Home » , » Μεγαλοφυή επιχειρήματα για την πώληση του ηλεκτρικού και του νερού

Μεγαλοφυή επιχειρήματα για την πώληση του ηλεκτρικού και του νερού

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τρίτη 31 Μαΐου 2016 | 12:29 μ.μ.

Της Τ. Γ. 

«Μπορούμε να ζήσουμε χωρίς τσιγάρο ή καφέ, δεν μπορούμε χωρίς ρεύμα και νερό» είπε ο παχυλόμισθος βολευτής στο αποχαυνωμένο πόπολο, ανάβοντας το κουβανέζικο πούρο του και τραβώντας μια ρουφηξιά από το διπλό εσπρεσάκι του!

«Μα μπορούνε να φτιάξουν καφέ από κουκούτσια η ρεβυθοκαφέ, που είναι φθηνός και έχει και εξαιρετικές ιδιότητες ! Εχω μια καταπληκτική συνταγή από  τη κατοχή» αναφώνησε από δίπλα η καλοζωισμένη θείτσα! «'Ασε που με λίγο φθηνό καπνό και ένα κομμάτι παλιάς εφημερίδας, έτοιμο και το τσιγαράκι», συμπλήρωσε χαρούμενη!

«Μα χρυσή μου ,δεν μπορεί κάποιος και να πίνει καφέ και να καπνίζει! Τόση καλοπέραση στις μέρες μας είναι σκανδαλώδης πρόκληση», σχολίασε η θεοσεβούμενη Κεφαλονίτισσα κοιτάζοντας τα ουράνια!

 «Και χωρίς ρεύμα άνετα παλευόταν για 18 αιώνες» δήλωσε η ευφυής και αισιόδοξη Αννούλα ! ''Αφήστε που στην Αφρική ,λαοί της έχουν αποδείξει πως και  χωρίς νερό κουτσοβολεύεται η κατάσταση», πρόσθεσε.

«Μεγαλοφυή επιχειρήματα για την πώληση του ηλεκτρικού και του νερού» έκραξε με θαυμασμό η ομήγυρης!

Και πανευτυχή το εθνοσωτήριο παρεάκι έσπευσε στις πολυτελείς λιμουζίνες του έχοντας προσφέρει τα μάλα στην σωτηρία του φτωχού λαουτζίκου!

Υ.Γ Οποιαδήποτε ομοιότης με πρόσωπα και καταστάσεις δεν είναι καθόλου συμπτωματική.
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger