεί να αποδώσει καλύτερα, στο μέγιστο. 3) Αυτό με το οποίο ασχολείται θα πρέπει να του αρέσει. Μόνο τότε μπορεί να αποδώσει και στο μέγιστο των δυνάμεών του (είναι κάτι που τονίζω διαρκώς και στους μαθητές στο σχολείο). 4) Ο πολιτισμός είναι ένας τομέας πολύ σημαντικός, που δυστυχώς η αριστερά, ιδιαίτερα τα τελευταία χρόνια, δεν του έχει δώσει τη βαρύτητα που θα έπρεπε. Μ΄ αυτή την έννοια η λειτουργία του ραδιοσταθμού καλύπτει όσο μπορεί ένα από τα πολλά κενά στο χώρο του πολιτισμού.

Αν λάβεις υπόψη σου όλα αυτά, τότε δε χρειάζεται να λυπάσαι. Εύχομαι στο ραδιοσταθμό σας ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger